Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 80 519
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, какво се случва с Парфен?..... Не съм ходила само до магазина им в Сердика център, дали е отворен? Да не би да са закрити?
Има Парфен в Мол Сердика,на етажа на Билла е, също има и в Тъ Мол и в Скай център.В Скай център са -32 лв за 100 мл, на другите два ги вдигнаха на 38 лв за 100 мл.

# 391
  • BG-DE
А, дали Парфен още имат Солей блан или са го спрели вече ?

# 392
А, дали Парфен още имат Солей блан или са го спрели вече ?
Имат го! Миналия уикенд водих точно за него приятелка да го тества Wink

# 393
  • BG-DE
Много, много благодаря, след 10 дни идвам в Бг и сега правя списъци та това инфо ми беше важно 🌹🌹🌹

# 394
.....Кои са вашите аромати-любимци от Заг, които бихте препоръчали да погледна?

На Заг са ми трайни Лалето на Байредо, Идеалния мъж на Герлен,Аура на Мюглер, Модерн муз на ЕЛ и Ботега Венета. Като се замисля на Парфен са повечето ми по трайни аромати.

# 395
Тобако Ванил на Заг ми е много траен.

# 396
  • Пловдив
Ооо Тобако Ванил е прекалено траен. До гадене 😄

# 397
  • Бургас
Аз мога да кажа , че Табако Ванил на Заг при мен е траен, което при мен е рядкос, а аромата е идеален и точно по мой вкус. Другият , който мога да посоча като траен на Заг е Аура, според мен се различава от оригинала, но харесвам повече този на Заг.

# 398
Момичета,как става добавянето на марка и списъка им с парфюми на първа страница? Ще ми се да се добавят The Moon .За пореден път съм очарована от нещата им! Напълних си 100 мл отново от Амбре Наргиле Ермесънс на Ерме,не мога да му се наситя в това време,плътен,траен,балансиран,мощен и много вкусен.Всеки,който го е пробвал казва,че има звученето на Табако Ванил,но е коренно различен. Освен парфюма,видях,че имат и масла на всички аромати.Маслото е 6 мл за 15 лв с ролче,както на Гиза.И тъй като обичам парфюмите от сутрин до вечер да се усещат върху мен без подновяване,си сипах малко от маслото в пафюма,за да стане още по концентриран (въпреки,че от The Moon ми казаха,че парфюмите са достатъчно концентрирни,да не сипвам още масло). Поръчах си и така желания LUI на Герлен! Много го искам в оригинал,но за цената не ми се рискуваше на сляпо ( не знам къде в БГ може да го пробвам). Не знам как мирише оригинала,но този на The Moon е страхотен,много ми напомня на Черги на Серж Лутен( друг мой страр любимец,без който не оставам) LUI е по сух и по горчив,а Черги е малко по кремав, силен и много траен (два дни ми мирише блузата). При следващата ми поръчка като ми свърши Парайба на Булгaри( за който ви писах ,че също е направен много сполучливо) ще си взема масло и на LUI Simple Smile))

ПП.Не съм представител на The Moon и не ги познавам (преди някой да реши,че им правя реклама) Satisfied Stuck Out Tongue Closed Eyes Yum

# 399
  • Бургас
Ре, от къде вземаш парфюмите на The Moon ( от Бургас съм)и каква им е цената , впечатли ме с Амбре Наргиле Ермесънс на Ерме

# 400
Ре, от къде вземаш парфюмите на The Moon ( от Бургас съм)и каква им е цената , впечатли ме с Амбре Наргиле Ермесънс на Ерме
Поръчвам си от сайта им,доставка до офис на Спиди е 3.10 лв. Имах проблем с избирането на аромат за маслото и им писах във фейсбук страницата им и....... тъй като не знаеха какъв е проблема ми казаха направо да им кажа във фейса какво искам . Но ако не се купува масло им е по-удобно от страницата!
https://themoon.bg/
Цените излизат от падащото меню като смениш мл..Ако не искаш специално шише(сребристо,червено или златно) 30 мл е 15 лв, 50 мл е 25 лв и 100 мл е 35 лв.

# 401
  • Пловдив
Имат сайт.
Лайт Блу някой пробвал ли е на The moon?

# 402
Имат сайт.
Лайт Блу някой пробвал ли е на The moon?
Мисля,че само аз и solar_fields сме взимали от тях!.Всъщност solar_fields ме зариби по Амбре нагриле, и аз не бях чувала за The Moon преди това!
Освен трите аромата ,за които писах съм взимала и Коко Мадмоазел ИНТЕНЗ,но НЕ ми хреса ,няма го пачулито,което харесвам в Интенза( не ми хареса и на Рефан,мисля,че трудно някой ще го издокара)

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 11:14 от Ре

# 403
  • Бургас
Благодаря Ре, ще разгледам сайта, щеше да е побре да има къде да се тестват първо, но пък така добре описвате ароматите тук в темата, че съм готово и на сляпо да поръчвам.

# 404
Благодаря Ре, ще разгледам сайта, щеше да е побре да има къде да се тестват първо, но пък така добре описвате ароматите тук в темата, че съм готово и на сляпо да поръчвам.
За жалост няма каде, за това аз си набелязах 2-3 и си взех по 30 мл.Но да си призная,обичам тръпката от парфюм на сляпо:) Лошото е,че имам много бутилки,които не харесвам:)хахахаха.

Общи условия

Активация на акаунт