Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 80 588
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Момичета, споделете траен аромат на елегантност и лукс, обаче без сладки и ориенталски нотки.

# 406
  • София
Тествах още неща на ръка на Martin Lion. Съжалявам, обаче нищо общо с оригиналите. Една нотка са докарали, три не. Ами за мен не стават.

# 407
Момичета, споделете траен аромат на елегантност и лукс, обаче без сладки и ориенталски нотки.
Пробвай:
Африканския бал на Байредо - Мартинез
Карат на Карие-  Парфен
Солей Блан на Том Форд - Парфен
Ботега Венета - Заг Зодиаг

# 408
  • BG-DE
Радвам се, че не съм единствената на това мнение за Martin Lion, каквото пробвах тяхно беше много зле откъм близост за трайност не знам, защото гледах бързо да ги измия 😊

# 409
  • София
Аз пробвах NR For Her. За мен той е като пробен камък, защото лесно се имитира. Е, щом това не са успели...
И Pure musk NR
Шанелите пък хич.
И още...
Аз си взех преди месец Pure XS. Има малко общо с оригинала, но пък ми харесва и го нося. Като някаква Eau версия е.

# 410
  • Deutschland
На заг любимци форевър: Лалето,Пурпурната орхидея и Мюн

И на мен + Burberry Her и Магнетизъм, няма такава наситеност и трайност.

# 411
...от къде вземаш парфюмите на The Moon ...
Има ги и в ЕМаг : https://www.emag.bg/search/themoon/sort-priceasc Wink
Момичета,как става добавянето на марка и списъка им с парфюми на първа страница? Ще ми се да се добавят The Moon
Пиши на лични на Нел, тя ще ги добави в следващата тема Simple Smile
И аз не съм дистрибутор на The Moon, Simple Smile, мога да кажа, че по качество ми напомнят Giza, но асортимента им е по - малък от на Giza.

# 412
Здравейте. Ще се радвам да кажете на заг si passione дали е сполучлив? Има ли близост до оригинала, също ме вълнува Givenchy l'interdit ?

Здравейте, за L'Interdit мога да споделя, че на първо вдишване е малко силен, после мноого се доближава до оригинала, но в последствие при мен остава основно черешова нотка. Накратко - много прилича, но трябва да се пробва и поне при мен не е супер траен.

# 413
  • София
А, да. L'inderit  на Аристея не става.
Има някаква бабешка тубероза, която я няма в оригинал.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 20:03 от Rockstar

# 414
А, да. L inderit  на Аура не става.

Това са 2 различни парфюма на различни дизайнери.

# 415
  • София
😱Редактирах.

# 416
Момичета, някой да има отзиви за парфюми Камея?

# 417
На мен най-траен ми стои My Burberry на Рефан,последван от Pleasures на Заг.
И двата са цветни и на дрехи нямат измирисване.

# 418
Дами, моля за добра имитация на Mon Guerlain. Напоследък ползвам един на Yodeyma, но ми омръзна - на Долче е имитация.

# 419
Заг? Имам Мон в оригинал и като имитация на Заг, по моето скромно мнение двата са почти идентични - оригналът е една идея по-фин като аромат, но имитацията не можеш да я сбъркаш.

Общи условия

Активация на акаунт