Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 80 554
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Моят е на Аристеа. Не е лош, с добра трайност, но и не съм пробвала други имитации за сравнение.

# 421
За мен най- добрата имитация е на Заг. Имам и оригинала, към Заг посягам по-често, защото ми харесва повече. Иначе, като моя голяма любов  този аромат, купувах и на Мартинез, имам и Аристеа в момента. Употребила съм ги, естествено, но....Заг завинаги Blush

Новото ми откритие е Интенз кафе на Мартинез. И на сестра ми подарих, че ме надушка веднъж и се прехласна,  а тя е фръцла, не уважава имитациите. Тъкмо се зарадва на подаръка и племенницата сложила ръка на парфюмчето. Та пак ще купувам два. Излиза на сметка , пък и си го фъскам постоянно. Не зная ще ми омръзне ли скоро.

# 422
  • Варна
За Мон Заг е мястото. Обичам Герлените,имам го и в оригинал благодарение на подстрекателка GrinningHeart,но с чиста съвест си се поливам с тоя на Заг.

# 423
За феновете на Chergui -  Serge Lutens можете да си вземете цяла,неотваряна бутилка от 250 мл+ концентрат само за 45 лв!!!
Имат пълния списък неща на Парфен Simple Smile Има доста нишови аромати( Криид,Диор,Насомато....),които ги няма по щандовете на Парфен (явно не се търсят).Поръчвала съм от тук и съм много доволна!Ще си взема запас от Черги и Карат на Картие за лятото.Иска ми се да пробвам и Nasomatto China White,но не ми се рискува заради количеството Confounded

https://www.plamboy.bg/index.php?_route_=nalivni-parfyumi-refan- … e-lutens-BGN.html

# 424
Ох... Simple Smile И аз съм пазарувала от тук - точно така  - 250 мл.+шишенце с капки - концентрат /Омния Грийн Жади/ - производител също Гардени. Разкошен! Но просто няма изпръскване, много е! Thinking Добрата новина е, че Гардени са "на линия" все още и нещо повече - правят и нови аромати Hands Plus1 Едно време качеството им беше доста добро, но понеже нямат никъде свои магазини, скоро не съм тествала нищо тяхно.

П.П. https://www.plamboy.bg/index.php?_route_=nalivni-parfyumi-refan- … ice&order=ASC  всичко това е ново!!! Много приятно съм изненадана, но 250 мл... No Mouth

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 17:02 от solar_fields

# 425
Да, много е, но си струва за аромат,който обожаваш и пак би купила:) Иначе НЕ.Имам една такава почти пълна бутилка,взета на сляпо и си сипвам от нея заедно с препарата за под като чистя Simple Smile Лошото е,че нищовите,от УНИСЕКС секцията не ги зареждат в Парфен,защото хората не ги знаят и не ги търсят...иначе можеше да се пробва по техните щандове. Едва се сдържам да не си поръчам пак нещо на сляпо Mask
Друия вариант е да се комбинираш с някой:)Но ще е сложно! Иначе 250 мл + концентрат за 45 лв на фона на 100 мл без концентрат за 38 лв си е далавера Money

# 426
Ре, само да уточним, че тези не са на Парфен, а на Гардени /Флоргарден/...Да не подведем някого... Simple Smile За цената си права - горе - долу това е като новите цени на Заг Зодиак реално.

# 427
От днес в Елитис са намалени парфюмите на Aristea - 18мл - 4,99; 50мл - 10,99; 60мл - 16,29. Simple Smile

# 428
  • София
250 мл, ами че аз ще умра, преди да съм го изпръскала! А имам и толкова много други парфюми, че трябва да не ги пипам, докато се мариновам с тия 250 мл. Мисля, че политиката на продажби им е грешна, няма да преуспеят така. Тяхна си работа, но аз не бих действала по този начин, ако съм на тяхно място. Просто трябва да имат опция поне 100 мл, ако  искат да имат продажби.

# 429
Да, много е, но си струва за аромат,който обожаваш и пак би купила:) Иначе НЕ.Имам една такава почти пълна бутилка,взета на сляпо и си сипвам от нея заедно с препарата за под като чистя Simple Smile Лошото е,че нищовите,от УНИСЕКС секцията не ги зареждат в Парфен,защото хората не ги знаят и не ги търсят...иначе можеше да се пробва по техните щандове. Едва се сдържам да не си поръчам пак нещо на сляпо Mask
Друия вариант е да се комбинираш с някой:)Но ще е сложно! Иначе 250 мл + концентрат за 45 лв на фона на 100 мл без концентрат за 38 лв си е далавера Money

Моля да споделиш от опит дали е необходим и допълнителен концентрат, който се предлага като опция?

# 430
Моля да споделиш от опит дали е необходим и допълнителен концентрат, който се предлага като опция?
Имам само един парфюм от там Портокаловите цветчета на Серж Лутен.Самия парфюм е адски силен и специално за него не бяха нужни допълнително капки,но така и така ми ги бяха изпратили,аз ги изсипах.Сега няма отмирисване,Но пак казвам,парфюма е много силен,белоцветен,остър и в началото направо непоносим.После става малко по човечен:)

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 21:13 от Ре

# 431
Имам само един парфюм от там Портокаловите цветчета на Серж Лутен.Самия парфюм е адски силен и специално за него не бяха нужни допълнително капки,но така и така ми ги бяха изпатили,аз ги сипах.Сега няма отмирисване,Но пак казвам,парфюма е много силен,белоцветен,остър и в началото направо непоносим.После става малко по човечен:)

Благодаря! A Chergui не си тествала на Gardeny?  Те не са ли Парфен ?

# 432
Благодаря! A Chergui не си тествала на Gardeny?  Те не са ли Парфен ?
Обсъждали сме го преди в темата, Парфен и Гардени имат едни и същи парфюми,дори номерата са им същите.Дали си пробвал Черги на Парфен или на Гардени,няма разлика!

# 433
И докато седя и търся в нета дали някъде случайно Гардени не продават и по - малки разфасовки от наливните си парфюми, ето на какво попаднах /тези тук не са наливни, но пак са на Гардени/:
https://www.starcorp.bg/productbg/12

# 434
Жалко,че няма интересните парфюми,имат само масовите !Иначе цената е супер Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт