Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 78 664
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, на Narciso Rodriguez кой от двата е по-памучен и мирише на чисто пране - Pure Musc или Poudree? И съответно да ми препоръчате имитацията.
Pure Musc, макар че на мен ми идва сладък,но пък Poudree няма нищо общо с чист аромат. Като се бях напръскала за тест  и се върнах в офиса,колежка ми каза,че мириша на ЛЕЛКА ,хахахаха Simple Smile Много бързо ме отказа!
За имитация обаче на Pure Musc не знам,не съм тествала!

О, май ще се откажа от намеренията си за Narciso, защото ако Pure Musc има сладникава нотка, аз бягам от всичко сладникаво, затова съм фен именно на сапунените аромати.

# 616
..О, май ще се откажа от намеренията си за Narciso, защото ако Pure Musc има сладникава нотка, аз бягам от всичко сладникаво, затова съм фен именно на сапунените аромати....
За мен единствения чист Нарцисо е Есънс,той ми е най-красивия атомат на чист лукс,но го спраха.Имам една 100-ца оригинал и си го пазя като очите,а имитация не съм виждала Sad

https://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/narciso-rodriguez/essen … ester-p161533174/

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 17:03 от Ре

# 617
..О, май ще се откажа от намеренията си за Narciso, защото ако Pure Musc има сладникава нотка, аз бягам от всичко сладникаво, затова съм фен именно на сапунените аромати....
За мен единствения чист Нарцизо е Есънс,той ми е най-красивия атомат на чиас лукс,но го спраха.Имам една 100 мл оригинал и си го пазя като очите,а имитация не съм виждала Sad

https://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/narciso-rodriguez/essen … ester-p161533174/

Страхотно звучи роза и мускус. Аз лично не понасям аромат на роза, но с мускус наистина се получава един различен и чист cotton аромат. Above the Clouds на HM е такъв и търся нещо с подобни аромати.

# 618
  • BG-DE
За мен Pure musc изобщо не е сладък, усещам го чист, студен но доста химичен. BTW L'erbolario имаха много хубав мускусен аромат White musc май се казваше, пробвай го, а те са и много бюджетна марка.

# 619
  • Бургас
Имам Pure Musc ,но за мен също не е сладък.Усещам го еротичен със сексуален заряд ,разпръскващ сексапил ,за поддържани и красиви дами.BowtieИма невероятна трайност от 10+ часа при мен за мен става и за срещи, със сигурност ще впечатли и няма да остави равнодушен никой мъж според мен поне ,10/10!

# 620
Лалето...ах това лале Grinning. Първият път когато го подуших директно ме телепортира в тийн годините ми....Ловеч,Стратеш,Люляковите празници.

Къде ме върна, Принцеса? Ще го купувам това Лале, щом ще ме връща в любимия град отново и отново.

# 621
  • Стара Загора
Здравейте!
Много харесвам "Bright crystal" на Версаче, и "Императрица" на Долче и Габана, и смятам да си ги поръчам от Заг, но много ме заинтригувахте с това "Лале"  - ZAG 386 LT - ТULIPES. Има ли нещо общо с двата аромата, които съм посочила, за да добавя и него? Или ако може да ми препоръчате нещо близко като аромат до тях. Благодаря Simple Smile

Харесвам и Брайт Кристъл и Императрицата.. и си ги ползвам с кеф...и въпреки че Лалето е също лек и пролетен, за мен е различен от тях. Не можа да ми стане любим..
Най-добре с малко мл за проба и да се прецени..Всеки различно възприема един и същ аромат.

# 622
Обожавам Лалето. За мен е един от най-хубавите парфюми. Особено пък засега. Ще си го поръчам за да имам за Великден. Най-добря да се вземе малка разфасовка от момчето от заг и да си прецени. За мен е разкошен.

# 623
Обожавам Лалето. За мен е един от най-хубавите парфюми. Особено пък засега. Ще си го поръчам за да имам за Великден. Най-добря да се вземе малка разфасовка от момчето от заг и да си прецени. За мен е разкошен.

Поръчах направо 50 мл от сайта,  дано ми хареса,  ако не ще го подаря на някой. Simple Smile
Кое е момчето? Четох темата назад, но не запомних, и трябваше да си запиша сигурно. Simple Smile

# 624
И аз тия дни си поръчах 50-ка от Лалето и 8 мострички, от които носът ми ни една не одобри. Лаленцето е чудно!
Тук поръчвам.

# 625
И аз оттам поръчвам.
Иска ми се до тествам отново разни неща. От скуката ли...от що ли?
На мен много ми беше харесал Нарцисо Родригес роза и муск от Рефан. Дали го имат Заг. Не ми е важно доколко е близък до оригинала,а да ми хареса като аромат.

# 626
  • София
Ох, това Лале! Направо ми се намърда директно в душичката, такъв упоителен аромат! Влюбих се в него от втори поглед. Щото от първи не ми хареса. Може би защото го пръснах в капачката, а втория път на кожа. Момичета, а намирате ли прилика между Лалето и  Блум на Гучи? Има една много обща нишка между двата според мен, макар че Блум е многоцветен. Но пък толкова на чистичко ми ухаят и двата! Какво щастие, че имат имитации. Лалето на Заг е съвършено, но що се отнася до Блум, много повече ми харесва имитацията на Камея, отколкото тази на Заг. Камейският е с несдържан разкош, докато на Загският просто не му достига нещо. Както стана клише да се изразяват парфюмните фенове, звънливост - ето това му липсва. Мое мнение, но ще ми е интересно да чуя и други.

А Вито само Загски аромати ли предлага?

# 627
Аз не усещам обща нишка, Лалето намирам за прекрасно и всеки път щом не знам какво ми се носи, или ме боли глава, или въобще нещо ми е криво, посягам към него, защото знам, че е много нежен, свеж и няма да ме подразни. Гучи Блуум ми е абсолютно неносим, с много мощни, натрапчиви и главоболни за мен бели цветя.

# 628
  • Бургас
Не откривам никакви прилики между Лалето и Блуум.Много са различни.

# 629
Аз не усещам обща нишка, Лалето намирам за прекрасно ... много нежен, свеж и няма да ме подразни. Гучи Блуум ми е абсолютно неносим, с много мощни, натрапчиви и главоболни за мен бели цветя.
И за мен са много различни.Лалето е от онези,които искаш да вдишаш с целите си дробове. Блуум  е приятен,цветен....но има някаква съставка,която и на мен не ми допада (може да е от туберозата). Рядко посягам към него.

Общи условия

Активация на акаунт