Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 78 636
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
И аз не съм поръчвала на сляпо от доста време.
Но този парфюм сега така ме влече да го пробвам....
И мен Bowtie Особено сега като съм затворена и не мога да обикалям да тествам Disappointed Relieved Mask

# 661
  • BG-DE
Chloe Love за мен няма никакви осезаеми люляци и зюмбюли, а е силно пудрен и леко, да не кажа доста задушлив в топлото. BTW този аромат е много добро негово копие, мисля, че струваше около 40лв 100-та https://www.fragrantica.com/perfume/Pull-and-Bear/Phyllis-19273.html

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 12:54 от Menerva

# 662
Chloe Love за мен няма никакви осезаеми люляци и зюмбюли, а е силно пудрен леко, да не кажа доста задушлив в топлото........
Добре Simple Smile Отказвам се за сега:) Menerva, мерси!

# 663
  • Пловдив
Chloe Love за мен няма никакви осезаеми люляци и зюмбюли, а е силно пудрен леко, да не кажа доста задушлив в топлото........
Добре Simple Smile Отказвам се за сега:) Menerva, мерси!
направо ни отказа, да... Simple Smile

# 664
  • BG-DE
Е, не така 😊 това, че аз усещам само пудра и хелиотроп не означава, че на вас няма да ви допадне но елемент на спешност няма и най-добре е да се пробва. Оригиналът е спрян от производство но този на Пул&Беър е много добър, а и версията на D&P също за Заг не знам.

# 665
Е, не така 😊 това, че аз усещам само пудра и хелиотроп не означава, че на вас няма да ви допадне но елемент на спешност няма и най-добре е да се пробва. Оригиналът е спрян от производство но този на Пул&Беър е много добър, а и версията на D&P също за Заг не знам.
Хелиотроп обожавам, любим ми е Хлиотроп на Етро,но пудра..по-далече Simple Smile Имам спомен, че харесвам оригинала,но като нямам спомен за него......май ще тествам първо,при възможност.Няма да стрелям на сляпо Money

# 666
  • BG-DE
И аз харесвах оригинала но съм го носила само в есенно-зимния период, обичам много пудра но пак си зависи от цялостната композиция, Клоето в по-топло време направо ме задушаваше и се развиваше по доста неприятен начин затова си трябва проба 😊

# 667
  • Пловдив
А какво е хелиотроп? Blush

# 668
# 669
"Аромата на хелиотропина е сходен с този на ванилина – уютен, сладък, ванилен, бадемов, пудрен и леко плодов, най-вече черешов"
За мен мирише на гушлив бадем. А Хелиотроп на Етро мирише на Бейлис,топъл, ванилено-бадемов,но не лепнещ от сладост( не понасям силна сладост в парфюми).Има лека горчивина като на кайсиеви ядки. Иде ти да си пийнеш Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 14:01 от Ре

# 670
Преди време бях писала,че на Chloe харесвам два аромата-Chloe Roses за топло време и Chloe Love за студено.За жалост първия вече го спряха в имитация,но Love си го подновявам от Заг.Слагам парфюмите си само върху дрехи и мога да кажа,че е доста траен.Лично аз не се водя по пирамиди,а само по носа си,който много ясно усеща люляк и зюмбюл.Аромата наистина е пудрен и сапунест,но пък в комбинация с цветенцата е бомба!
Не агитирам никой,всеки си има своите вкусове и предпочитания.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 16:05 от Briliant

# 671
  • София
Обичам експериментите и често се изкушавам да пробвам неща, които похвалвате. Обикновено вземам на Заг от малките шишенца. И ми прави впечатление, че при доста аромати на кожата ми след няколко часа остава много специфична, обща и неприятна нотка, която разваля всичко Sad Засега единственото изключение е бил Мон Герлен, който нося успоредно с оригиналния ЕДП, признавам го за чудесна алтернатива и, слава Богу, без "оная" миризма. Друг има ли такива наблюдения?
А, и още нещо. Поради досега си с въздух, тези парфюми бързо се развалят, имайте го предвид и си проверявайте запасите, да не останете неприятно изненадани.

# 672
  • BG-DE
Доста аромати на Заг съм ползвала и досега не съм забелязала такава нотка, може би нещо лоша химия с кожата ти прави 🤔 за кои аромати става въпрос?

# 673
  • София
На прима виста се сещам за Нощния трезор, Джой, Ботега Венета, Уоманити, Туили ...Както виждате, различни аромати, а накрая все се прокрадва една и съща жилка. Тъпо, защото някои от тях са чудесно изкопирани. Поне до един момент.

# 674
  • BG-DE
Странно, да съвсем различни групи аромати са 🤔 явно нещо не се сработват с химията на кожата Ви.

Общи условия

Активация на акаунт