Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 78 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, имате ли отзиви за Либре на Заг?
Това на Рефан ми е адски нетрайно, а е с двойни капки. Иначе ароматът му е страхотен.

# 151
Здравейте. Имам път към Пловдив и ми се иска да си взема някое парфюмче. Ползвала съм Рефан, а сега имам Парфен. Искам да тествам някоя друга марка, може би Заг или др.
Къде да ги търся? Ще бъда на центъра, Гранд и форум Тракия.
Чела съм я темата, но ми е объркващо. Харесвам силни парфюми, сладки също, но ми се ще нещо по-леко и трайно.

# 152
P&I perfume има на Иван Вазов, там предлагат Заг.

# 153
  • БГ
Здравейте, пробвали ли сте рефанската репликата на Obsessed на Calvin Klein? Как е като изпълнение и трайност?

# 154
  • Габрово
Май всички сме така.
И аз купувах на сляпо какво ли не... и голяма част от тях не харесах.
Сега вече знам кои са моите аромати и си подновявам само тях.

А тези, с които не спогодих - сипвах върху хавлии и пусках в сушилнята 😁
и аз имах такъв период на купуване и тестване...

# 155
Librе наличен на сайта на Мартинез. Просто перфектно!

# 156
Тествах един нов МЪЖКИ на Заг, Монтал имитира. Знаете ли, кой е?

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 20:44 от evhen

# 157
Не се сещам кой е, но сега попаднах на още един нов дамски на Заг Byredo Gypsy Water
бързо действат Heart Exl

# 158
Като стана дума за тестове, поръчах си няколко на ZAG от ОЛХ. Някой има ли впечатления за 36 HI Hypnotic Poison, 393 LI - L'INTERDIT или 391 QU QUATRE?

# 159
Наистина ли има нови аромати от Заг? В страницата им във фб никъде не виждам да ги пише. Интересно ми е да тествам ароматите на Монтал.

# 160
Мартинез пълни с изненади - пуснали са още новости.Налични на сайта са.Чакам отзиви,не познавам ароматите в оригинал.

# 161
  • Пловдив
Като стана дума за тестове, поръчах си няколко на ZAG от ОЛХ. Някой има ли впечатления за 36 HI Hypnotic Poison, 393 LI - L'INTERDIT или 391 QU QUATRE?
Взимала съм от Заг и трите, когато аз поръчвах за проби. Много трайни при мен.

# 162
Не се сещам кой е, но сега попаднах на още един нов дамски на Заг Byredo Gypsy Water
бързо действат Heart Exl

Върнах на предната страница и ти си писала. Мисля, че е Chokolate Greedy, сега ще отида да си напълня, много ми хареса. Добре, че пробвах, без и да прочета името,  защото аз принципно  към нищо с шоколад в заглавието не посягам.

# 163
Взимала съм от Заг и трите, когато аз поръчвах за проби. Много трайни при мен.

Благодаря! Нямам търпение да ги пробвам вече Simple Smile Освен трайни, близки ли са до оригиналните?

# 164
  • Пазарджик
Сега виждам че Заг имат нови аромати
Montale - Chocolate greedy
Montale - Intense Cafe
YSL - Libre
CH - Good girl velvet fatale
Надявам се някога да стигна до магазин за да ги пробвам. А момчето от Базар ми стори че доста е вдигнал цените. Каква е цената е магазин?

Общи условия

Активация на акаунт