Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 78 709
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
По принцип е 80% алкохолното съдържание на парфюмите.

# 586
Момичета, никъде не намирам имитация на Byredo Blanche. Може ли да ми препоръчате подобен аромат и съответно имитация? Търся cotton аромат.

# 587
  • София
HM T shirt
HM Above the clouds
Ако ги има още е магазините на НМ.

# 588
  • София
Момичета, как ви се струва като трайност "Омниа Парайба"-та на Мартинез? И само те ли го правят? Не успях да открия в листите на другите още някъде да се предлага.

# 589
Момичета, как ви се струва като трайност "Омниа Парайба"-та на Мартинез? И само те ли го правят? Не успях да открия в листите на другите още някъде да се предлага.
Обожавам Парайба. !Не знаех,че Мартинез я имат,иначе да съм я изтествала супер обстойно. Аз си я взех на The Moon. Хареса ми.Разликата е,че оригинала е малко по зелен и свеж, а на The Moon по-силен и не толкова зелен,но ми хареса. Пролема за мен е, че оригинала ми е много нетраен и за това търся някоя имитация,която да траен повече от оригинала Simple Smile))
ПП. В това време на изолация..... от скука започнах да си тествам имитазии успоредно с оригинали:) изненадах се от Hermes Terre на Гиза.Бях го смотала и така си стоеше пълен.Вчера се нафъщях и днес още мирише блузата ми.Малко по-лек е от оригинала,но си има и горчивия ветивер и свежестта. Доста добре е направен и трайността му е добра. Имам няколко неща на Гиза и като се замисля,са може би са едни от най -трайните ми имитации,дали защото са имитации на Килиан,Амуаж и Диор(а те са силнички).При вас как са?

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 11:31 от Ре

# 590
Момичета, някой има ли представа какви са оригиналите на тези мистчета от ДМ , miss kay ?https://www.fragrantica.com/perfume/Miss-Kay/Pastel-Perfect-59690.html

# 591
  • Варна
Момичета, ако не сте намерили гел за ръце без отмиване - Рефан са пуснали такива.
Преди малко си поръчах от Рефан гел за  дезинфекция на  ръцете. Има и разтвор.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 12:06 от Nell999

# 592
Вярно е, че търсеното определя пазара, но заради тези цени сигруно ще ги разследват скоро...
Иначе мерси за инфото!

# 593
HM T shirt
HM Above the clouds
Ако ги има още е магазините на НМ.

Имам ги и двата и търся именно нещо подобно на Above the clouds Simple Smile

# 594
Тъй като темата леко замря...Честита първа пролет Simple Smile На пролетна вълна съм и влизам да похваля Modern Muse на Estée Lauder весия Заг Simple Smile Снощи си пръснах на ръкава и тази сутрин миришеше все още доста силно,прекрасна градина от бели,свежи цветя,аз хващам и зюмбюл,въпреки,че няма в пирамидата. Започвам да си подбирам цветни аромати за пролет-лято.До тук са Карат на Картие (Парфен или Гардени) , Модерн Муз на ЕЛ(Парфен или Заг) , Лелето на Байредо (на Заг) и  Good Girl Gone Bad на Kilian (на Мартинез,,който ми е по-скоро сочни праскови и кайсии,а пирамидата е много подобна на Модерн Муз). Давайте още сполучливи идеи на подобни " цветни градини в шише"

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 10:06 от Ре

# 595
Честита пролет и от мен, Ре!  За мен " цветни градини в шише" са: Pur Blanca Avon /бяла роза/, Pomellato Nudo Blue Intense и Perceive Oasis Avon /които са много сходни помежду си и и за мен това е изключително красив пион/, Cherish Avon /вишнев цвят/, La Tulipe Byredo, заедно с Today Avon и Gucci Rush 2 Gucci за мен са най - вече разкошна фрезия, Incandessence Avon е аромат на лале, Gucci Bloom Gucci за мен е тубероза с момина сълза, а Lily Soft Musk Avon е интелигентно представена бяла лилия...
Като гледам в моите представи пролетта е най - представена именно с парфюмите на Ейвън...
Твърде кратка е пролетта вече по нашите географски ширини, твърде бързо става лято, затова и твърде малко са моите чисто пролетни парфюми.

# 596
solar_fields, от всички тези познавам само Блум и Ръш 2 Simple Smile)))) Блум имах една стотичка, сега е почти накрая,харесва ми,но някак не посягам често към него.Не ме плени с нищо,просто е приятен .А Гучи Ръш 2 не е за моя нос:) А Ейвънски почти не познавам,имала съм само един,който много харесвах,червен Passion Dance,преди 15 г. Не знам къде ги тествате,за да си купите?

# 597
По принцип "от страничката" в каталота /нанесено е ароматно петно върху нея/, но не е много сигурен този начин.  От дистрибуторите в ОЛХ или Базар съм си поръчвала мостри по 0,5 или по 1 мл. Струват стотинки. Не всичко на Ейвън ми допада, естествено. Но изброените - да. Като цяло аз не съм и много по пролетните /цветистите/ аромати, де... Simple Smile

# 598
  • BG-DE
Аз бих определила като "цветна градина" или по-скоро поляна с цветя 😊 най-новото ми парфюмно запознанство, а именно Cerutti 1881, аромат, който, предполагам, всички добре познавате но аз го открих едва миналата седмица повлияна от ревюто на една руска влогърка, която харесвам. Винаги съм го пренебрегвала и никога не ми се е искало дори да го пробвам, а сега не мога да му се нарадвам. Чувствам се все едно съм на полянка обсипана с горски теменужки в топъл пролетен ден, а пък изненадващо показа и забележително добра трайност 😊

# 599
Една приятелка в студентските ни години носеше само Cerutti 1881 Simple Smile Винаги когатоо ми лъхне някой на него,си мисля за нея. Аз обаче не хващам градини,леко сладък и изискан е,класика !

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 21:19 от Ре

Общи условия

Активация на акаунт