Страшки от форума

• 109 064
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Даже ми е възбуждащо аз да си изгледам филмчето на дивана и ММ да напълни и пусне миялната, прати девойките да спят, разчисти масата и дойде при мен. Ама не ме огрява често.

И на мен домакинстващ мъж ми е много секси. Simple Smile
Най-страстоубийствен е лежащ на дивана мъж с дистанционно в ръка...

# 706
И аз се мъча да сетя. Толкова ми е познато това. Споделете, че ме човърка 😀

# 707
Мисля че подигравката беше за банята.Играчка си е,хич не ми е съвестно че моят сам се хваща когато се сети той да я измие.Иначе за тоалетната разбира се,че всеки си я мие след употреба.

# 708
Хаха, това игра на прецакване ли е - кой да изчисти тоалетната. 😁 При нас е "модерно" всеки да чисти след себе си и да оставя тоалетната в идеален вид за следващия. Не мога да си представя тоалетната да е във вид за чистене постоянно и някой церемониално да влиза да я чисти регулярно. 🙄
У вас всеки след всяка употреба изсипва препарат и чисти под ръба на тоалетната чиния?

# 709
Значи и вкъщи сме мърльовци, щом след всяко пикаене никой не хваща парцала и белината.

# 710
  • Варна
Да пуснеш водата е повече от нормално, но да чистиш след всяко ползване ми намирисва на обсесия някаква.

# 711
  • София
Чудех се дали тук или в смешките да го сложа, ама май повече е за тук:

Цитат
Аз на мойта платих за кр.група. Оказа се с отрицателен резус фактор. Може по нататък да повторим, защото аз във времето съм била с 2 различни кр. групи. Та много вяра нямам.

ЕДИТ - Жената поясни, че става въпрос за лабораторна грешка, а не че наистина e повярвала, че е била 2 различни кръвни групи.
Та не е страшка, нито смешка.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 14:21 от miamim

# 712
Това си е джакпот!
Ако се наложи преливане, кеф ти А, кеф ти B, кеф ти отрицателен резус фактор, кеф ти положителен. Супер.

Скрит текст:
Чакайки пред кабинета на лекар, питаха бременна за кръвната група. Тя отговори, че с предишната бременност е била еди коя си (не помня), но всъщност не знае дали още е със същата.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 13:54 от Re-Born

# 713
  • France
Хаха, това игра на прецакване ли е - кой да изчисти тоалетната. 😁 При нас е "модерно" всеки да чисти след себе си и да оставя тоалетната в идеален вид за следващия. Не мога да си представя тоалетната да е във вид за чистене постоянно и някой церемониално да влиза да я чисти регулярно. 🙄
У вас всеки след всяка употреба изсипва препарат и чисти под ръба на тоалетната чиния?
Зависи от употребата Joy едно малко пиш, не е същото като голямо ак-ак

# 714
При нас водата е силно варовита, не се вижда натрупването веднага ,но си иска редовно търкане, че иначе е трудно.И крановете за седмица стават за препарат ,то за ден са на капки...И освен това често има аварии и  следва кална вода,  и песъчинки под ръба, ама сега съм добре, синът се занимава и го карам,тактично, като не пипам, той не трае ,няма да съм вечна и  да си знае, въобще всичко прави.
Иска си търкането...
Има вън тоалетна ,но си е друго да си измиеш ръцете веднага ,не до чешма да ходиш.

# 715
Зависи от употребата Joy едно малко пиш, не е същото като голямо ак-ак
Е, друго си е да има хора с пипе, на които им става ясно за какво иде реч. 😏 Дано не се налага да се дълбае още в тази материя...😅

# 716
Цитат
От много време искам да си направя татуировка, но ме спираше единствено моят неистов страх от игли. Намерих решение или пък не. Направих си татуировка със силиконов пистолет. Цяла нощ не мигнах. Кожата ми е опърлена и от километри се усеща аромат на изгоряло. Болката е зверска. Съвети ???

# 717
Божичко
Ми да ползва противозачатъчни
Само това ми иде на ум

# 718
  • Пловдив
Дано да е трол.

# 719
  • France
Нещо не схванах, как така със силиконов пистолет?

Общи условия

Активация на акаунт