Любители на кучета - 101

• 25 081
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Ще стискам, дано няма последствия, но искам да ги питаш ако не дай боже след година имаш проблем.

# 181
Винаги имаш вариант да потърсиш второ мнение от друг ветеринар, за мен в случая ти е наложителна подобна консултация.

# 182
Благодаря ви много за  отзивчивостта , загрижеността и съветите!Поздрави от Лори!

# 183
  • София
Руу, ако можеш, вземи второ мнение.
Аз съм за кастрирането, по ред  причини, само част от които здравословни.
 Но също така съм наясно, с гледната точка, че здравословните рискове от отлагане или изобщо отказ от кастриране се преувеличават, с цел масово кастриране и намаляване на бездомна популация. Тук все още им ветеринари, съветващи да се остави кучето да роди поне веднъж. Та знае ли човек, може само отстраняването на яйчници да е по-добро решение. Само времето ще покаже.

# 184
Лили, каква точно инфекция предполагат- бабезиоза ли ?
Не се притеснявай,по-добре да е под наблюдение. Нямате много варианти,правиш,каквото трябва. Стискаме палци и пиши как е.

# 185
Не разбрах каква точно инфекция, защото мъжа ми го води, че сме с малко бебе.... а днес не ни дадоха почти никакви сведения по телефона Sad
Бил по-добре, ял половин консерва... малко ме съмнява да е ял, но дано..

# 186
  • София
Фейсбук ме подсети какво сме правили преди 3 години с Балу Simple Smile

# 187
  • о`майна лунна нощ е
Разкош!

# 188
  • под тепетата
Хайк!

# 189
  • София
Миличката Лори! Simple Smile Ру, стискам палци всичко да е наред, да мине бързо и да ти отшумят притесненията. Знам как е, ама спокойно, ще мине Simple Smile

Леле, бишкоти дърпат шейна!

# 190
  • София
Не са бишкотите, тук още не са планирани даже Simple Smile
Само Балушан е тук, това му беше първото и последно дърпане на шейна. Малко не знаеше какво се иска от него, ама бързо схвана.

# 191
Привет от Малкия Мук с магарешките уши

# 192
  • Бургас
Изпра ли ми чорапите?

# 193
  • София
Нали сме режимни откъм вода, та излизам от банята и наш Чарли ме посреща с усмивка - радвам се, че се изкъпа, мамо Joy. След което сладко се опъна и заспа...

# 194
Да се запиша в тази прекрасна тема не само с питане, а и със снимка на Арчи, който днес става на 3 месеца
    [/list][/url]

Общи условия

Активация на акаунт