Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 78 767
  • 744
  •   2
Отговори
# 555
  • Бургас
Значи ще ти хареса и Pure poison според мен Мисче ,ако не го познаваш можеш да му обърнеш внимание.

# 556
Някой познава ли TWILIGHT MAUVE на Зара? Виолетки усещат ли се?

# 557
  • Deutschland
Нели, на тази цена незнам, но има намалени парфюми. В немския сайт обаче 😏

https://m.zara.com/de/de/damen-accessoires-parfums-l1017.html#of … roductId=34129889

# 558
  • Стара Загора
Момичета, по въпроса къде намерих списъка с новите аромати - в някаква група във фейсбук го беше публикувала дама, която май е в Англия и приема поръчки.

# 559
Обещах да пиша като си получа двете парфюмчета от Гардени! Cartier Carat на Cartier за мен този на Гардени и този,който имам на Парфен са 1:1,никаква разлика и в началото и в развитие и в трайност.Все едно са сипвани от една туба. Разкошшшш....ще изпия тези 250 мл за отрицателно време Mask
Cuir Amethyste на Armani не го познавам в оригинал,нито съм пробвала друга имитация. Варианта на Гардени за мен е 1:1 с Ботега Венета на Заг, прекрасни велурени виолеки,меки,стилни,луксозни.Съжалявам само,че го няма касисът, който казват ,че се усеща в оригинала. За теайността мога да пиша по късно за него. За момента се усеща доста силно Simple Smile

# 560
Скрит текст:
Обещах да пиша като си получа двете парфюмчета от Гардени! Cartier Carat на Cartier за мен този на Гардени и този,който имам на Парфен са 1:1,никаква разлика и в началото и в развитие и в трайност.Все едно са сипвани от една туба. Разкошшшш....ще изпия тези 250 мл за отрицателно време Mask
Cuir Amethyste на Armani не го познавам в оригинал,нито съм пробвала друга имитация. Варианта на Гардени за мен е 1:1 с Ботега Венета на Заг, прекрасни велурени виолеки,меки,стилни,луксозни.
Скрит текст:
Съжалявам само,че го няма касисът, който казват ,че се усеща в оригинала. За теайността мога да пиша по късно за него. За момента се усеща доста силно Simple Smile
Благодаря! Значи има насока и за тестване, ако утре вече не са хлопнали кепенците на магазините на Заг.

# 561
Като трйност Cuir Amethyste е много добре,все още дрехата ми мирише осезаемо от вчера.Бих казала,че е доста по траен от Ботега Венета на Заг...... и като се има предвид,че не съм изсипала концентрата в парфюма все още.....ще стане още по-добре като трайност.

ПП. Изсипах концентрата и парфюмчето стана доста по-силно и наситено като аромат! Доста по-наситен, плътен и шлейфов е от Ботегата на Заг! И по-хубав. Но много си приличат.
Май хващам леко касиса Simple Smile)))))) Жесток е Simple Smile))

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 14:12 от Ре

# 562
Скрит текст:
Като трйност Cuir Amethyste е много добре,все още дрехата ми мирише осезаемо от вчера.Бих казала,че е доста по траен от Ботега Венета на Заг...... и като се има предвид,че не съм изсипала концентрата в парфюма все още.....ще стане още по-добре като трайност.

ПП. Изсипах концентрата и парфюмчето стана доста по-силно и наситено като аромат! Доста по-наситен, плътен и шлейфов е от Ботегата на Заг! И по-хубав. Но много си приличат.
Май хващам леко касиса Simple Smile))))))
Жесток е Simple Smile))
При тази наситеност и вируси няма да припарят Simple Smile
Дават го унисекс. Става ли все пак и за мъже, че този голям бидон ще трябва цялата родА да го изразходваме?

П.П.: Пък вкъщи борим вирусите с дезинфектнати за ръце с аромат а ла Magnifique и Love in Black, благодарение на едни масла на Perfume Parlour, които изскочиха от чекмеджето Simple Smile

# 563
....Дават го унисекс. Става ли все пак и за мъже, че този голям бидон ще трябва цялата родА да го изразходваме?
..
Става си я Simple Smile Даже много си става, ако мъжът ми полваше такива парфюми щях да съм много щастлива:)
Но е хубаво да се тества Ботегата на Заг първо,да се добие представа за какво иде реч! А ако не искаш бидонче от 250 мл си вземи направо на Заг Ботега Венета!

# 564
  • вкъщи
Може ли линк от сайта където поръчвате Гардени?

# 565
Здравейте уж четох ама не видях да е коментиран Disquared. Моля, ако някой има впечатления за добра реплика да сподели!

# 566
Аз съм доволна от репликата на Заг, много трайна ,издържа цял ден.

# 567
Аз съм доволна от репликата на Заг, много трайна ,издържа цял ден.
+1
И дамския, и мъжкия!

# 568
Може ли линк от сайта където поръчвате Гардени?
Аз си поръчвам от тук вече два пъти,много съм доволна,звънят ми хората всеки път!
https://www.plamboy.bg/index.php?_route_=nalivni-parfyumi-refan-and-gardeny-BGN

# 569
  • Deutschland
Здравейте уж четох ама не видях да е коментиран Disquared. Моля, ако някой има впечатления за добра реплика да сподели!

She wood на Заг е страхотен

Общи условия

Активация на акаунт