Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 80 624
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Aura D'Elle се казва лидълския вариант на Нарцизо.

# 301
  • Пловдив
Мисля, че лидълските парфюми се изчерпаха отдавна.

# 302
  • Пазарджик
Привет момичета, на Пако Рабан One Million хубава ли е имитацията на Заг. ММ много го харесва и исках да му го взема.

# 303
..След като спряха любимия ми Chloe Roses,повече не намерих друга такава красива роза и разбира се,съм в търсене..
Пробвай Chloe Chloe ЕДП! На D&P е страхотна и безумно трайна версията. Аз рози не обичам,но тази роза е мека,луксозна и уютна.
Нарцисо Родригес (ако говорите за класическия) не  ми е РОЗА на мен,има роза,да,но не мирише в никакъв случай на рози!

# 304
  • виртуално
Привет момичета, на Пако Рабан One Million хубава ли е имитацията на Заг. ММ много го харесва и исках да му го взема.

Lidl-ската имитация на този е много добра

# 305
Леко започвам да се разколебавам за Нарцизото.
Аз  версията на D&P не познавам,но на Заг е много добър Chloe. Все пак за мен Roses си остава фаворит.

# 306
  • София
Нарцизото е базов муск. Отдавна ми е писнало и не го усещам.

# 307
Ако става дума за Нарцисо този мускусния от Рефан го имат и на мен много ми харесва. Но не познавам оригинала. Рефанския е хвален в темата.

# 308
Скрит текст:

Lidl-ската имитация на този е много добра

И другият мъжки от същата серия /имитацията на Boss Bottled/ е просто невероятно добър. На сина ми му взех оригинала на Бос Ботълд след като изпръска лидълската имитация. Купих и още една бутилка от имитацията на Лидл. Мога да сравнявам в реално време и твърдя най - отговорно, че няма никаква разлика. Ама никаква. Разкошен парфюм - и оригинала и имитацията Yum

# 309
Здравейте!  Знае ли някой парфюма от снимката чия реплика е?

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 21:19 от nelida

# 310
  • Балчик
Направих асоциация с този, но не зная дали е негова имитация:
https://www.fragrantica.ru/perfume/Marc-Jacobs/Daisy-Eau-So-Fresh-10858.html

# 311
И аз първо за него се сетих, но пък името нещо не ми се връзва. Доколкото знам слагат сходни имена.

# 312
  • Стара Загора
Дами, какви са ви отзивите за Либре на Заг и Интенз Кафе? Вчера ги пробвах и са много хубави аромати. Кафето не познавам в оригинал, но е доста приятно и не толкова накъртващо, колкото очаквах. Либре е много красив цветен аромат, ухае на лукс и стил. Но за мен има разлика с оригинала, да си призная честно на Заг ми харесва повече. Усещам го по-многопластов, наситен и траен. Нямаше я онази сладост в базата, напомня ми на Доната на Трусарди, като е по-класен някак. Heart

# 313
  • София
Може ли да споделите подробничко всеки от лидълските парфюми на кой оригинал отговаря.
Ако са наистина толкова сполучливи, мисля да се впусна в лидълски парфюмен шопинг.

# 314
  • Варна
Рефанци пак ли са омазали номерата? В списъците не виждам Герленската Идилия/Guerlain Idylle/,а в Рефан се предлага под номер 181.

Общи условия

Активация на акаунт