Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 80 485
  • 744
  •   2
Отговори
# 375
  • Пловдив
Десиссслава, изобщо не са трайни. Купих за проба и го подарих. За 10 лв може да се напълни 50 мл на Заг-Зодиак, на Лъки пък са по 5 лв парфюмчетата, доста трайни. Това определено не си заслужава.

# 376
  • София
Вчера бях на щанда на Парфен в Дъ Мол. Продавачката нещо тотално се обърка. Казах и три аромата, като име и като номер. Тя ми даде три листчета - нищо общо! Останалите две ги улучи криво-ляво, но не бяха добри.

# 377
  • Пловдив
Миналия път като бях до Парфен в Мол Пловдив, към два парфюма ми дадоха и две мострички от по 15мл. Но не знаеха на кой аромат съответстват и сега си стоят ей така. Единия не е лош, другия е ужасен. Ама.. идея си нямат.

# 378
По какъв ли повод са били толкова щедри, чак да не повярва човек! Laughing

# 379
  • Пловдив
Момичета, търся на Ланком - Идол , на Заг ли да пробвам? Или Рефан?

# 380
  • София
Момичета, какво се случва с Парфен? Никъде не успях да си поръчам Insolence, когото не успях да намеря в листата на никой друг от производителите на реплики. Не съм ходила само до магазина им в Сердика център, дали е отворен? Да не би да са закрити?

# 381
  • София
Аз официално забравям за Парфен. Писна ми - нито сайта им работи, нито реалният магазин е добре. Край.

# 382
  • Бургас
Благодаря за препоръките на JPG Scandal, страхотен е. Heart Eyes Преди доста време бях развила почти зависимост към наливни парфюми, но в един момент спря. Доста аромати са излязли през това време от различни фирми и съм назад с нещата. Забелязвам, че Заг са доста харесвани, след като изчетох темата. В резултат на това изчитане май пак започвам да се връщам към тази парфюмна зарибявка. Grin Кои са вашите най-трайни и силно усещащи се аромати-любимци от Заг, които бихте препоръчали да погледна? Набелязала съм да подуша poison girl, coconut passion на VS, twilly на hermes и candy на prada. Падам си по сладки, пудрени аромати, но харесвам и по-нестандартни и тежки, както и плодови и дървесни. Към цветните и цитрусови аромати имам резерви, тъй като някой цветни ми миришат на цветарски магазин, а някой цитруси ми миришат на пот, колкото и странно да е това сравнение. Joy

# 383
  • Варна
На заг любимци форевър: Лалето,Пурпурната орхидея и Мюн

# 384
  • BG-DE
Бих добавила Донна на Трусарди и Joy на Диор, а аз много харесвам и Покривната градина на Заг но тя си е свежак 😊

# 385
На кой ориг.парфюм е копие това Лале,което хвалите?

# 386
# 387
  • София

Извинявай, кой е този Мюн? Ако може да ми дадеш малко подробности, ще ти бъда благодарна🤗

# 388
  • BG-DE
Печатна грешка е за Мон Герлен става въпрос🙂

# 389
  • София
🙂🙂Предположих нещо такова, но благодаря за бързия отговор🤗

Общи условия

Активация на акаунт