Страшки от форума

• 109 064
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Нещо не схванах, как така със силиконов пистолет?
И аз не схванах, и се дивях на мнението...., пък се чудех. Явно е сгафила сериозно девойката, но какъв е резултата ми е по-странно/?

# 721
написала го е - грозен и болезнен
нищо неочаквано Simple Smile

# 722
Ама как? Не разбирам с пистолет за силикон... какво точно се е стремяла да прави?! Да си залепи лепенка ли?!
 Като ми падне  капка  силикон на пръста опищявам блока.... Тя явно има дебела кожа.....или нерви по-точно.

# 723
  • Сф
Те някои се дамгосват с нажежено желязо, та кой знае какво и е хрумнало в главата и какво си е причинила.Можеше да си разтопи( запали) пликче от Била със същия успех и да си покапе по тялото..не е истина..

# 724
  • France
Като кликна пистолет за силикон в нета и ми се появява онова приспособление с което сменяш силиконовите фуги на ваната. Но то не загрява. Продължавам да не разбирам, какво точно е направила въпросната.

# 725
За такъв тип пистолет със силикон става дума и загрява доста

# 726
  • France
Ох, разбрах. Еееее, не! Не мога да повярвам. Flushed

# 727
Да беееее. Това е пълна малоумщина.

# 728
Е, не!
Горила съм се с такъв пистолет при инцидент, от една-две капчици ми се плачеше и бягах под студена вода.
Пак такъв страх от игли, че да се дамгосам по този начин... и после цяла нощ да се въртя.

# 729
To, и мен ме е страх от игли, обаче съм работила с такъв пистолет, горила съм се на него, имам и татуировки и ако трябва да правя сравнение, определено предпочитам болката от иглите пред тази да ме накапе горещият силикон.
Пълна идиотщина.

# 730
  • France
Красотата на татуировките е във фините линии, а с това не мога да си представя резултата. Що за лудост?

# 731
Това трябва да е шега. Не мисля, че човешко същество може да си причини само такава болка. Поне не и без много сериозна упойка.
Мисля, че няма предвид да е използвала силикон, който причинява много повече болка, ами самият пистолет. Нали края му се нагрява. И пак, няма начин сам човек да го направи. Самият мозък не би трябвало да позволи такова нещо.

# 732
Може да е била надрусана. Въпреки че някои хора са сякаш надрусани....

# 733
Според мен пък постът е пързалка. Както и темата на онзи кросдресър ли беше.

# 734
Ще ни се.

Общи условия

Активация на акаунт