Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 80 457
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, откъде мога да си поръчам малко от Лалето? Нямам възможност за ходене до физически магазин, а ми е интересно колко го коментирате като сходство.

# 361
Момичета, откъде мога да си поръчам малко от Лалето? Нямам възможност за ходене до физически магазин, а ми е интересно колко го коментирате като сходство.

От Вито- момчето в базар бг или в olx

# 362
Аз си поръчвам директно от Заг, за да съм сигурна в качеството,пиша им лично съобщение във фейсбук страницата и на другия ден парфюмите са при мен.
https://www.facebook.com/zagzodiak/

# 363
Намерих Вито, благодаря!

# 364
Здравейте, момичета. Сега се прибирам от парфюмерията. На едната ръка Аура оригинал, на другата Аура на Заг. Не са 1 към 1, но са доста сходни, поне за мен. Може да се спести някой лев. Simple Smile

# 365
  • BG-DE
Аурата на Аристеа, според мен, е по-близка но нещо ми куца трайността.

# 366
  • Бургас
Здравейте, момичета! Може ли да препоръчате рефански сладък парфюм с карамел, ванилия, какао? Харесвам много Good girl на CH и Olympea на PR, но ги редувам от доста време и започнаха да ми омръзват.

# 367
  • BG-DE
Пробвай Малката черна рокля на Герлен, рефанската версия е супер добре направена и Скандал на Готие, макар че той е най-сполучлив на D&P но и на Рефан е ОК.

# 368
Пробвай Малката черна рокля на Герлен, рефанската версия е супер добре направена и Скандал на Готие, макар че той е най-сполучлив на D&P но и на Рефан е ОК.
На Парфен също е страхотен,и токсично траен Simple Smile за Скандал !

# 369
Здравейте, отдавна чета в темата, но не съм писала. Влизам с въпрос: дъщеря ми донесе тестер на 249 на Loris, много ми хареса, но не мога да намеря на кой парфюм е имитация? Някой би ли помогнал?  Благодаря!

# 370
Здравейте. Ще се радвам да кажете на заг si passione дали е сполучлив? Има ли близост до оригинала, също ме вълнува Givenchy l'interdit ?

# 371
Според мен са добре направени и са много трайни.

# 372
Здравейте, отдавна чета в темата, но не съм писала. Влизам с въпрос: дъщеря ми донесе тестер на 249 на Loris, много ми хареса, но не мога да намеря на кой парфюм е имитация? Някой би ли помогнал?  Благодаря!
https://lorisparfum.com/en/249-frequence-kadin-eau-de-perfume-50-ml
тук намирам инфо, но не ми е познат.

# 373
  • Пловдив
Някой ползвал ли е от тези парфюми /близки ли са до оригинала, трайни ли са/?

# 374
При мен не са.

Общи условия

Активация на акаунт