Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 78 666
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • BG-DE
Ами, не знам но върху мен се развива като леко пудрени виолетки, то всъщност и точно това ухание ме грабна. Миналата седмица докато обикаляхме всички магазини в околността в търсене на тоал. хартия 😜 в един dm усетих чудно виолетково ухание и в този момент видях една дама, която щедро пръскаше с тестера на Черутито 😊 Е, хартия не намерихме но парфюма веднага го грабнах, а странното е, че оттогава толкова комплименти получих, колкото нито Мансерата нито Нарцисото, с които се поливах предишната седмица някога са отнасяли 😊

# 601
  • София
Каква му е цената в DM?

# 602
  • BG-DE
В Германия съм и тук 50мл са 25 евро, но в Бг по сайтовете е много по-евтин 😊

# 603
Изпръсках едно Черути преди години,купувах го на летището в Рим. Харесваше ми. Но не ми е цветно(а аз съм почитателка на цветистите аромати). По-скоро ми е пудра с теменужки и леко зеленина. 😊

# 604
В Парфимо пускат тестери на Черутито за 30-31 лв. За мен е най-вече пудра със силни виолетки, от която комбинация за 5 минути ме заболя главата. Определено не е за мен и май така е по-добре- един дерт по-малко, както се казва. Grinning

# 605
Здравейте момичета. От вчра се разхождам с Табако Ванил на Мартинез......ами няма такова чудо. Трайност, шлейф и изключителна близост с оригинала.

# 606
Надявам се, разхождаш парфюма из коридора - мол, терасата - парк, кухнята - ресторант и хола - кино. И до магазина равняващ се на излизане извън града. Wink

# 607
Надявам се, разхождаш парфюма из коридора - мол, терасата - парк, кухнята - ресторант и хола - кино. И до магазина равняващ се на излизане извън града. Wink
Живея в къща с 2 декара двор и за щастие разходките ми са пълноценни.Broken Heart Само дето няма кой да ми направи комплимент за парфюма. Ще си правя аз. Flowers Hibiscus

# 608
Здравейте!
Много харесвам "Bright crystal" на Версаче, и "Императрица" на Долче и Габана, и смятам да си ги поръчам от Заг, но много ме заинтригувахте с това "Лале"  - ZAG 386 LT - ТULIPES. Има ли нещо общо с двата аромата, които съм посочила, за да добавя и него? Или ако може да ми препоръчате нещо близко като аромат до тях. Благодаря Simple Smile

# 609
  • Варна
Лалето...ах това лале Grinning. Първият път когато го подуших директно ме телепортира в тийн годините ми....Ловеч,Стратеш,Люляковите празници. Това е аромат на пролет и на любов Heart  за мен. Мнооого,много го харесвам. Носи ми емоционален заряд.

Брайт Кристал ми е офисен. Имам го в оригинал от години и стои в шкафа почти пълен. Императрицата пък не мога да я дишам сигурно защото беше любима на една личност,която свързвам с най-кошмарния период в живота си...и така.... Лалето е много добро за пролетен и летен парюм.

# 610
  • BG-DE
Мария, Лалето е точно от тази категория леки, ненатрапчиви аромати, според мен има голям шанс да ти допадне 😊

# 611
Момичета, на Narciso Rodriguez кой от двата е по-памучен и мирише на чисто пране - Pure Musc или Poudree? И съответно да ми препоръчате имитацията.

# 612
  • BG-DE
Определено Pure Musc мисля, че само Заг имат имитация но май не е много добра. Потърси в списъците на първа страница.

# 613
Момичета, на Narciso Rodriguez кой от двата е по-памучен и мирише на чисто пране - Pure Musc или Poudree? И съответно да ми препоръчате имитацията.
Pure Musc, макар че на мен ми идва сладък,но пък Poudree няма нищо общо с чист аромат. Като се бях напръскала за тест  и се върнах в офиса,колежка ми каза,че мириша на ЛЕЛКА ,хахахаха Simple Smile Много бързо ме отказа!
За имитация обаче на Pure Musc не знам,не съм тествала!

# 614
Мария, Лалето е точно от тази категория леки, ненатрапчиви аромати, според мен има голям шанс да ти допадне 😊

Благодаря, ще си го поръчам Simple Smile, и ще дам отзиви после.

Императрицата пък не мога да я дишам сигурно защото беше любима на една личност,която свързвам с най-кошмарния период в живота си...и така.... Лалето е много добро за пролетен и летен парфюм.

И при мен има такива асоциации - на определени парфюми с неприятни хора...

Общи условия

Активация на акаунт