Дестинация Берлин - 2

• 7 021
  • 100
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз купих преди 2 седмици за 9 юли. 16 евро към Берлин,но връщането 140 евро…. Райънеър.

# 91
  • Берлин
От моя 10-годишен опит - Берлин е скъпа дестинация, сравнено с полетите до другите европейски столици. Дебнеш и грабваш, ако намериш добра цена и не си с фиксирани дати. Бг еър и Райън следя и така действам.

# 92
  • София
През лятото едва ли ще намерите такива цени до където и да е.

# 93
За билетите - да. 24 часа след валидиране. Няма значение кога/къде са купени.
В 3 през нощта днес приключва поредната транспортна стачка. Вижте утре през сайта на bvg, щом ви трябва метро.

Благодаря за отговора! Пътувам точно сряда до петък и за съжаление май пак ще има стачка Sad.
Билетите важат ли за регионалните влакове? Пише, че само те и S-bahn ще се движат.

# 94
  • Берлин
Да. Важат за регионалните в зони А и В, тоест в града без летището /за летището или оттам се купува АВС билет/.
За стачките на тези два сайта /има ги и на английски, ако немският е проблем/:
Bvg de
Vbb de

# 95
Да. Важат за регионалните в зони А и В, тоест в града без летището /за летището или оттам се купува АВС билет/.
За стачките на тези два сайта /има ги и на английски, ако немският е проблем/:
Bvg de
Vbb de

Благодаря! Много ми помогнахте. Ходила съм веднъж, но съм се движила само с метро, автобуси, трамвай. И хотела ми е избиран спрямо метрото и набелязаните дестинации. Сега хич няма да ми е удобен транспорта, но каквото-такова.

# 96
  • СОФИЯ
Здравейте, може ли да споделите според вас кои квартали е препоръчително да се избягват и кои райони са спокойни и безопасни за кратък престой. Ще бъда благодарна и за препоръки за хотел от личен опит. Благодаря.

# 97
  • София
Била съм в H2 Hotel Berlin, am Alexanderplatz, всичко беше супер.

# 98
Здравейте,
предстои ни една седмица в Берлин в средата на Август. Можете ли да ми препоръчате къде мога да потърся какви концерти бихме могли да посетим. И също кои квартали са по-спокойни и същевременно с удобен транспорт.
Ще сме семейно с двама тийнейджъри.

# 99
Търся мнения за Трептов парк искам да видя тази статуя

# 100
  • Mars Hotel
Какво мнение точно търсите за парка? Отивате и виждате паметника, щом искате.

Общи условия

Активация на акаунт