ХУХК - имате ли представа за това?

• 495 342
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 270
НА МЕН МИ ГО ПРАВИХА С ПЪЛНА УПОЙКА И НИЩО НЕ СЪМ УСЕТИЛА, ПО-НЕПРИЯТНО МИ БЕШЕ ПРЕДИШНИЯ ДЕН ДОКАТО СЕ ИЗЧИСТЯТ САМИТЕ ЧЕРВА!!!!!!!!!!
ИСКАМ ДА ВИ ПИТАМ ДАЛИ ПИЕТЕ ЛАКТОФЛОР И ДАЛИ СТЕ ДОВОЛНИ АКО СТЕ ГО ПРОБВАЛИ???????
АЗ ГО ПИЯ ЗА ВТОРИ ПЪТ ТАЗИ ГОДИНА И ИМА ДОБЪР ЕФЕКТ.

# 271
кво толкова го ненавиждате салазопирина натоварва да най много черния дроб но лично аз съм доволен макар че вече почти не го пия,но другите нима не влиаят лошо на органите може и по малко но все пак,и кво е по доброто на салофалк пак няма промяна а от колко много време го пият някой хора.просто няма хапчета за хухк това е който да го лекуват.опитайте се просто да забравите за болестта колкото и да е трудно гледайте към нея по весело и позитивно.като имам проблеми гледам да ги игнорирам и да мисля по малко за тях.по голямо лекарство от мозъка и позитивните мисли няма.колкото мислим и се задълбочаваме става по лошо за това само напред и нагоре,силна вяра и не се предавайте че няма излекуване.лично аз познавам няколко човека които са се излекували макар и в по лек стадий.както си е дошла болеста така може и да си иде  има много примери на хора с по лоши болести които са се оправяли въпреки че хубава болес няма  
а що се однася до тва с маркуча в задника на мен ме болеше, но с лека упойка не се усещаще много но без упойка си е зор за това кажи да ти сложат а за изчистването беше голям майтап през 10 мин в кенефа цяла нощ но не е кой знае какво,хайде че изписах цял роман.  УСПЕХХХХХХХХХХ

# 272
  • в света на неограничените измерения
Някой заинтересува ли се  за новото лечение с Налтрексон?Аз още проучвам и мисля че има някаква логика да помага това лекарство.Някой от вас пробвал ли е това лечение?

Днес прочетох цялата тема. В момента съм добре и няма смисъл да пия допълнителни лекарства.
Но е интересно. Лошото е, че няма хора, които са болни от ХУХК и са го вземали за да почерпим опит.
Но ако съм зле бих опитала.

Спец  знаем, че всичко е в главата, но болестите са изпитание, което ни е дадено за да се справяме с него и да се поучим от това. Всеки преценява как да се справи с тях. Едни с лекарства , други с позитивни мисли. 
Няма дя е лошо преди да пускаш постинг да му хвърляш един поглед за правопис

# 273
да де то е ясно че хората го знаят,но дали го прилагат по правилния начин
и разбира се че всеки избира по кой начин да се лекува но до сега не съм чувал че има хапчета за хухк които да лекуват освен да намалят кръвотечението и да влезеш в ремисия и до там всичко се изчерпа с хапчетата или бъркам
хора пробвайте с всякакви били които сте чували или ви предлагат ако не помогне няма и да ви навреди защото  все пак хапчетата се правят от билки извличат се там по някой начин
пил съм доста билки  но няма особен ефект а за хапчетата започват да ме дразнят много пиеш и нищо и като се прави диета пак същия проблем каква е логиката тогава да си играем на коте с мишка в ремисия извън ремисия подяволите макар че аз съм вече на финалната права що се отнася до излекуване
и ми изглеждате тука повечето отчаяни  или греша главата горе никога назад винаги напред и нагоре
малко прилича на омагиосан кръг в който няма излизане но винаги има изход въпроса е дали ще го намериш

# 274
Спец, благодаря за куража, който вдъхваш, но аз с нетърпение очаквам тази ремисия  Praynig. От м. август съм зле. Бях 10 дни в болница и тъкмо мислех, че съм отново "бял човек", но уви! Сега започвам всичко от начало, аз съм на леч. клизми с Урбазон и свещички Салофалк. Старая се да съм оптимист, спазвам диета, но като отида до тоалетна и отново се отчайвам... Всеу си мислех, че след 4 месеца трябва да поутихнат нещата. Писна ми да ходя по доктори и аптеки. Дано по-скоро настъпи тази ремисия, защото наистина е много неприятно. Не стига всичко, ами и дрехите вече са ми големи, та освен пари за лекарства, сега пари и за нов гардероб.  Money Пожелавам успех на всички и наистина - ГОРЕ ГЛАВАТА!

# 275
Скъпа мимоза, я горе главата!!! Стегни се бе момиче. Защо не започнеш да си приготвяш чай? Освен лечението с лекарства, започни паралелно и с билки. Ако нямаш никаква полза, то няма да ти и навреди, още повече, че не си излязла и в ремисия. Аз като дойде есен и пролет, всекидневно изпивам по 2 литра чай. Приготвям си го от 2 суп. лъж жълт кантарион, 1 суп. лъж. мента и 1суп. лъж. лайка. Като заври водата слагам билките, ври 10-15 мин., кисне още толкова, прецеждам и пия целия ден, дори и изтинал, подслаждам с мед или захарин. Сутрин на гладно си вземам на върха на клечка за зъби пчелно млечице с малко мед, след 20 мин. си стривам 1 ч.л. пчелен прашец с малко вода и го изпивам, след 1/2 час може да закусиш или да си изпиеш сутрешното кафе. Опитай! Може и при теб да има ефект. Аз след това се чувствам като заредена. Успех!

# 276
Искам да се обърна към  hansev да си изчисти кутията,защото не мога да му отговоря на личното съобщение Simple Smile

# 277
Б Heart EyesБлагодаря за куража, мила Skrejanka! Точно същия чай го пия от четири месеца, но не с мед, а с кафява захар, защото ми казаха, че медът вреди. Кафето почти съм го забравила, но това не ми пречи. Най-много ми липсват шоколада и сладдкишити, позволявам си обикн. бисквити и нещо такова. Отново благодаря и успех на всички! Лека и успешна седмица! 

# 278
Спец, благодаря за куража, който вдъхваш, но аз с нетърпение очаквам тази ремисия  Praynig. От м. август съм зле. Бях 10 дни в болница и тъкмо мислех, че съм отново "бял човек", но уви! Сега започвам всичко от начало, аз съм на леч. клизми с Урбазон и свещички Салофалк. Старая се да съм оптимист, спазвам диета, но като отида до тоалетна и отново се отчайвам... Всеу си мислех, че след 4 месеца трябва да поутихнат нещата. Писна ми да ходя по доктори и аптеки. Дано по-скоро настъпи тази ремисия, защото наистина е много неприятно. Не стига всичко, ами и дрехите вече са ми големи, та освен пари за лекарства, сега пари и за нов гардероб.  Money Пожелавам успех на всички и наистина - ГОРЕ ГЛАВАТА!
еее наистина гадно ти доста време от август месец,гледай по възможност да се притесняваш по малко защото наистина влияе макар че е трудно в този напрегнат живот но със силна воля става
скрежанка хубаво ти казва пий много билки и да влезеш в ремисия пак пий не се отказвай
лошите мисли ги спирай веднага като започнат да ти минават през главата защото става още по лошо и като стане навик не се усещаме че сами си вредим по този начин
едно нещо като си го повтаряме много в продължение на време се случва наистина
няма да мислиш като клекнеш в кенефа ся колко ли кръв ще изтече и такива подобни
наблягам на тези неща защото нашета болест е прекалено чувствителна и за съжаление най малкото притеснение понякога довежда до проблеми,но сме хора все пак
има изход няма да се предаваш по силни сме  Simple Smile
човека притежава много голяма енергия обаче изплезваме една много малко част от тази енергия защото не знаем как
за храната аз си пия по 5 кафета,за сладкото го обожавам както повечето хора предполагам
шоколад си похапвам от време на време обаче ям шоколадови бонбони и то доста,кекс,вафли
и други още вярно разхлабват но аз си ги ям без проблем пробвай и ти ако искаш дай скайпа бихме обменили инфо и мога да ти предложа други храни защото имаме нужда аз съм ги пробвал и няма проблем,познавам една бивша мед сестра с хухк и тя също знае доста храни който ми казва    хайде СТИСКАМ ПАЛЦИ ПО БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВЯШ ЧАО

# 279
Прав си, Спец, наистина човек трябва да е оптимист. Искам да попитам случайно някой да знае нещо за Военна академия - София. Чух, че там имало добри специалисти. Мисля да опитам и там, защото засега нямам особено подобрение. Моля, ако знаете нещо, споделете! Благодаря предварително! Hug

# 280

[/quote]
за храната аз си пия по 5 кафета,за сладкото го обожавам както повечето хора предполагам
шоколад си похапвам от време на време обаче ям шоколадови бонбони и то доста,кекс,вафли
и други още вярно разхлабват но аз си ги ям без проблем пробвай и ти ако искаш дай скайпа бихме обменили инфо и мога да ти предложа други храни защото имаме нужда аз съм ги пробвал и няма проблем,познавам една бивша мед сестра с хухк и тя също знае доста храни който ми казва    хайде СТИСКАМ ПАЛЦИ ПО БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВЯШ ЧАО
[/quote]

Относно храната, моля те сподели във форума всичко което знаеш и ядеш. За останалите също ще е полезна тази информация.

# 281
Прав си, Спец, наистина човек трябва да е оптимист. Искам да попитам случайно някой да знае нещо за Военна академия - София. Чух, че там имало добри специалисти. Мисля да опитам и там, защото засега нямам особено подобрение. Моля, ако знаете нещо, споделете! Благодаря предварително! Hug

Аз бих ти препоръчала Д-р Чурчев или Д-р Марков от б-ца ДОВЕРИЕ във Овча купел - София. Аз след мотаене от лекар на лекар, ходя вече само там.
Аз си ям доста неща, като се разхлабя спирам. А билки пия месец-два, после спирам за почивка. Мисля, че не трябва да се пият постоянно едни и същи билки.
Някъде по напред бях писала, че съм пила Ентеросан- АВВ2000. На мен ми подейства добре. Може да пробваш, той е за дебелото черво.
Горе главата и по бързо да се оправиш   bouquet

# 282
Ами, какво да кажа за храната! Все още проучвам стомаха си какво му понася и какво не. По принцип ям картофи, сирене, кашкавал, бял хляб, пилешко, телешко, риба, зеленчуците варени, без зеле, боб, леща, грах. Яйцата мисля,  че ми печат, а от ориз се подувам. Много обичам сладко, но и то май ми вреди. Ползвам кафява захар, обикн. бисквити и вафли, избягвам шоколад, газирани напитки и алкохол. От плодовете ям  банани, белени ябълки, мандарини. Пия по малко кафе с цигара, но мисля, че цигарите пречат. Но при всеки организъм е различно влиянието на храните. А и моето черво е все още раздразнено. В момента съм на леч. клизми с Урбазон  и свещички Салофалк 2х1. В общи линии това е. Чакам с нетърпение и аз, както останалите да си похапвам без толкова много ограничения...

# 283
Има време, когато минеш в ремисия, постепенно ще започнеш да си похапваш от доста неща. Аз бях на спартанска диета все едно и също цели 6 месеца. Не си позволявах дори сирене и кашкавал. Но после постепенно взех да включвам едно по едно различни храни. Отначало веднъж седмично си позволявах нещо различно от варени картофи с месо и моркови или месо с ориз. После започнах на два пъти в седмицата да си правя гала обяд, за да може вечер да е нещо по-лек. От тогава ми остана навика да не вечерям по- късно от 18.30ч. Вечер ми е леко и дишам спокойно.

# 284
Случайно някой да има информация колко лв. е отстъпката на свещичките Салофалк през здравната каса? Оказа се, че поне до края на януари ще трябва да ги ползвам, та да си направя сметка.

Общи условия

Активация на акаунт