Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 78 737
  • 744
  •   2
Отговори
# 570
Здравейте уж четох ама не видях да е коментиран Disquared. Моля, ако някой има впечатления за добра реплика да сподели!

She wood на Заг е страхотен

Благодаря! Влязох в сайта им, но не можах да се ориентирам, ползват техни си имена на парфюмите! Ще им се обадя, че искам и за мъжа ми да поръчам!

# 571
  • BG-DE
Потърсете на първа страница в списъците ароматите, които ви интересуват.

# 572
  • Варна
Благодаря! Влязох в сайта им, но не можах да се ориентирам, ползват техни си имена на парфюмите! Ще им се обадя, че искам и за мъжа ми да поръчам!
375 SW    SHE WOOD    DSQUARED
Тити, ние пазаруваме  парфюми на Заг от OLX от едно момче Иво. Като му напишеш или звъннеш по телефона, той ще ти каже кой е номера на парфюма който търсиш и за мъжките ще те посъветва.
https://www.olx.bg/ad/top-damski-nalivni-parfyumi-CID655-ID7w5i3.html

# 573
  • Пловдив
Взех Ланком Айдъл на Заг, за съжаление на моята кожа трае 1 час. Като свърши ще пробвам със Рефан. Все ще се напаснем🙃

# 574
  • София
Lancom Idole много ми прилича на Zara wonder rose.

# 575
Момичета, казаха, че парфюмите ставали за дезинфекция. Логично е - все пак основната съставка е алкохол денат/спирт. Така, че вадете запасите и дезинфекцирайте наред, ако парфюма е силен, шлейфов, траен, става 2в1, хем дезинфекция, хем държи народа настрана от вас. Grinning
Пп Между другото лаковете за коса също са с основна съставка спирт, ама лепнат. Grinning

# 576
Момичета, казаха, че парфюмите ставали за дезинфекция....
И аз се чудех миналия ден дали стават за дезинфекция, но при условие, че казват спирта за дезинфекция да е НАД 60% чист медицински спирт.....дали стават наистина? Че имам доста ставащи за дезинфекция Mask

# 577
Ре, някакъв специалист беше, даваха го по тв и каза, че ставали.

# 578
Ре, някакъв специалист беше, даваха го по тв и каза, че ставали.
Леле,колко дезинфектант имам значи  Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Супер,мерси!

# 579
  • Варна
Слушах изказване че водката и ракията също стават за дезинфектант, а те са по около 40 градуса. Тъй че парфюмите са идеални за целта.

# 580
Да, алкохола за пиене също става.
Сутрин се офъщявам с лак за коса, парфюм и се радвам, че един от серумите ми за лице е с алкохол като втора съставка. Докъде ни докараха, а?!

# 581
Момичета, казаха, че парфюмите ставали за дезинфекция ... Ако парфюма е силен, шлейфов, траен, става 2в1, хем дезинфекция, хем държи народа настрана от вас. Grinning
Много ми хареса това изказване за 2 в 1 😄

# 582
  • София
Аз имам 2-3 боди мист спрея ма дъщерята. Те не ги иска
 Аз вече ги вкарах в приложение. Оня ден напръсках един банкомат 🤪

# 583
Алкохолното съдържание трябва да е над 60 градуса, за да се брои за дезинфектант. Не знам какво е спиртното съдържание на парфюмите, ако имате спиртомер ( с него се мери ракията ), може да проверите. За тези, които  имат първак ( силната ракия, която се отделя в началото и често е с висок градус ), могат да смесят с глицерин или алое вера гел, да добавят и парфюм и дезинфектантът е готов.

# 584
Ще перифразирам:
"Няма веч оръжие! Има хекатомба!
Всеки парфюм меч е, всякой аромат - бомба, всяко впръскване - удар, всяка капка - плам. Парфюми и пулверизатори изчезнаха там."
Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 20:56 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт