Страшки от форума

• 109 598
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Акълолипсис

# 76
  • France
Всяка година във Франция умират 10 000 от грип.
Новата тема за развод след раждане е за тук. В шок съм след прочитането ù.

# 77
Цитат :
"аз  преди 2 години имах една искаше да се запознае с мен.Тя го направи супер нагло и ужасно просто много лошо се почуствах при това къде работих.Аз си работих и  аз не очаквах тая се отърка в мен в моя гръп него очакваш."

# 78
В една от темите прочетох, че дават антибиотик профилактично. Не мога да намеря цитат, а и не знам как да търся още.

# 79
Тъкмо идвам от тема за имена на бебе.
Чудят се между Деймън и Николаус...
Тези теми с имената, са си за цял подфорум „Страшки”..

# 80
  • Пловдив
За детски рожден ден става въпрос.
Цитат
Вие сериозно ли? Естествено, че покривам куверта, да, куверта! и гледам поне още толкова да дам. Как да не е куверт. Ресторант, меню, консумация за деца и родители, торта, видео и снимки, анимация, украса......Несериозно е пратя детето на рожден ден с 20 лева. Мен лично не ме интересуват подаръците. Защото се затрупваме с какво ли не и после хвърлям. Предпочитам без подарък. Това е пълно разхищение и грехота да се хвърля, но е неизбежно и наложително. Затова когато аз правя подарък винаги е нещо, което оттрещната страна няма да хвърли на боклука. Когато не знам какво да бъде детето подарява поне 50 лева. За близки деца сумата е много по-голяма.

# 81
За детски рожден ден става въпрос.
Цитат
Вие сериозно ли? Естествено, че покривам куверта, да, куверта! и гледам поне още толкова да дам. Как да не е куверт. Ресторант, меню, консумация за деца и родители, торта, видео и снимки, анимация, украса......Несериозно е пратя детето на рожден ден с 20 лева. Мен лично не ме интересуват подаръците. Защото се затрупваме с какво ли не и после хвърлям. Предпочитам без подарък. Това е пълно разхищение и грехота да се хвърля, но е неизбежно и наложително. Затова когато аз правя подарък винаги е нещо, което оттрещната страна няма да хвърли на боклука. Когато не знам какво да бъде детето подарява поне 50 лева. За близки деца сумата е много по-голяма.
Имам цитат от живия живот за детски рожден ден: „Какво да се прави, вече под 2000 лв няма как да излезе рожденния ден” Става дума за 3-годишно, с няколко птиятелски деца и родителите им.

# 82
Явно много къркат тия родители на приятелските деца! Joy

# 83
При оплакванкята беше АБ за профилактика и аз бях 🙊🙊🙊

А в темата за булките (миналата година, тази не си го причиних да ги чета) да видите какво е... Обяснаваха как трябва да се дава поне 200лв на човек и ако ги нямаш тези пари по добре да не ходиш, било подигравка с младоженците 😐 А ако сте роднини сумата скача

# 84
  • out of space

П.С. сега ще видя коя точно беше темата. Може да не е била точно Булките на 2019 ✌

Четох го в "Сума за младоженци". Една не давала по-малко от 500 лв. на сватба, а на последната освен тези пари, дала подарък и платила празнична заря....
Парвенющина, снобария и страхотия...

# 85
  • Mediterraneo
Цитат
Имам близък, който замина надалече по работа. Адски много ми липсва. Постоянно го мисля и ми се иска да усетя присъствието му. Знам, че и той мисли за мен - казва ми.
Но го няма.
Та преди 2 дена на прозореца на офиса ми кацна една сврака, която седя и ме гледа втренчено няколко минути. За външен човек не би било така, но за мен беше знак. Все едно той беше до мен и ме наблюдаваше как съм, как работя. Много мило ми стана.

# 86
Ери благодаря! Да в "Сума за младоженци" е било, объркала съм темите. Но е факт ще се обсъждаше, че и доста привърженици имаше това твърдение. Жалко е че все повече хора се интересуват само от парите

# 87
  • Пловдив
Темата е публикувана преди час:
Цитат
Здравейте,мили мами. Искам да попитам защото нямам много свободно време през седмицата, и не мога да заведа малката на лекар преди Сряда. Та,да попитам защото кашля и има сополки бели на цвят. Температура не е вдигала,но е не спокойна от кашлицата и трудно заспива,а когато заспи се буди често. Това са симптоми само през деня. Вечер си спи спокойно след като е нахранена. Знаете ли нещо което мога да и дам,до периода в който ще мога да я заведа на лекар? Хомеопатичен сироп и някакви капки?

# 88
Горкото дете.....
Е, много ме е яд на такива родители.

# 89
  • Варна
Бяс ме хваща от такива хомеопатки.

Общи условия

Активация на акаунт