Страшки от форума

• 109 731
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Тампон/гъба с оцет не е нов метод за предпазване, а един от най-старите в света. Практикувал се е по цял свят още в древността. Колко е ефективен, не знам. Не съм го пробвала.  Все пак съм родена в ерата на презервативите и хапчетата.Blush

# 436
  • France
Въобще не е ефективен, защото при еякулацията повечето от сперматозоидите се изхвърлят в матката. Но едно време не са го знаели.

# 437
Въобще не е ефективен, защото при еякулацията повечето от сперматозоидите се изхвърлят в матката. Но едно време не са го знаели.
Надявам се повече жени да прочетат това и да не се занимават с глупости.

# 438
  • у дома...
Надявам се повече жени да прочетат това и да не се занимават с глупости.
Че какво им пречи и там да си завират разни неща? Или поне да се пробват. В една тема тук една невеста обясняваше как при тоалет си мие и стените на матката, та един тампон с оцет ли ще ги спре?

# 439
  • Mediterraneo
Ако успее да си измие тръбите, ще я призная. Матката е ниска топка.

# 440
Оцетена сага продължава , авторката вече се е "промила'

https://www.bg-mamma.com/?topic=1227313

# 441
  • Пловдив
Това за промивките с разтвор с оцет го пишеше и по книгите от соцвремето, не помня коя точно, но е от "Дом, семейство бит", "Любов и брак", "Пол, брак, семейство" или от този род. Имахме ги в къщи и съм ги чела, някъде го имаше като препоръка - промивки след ...
Друг метод ми беше казала една от моите учителки, тя ми беше роднина, аз бях вече 12-ти клас, сигурно е мислела, че ще ме предпази. Препечена във фурната морска сол - едри кристали. Слагаш си ги преди ... и всички сперматозоиди се умъртвявали. Така и не се реших да го пробвам, беше ме страх. Сега се чудя с какъв акъл го е препоръчвала, а е интелигентна жена. Но беше съвсем сериозно, дори ми показа препечената сол.

# 442
Подсетихте ме нещо. Навремето моя приятелка учеше акушерство. По време на стажа и при някакъв корифей, гинеколог , който бил много цапнат в устата, се случва следното.
Дошла дама с промивки с оцет.
Той я пратил в коридора да чака.
Коридорът пълен с пациентки. И по едно време излязъл и се провикнал:
"Я сега оная, маринованата да влезе".
Много се смеехме с това.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 16:08 от tays

# 443
  • забравих си мисълта...
Коридорът пълен с пациентки. И по едно време излязъл и се провикнал:
"Я сега оная, маринованата да влезе".
Разбирам, че жената е сглупила, но това е много просташко от страна на лекаря. Да не говорим, че е нарушил лекарския морал, лекарската тайна и т.н.

# 444
Така е, съгласна.
Но тези събития се развиват още преди 89 , не че е оправдание.

# 445
Чесънче, оцетче... готова туршия.

# 446
  • France
Забрави магданоза Joy

# 447
  • у дома...
Него го ползват за зачеване, а не против зачеване.

# 448
  • France
Не беше против гъбички? Но може и да греша. Нямам много опит с билколечението Wink

# 449
Чесънче, оцетче... готова туршия.
И едно аспиринче, да стане по-хрупкава 😂

Общи условия

Активация на акаунт