Отговори
# 225
Веси тези дрешки,ако си ги взела от Кауфланд трябва да са на Стеда.Това са бьлгарска марка тук в Пловдив ги шият.Хич не са лоши.Моята кума работи в магазина им и сме се обзавели с някой дрешки от тях.

# 226
Веси , благодарим ти за подробното проучване и информация!  bouquet
И ние във Варна с нетърпение очакваме Кауфланд, че в нашето Пикадили  бебешките стоки са по-скъпи от тези на гаражите на Колхозния пазар, а пък си е удобство да си пазариш и за дома и за бебето от едно и също място. Да не говорим, че аз този пазар го ненавиждам Sick

# 227
Добро утро ,
Аз също скоро преслушах Кауфланд и съм много доволна.Дрешките наистина са "Пловдивски".Взех на Ели една пижамка уж за есента , но като гледам - май съм я подценила Laughing
Вярно е , че зеленчуковите пщрета нямат голямо разнообразие , но то ще е за 1-2 месеца и после ще може да им включим повече съставки , а и несото е на дневен ред.
КОлкото до кашите аз давам Слънчо , засега само банан , защото само тя е без глутен.На Ели и харесва и не мисля да бързам да разнообразявам.Нали всичко става постепенно.
Ние ще се стягаме за разходка.
Лек ден на всички Hug

# 228
  • София
Веси, огледай добре кашите, защото млечните са или с Ам или със сухо мляко, за което мисля сте все още малки.
Мами, които давате каша, някъде бях чела, че 3 седмици след отварянето не е годна за употреба, накой знае ли нещо подобно  Rolling Eyes
Точно се бях оплакала, че няма от къде да си взимам пюрета, а до нас ще отварят магазинче и гледам са заредили Хип и Хаме, на Хаме за пръв път виждам в малки бурканчета, Хип ги купувам от една аптека, но там са 1.90 не знам как са на другите места. Гербер също са много хубави, ползвала съм за Стефи, но при тях не съм виждала пюре за под 5 месеца, местните са за след 7-ми, а на Хип съм виждала местно за след 4-ти  Shocked
Е, това мойто дете сутрин е разкошно, но мине ли 12 часа..., трудно заспива, ако изобщо заспи, мрънка, сърди се...
Хайде лек ден от нас! Hug

# 229
  • София
Еми, на моята каша даже пише, че след отваряне срока  на годност е 2 седмици  Sad. А пък ние с тия чаени лъжички я стигнем до средата за 2 седмици, я не. И аз се чудя какво да правя, ама май ще я изям аз, щото още са ни малки бебчовците за експерименти...

# 230
Привет и в тази тема! Моя син успява от вчера да прави пълно превъртане в леглото. Досега можеше само от гръб по корем, но вече знае и да се връща в изходна позиция. Нямам и минутка спокойствие от сега нататак Simple Smile.
И моят, и моят:peace:
Бобчо се върти на 360 градуса без проблем, вече се страхувам да не удари гравичка, да не тупне на земята, то си е за страх  Praynig Naughty
Прекрасни са ни дечицата, само да ги пазим и да се грижим за тях така както заслужават!
 Hug

# 231
  • София
Гале, то една да е ще я изядем, ами то нали май с всяка различна каша от предишната трябва да захранваме с по лъжичка? newsm78
Не съм сигурна, но май така трябва да е, ако някои знае да пише...
В краен случай ще се комбинираме, 3 мами на 1 каша  Joy Joy

# 232
Здравейте момичета Hug
Ние му хвърляме едно захранване,пюрета не яде,обаче иска от нашата храна,като се докопа до нещо и се мъчи дъго дъвчи,така че вече е опитвал някои от нашите храни Crazy
Малко снимки от нас,а по нататък ще пусна албума с местата,където сме ходили
http://images09.snimka.bg/001012946.jpg
http://images09.snimka.bg/001012945.jpg
http://images09.snimka.bg/001022539.jpg
http://images09.snimka.bg/001022584.jpg
http://images09.snimka.bg/001027198.jpg
http://images09.snimka.bg/001012944.jpg

# 233
Здравейте,

честит рожден ден на патерица на еми-еми  bouquet

много хубави снимки момичета Hug

Да ви се оплача, както коликите ни станаха исторически /още ги има между другото/ така и зъбите ни ще влезат в историята. Тръгна първият зъб на Али, вижда се все още като бяла точица, ама тая точица ми разгони фамилията. От няколко дни е кисела и мрънка непрекъснато, ако може и двете ръце до сливиците да си завре...Снощи реших да преброя колко пъти се събуди да яде - е ударихме 9 Shockedна сутринта се събуди директно с рев и чак се захласна и едвам я успокоих, за тия мъки трябва поне мъдрец да изкара. Като капака на всемирната гадост трябва да отхвърля 3 въпроса от конспекта за държавния ми изпит, а буквите се рамазват пред очите ми.

Креми, стискам палци бързо да се оправи мъничето Praynig

# 234
  • София
ДейзиHug  Hug  Hug. По статистически данни от мои приятелки, второто ти бебче ще е спокойно и няма да има грам колики  Wink

# 235
Веси, огледай добре кашите, защото млечните са или с Ам или със сухо мляко, за което мисля сте все още малки.

Тези, които ги гледах бяха с АМ. Със сухо мляко не мисля да давам нищо в скоро време

Дейзи, ти си майка-героиня за мене. На такъв рев аз не знам колко време щях да изкарам. На вас поне ви е тръгнал зъб. А Маги почти всяка вереч от о/о 2 седмици е толкова кисела и сърдита. Вече се чудя какво й е Rolling Eyes А не виждам признаци за зъби в скоро време Rolling Eyes

# 236
ДейзиHug  Hug  Hug. По статистически данни от мои приятелки, второто ти бебче ще е спокойно и няма да има грам колики  Wink

Naughtyне съм съгласна .Ела да видиш Викторчо ,рев,тръшкане ,да е все на ръце ,колики,зъби ,побелях . Whistling
Веси ,ние сме на банановата каша на Милупа и е мого ароматна . Peace

# 237
Веси ,ние сме на банановата каша на Милупа и е мого ароматна . Peace

Бананите не са ли много тежки за нашите бебчета още newsm78 Аз мисля да започна кашите с оризова. Някои мами с нея започват захранването попринцип. Но ще питам педито първо. Да видя тя какво ще ми каже.

Днес на обяд Маги за първи път си изяде цялото пюре - стана о/о 140гр, защото аз слагам в пюрето по 1 1/2 м.л. АМ. Но нещо има поведение, като на кърмено бебе. Виждала съм кърмачетата в нашата градинка, като ги нахранят с пюре и после си искат и кърма, независимо колко пюре са изяли. Маги днес и тя така направи. Изяде си пюрето и аз я сложих да спи, защото не беше спала почти цял ден и умираше за сън. Но вместо да заспи започна едно мрънкане. Първо реших, че е кисела, защото става така, като не е спала по-дълго, но след 40 мин въртене и мрънкане в леглото реших да й направя 30мл АМ. Естествено докато правих млякото тя заспа, но утре, ако се повтори същото нещо ще си й дам и мляко + пюрето. Май ще си караме за сега на варианта половин пюре + 60мл мляко. Това май й хареса повече от това да е само на пюре на обяд.

# 238
  • Варна
Здравейте, милички!
Много хубави снимки за пореден път.  Heart Eyes
Ние днес си спретнахме една Софийско-Варненска срещичка с elly_G и boriva.  Снимки ще качи Боряна, защото аз пак нямах батерии за фотоапарата. Embarassed Адашчето е още по-голям сладур на живо. Heart Eyes
Ние днес бяхме и на изследвания. Хемоглобина още се е покачил, но ще пием желязото още две седмици. Confused  Разрешиха ни да направим и имунизацията. В петък ще я свършим тази работа.
Креми, много съжалявам, че Марти е болен. Дано скоро да се оправи. Много ми стана болно като прочетох. Cry
Веси, аз давам каша на Frisocrem с 5 плода. Преслав много я харесва за разлика от Ябълка на HIPP, а и от втората му се появиха червени петна около устата. А за трайността трябва да пише на опаковката. На тази, която имам на HIPP пише 3-4 седмици, а на Frisocrem пише да се използва в рамките на 1 месец от отварянето.
Дейзи, искрено ти се възхищавам и в същото време ти съчувствам. Наистина преживя какво ли не с Али. Дано скоро се свърши макар, че тези зъби, докато излязат всичките... ooooh!

# 239
          Здравейте,
                               мами!
       И ние с Бобо (другия) се включваме пак и отново в темата със захранването. Sad Sad Sad Sad Sad
И с първото дете изпитвах затруднения и с второто и направо ще се побъркам.
 Кажете ми как да мина от 6 на 5 храненния , като Бобо се събужда в 4:30 и до 5:30 се мъчиме с вода и нестава номера. следващото хранене е в 9 без 15,  зеленчуковото пюре е в 12 :15  .
      Кашата мисля да давам в 16:20  и въпроса сега е последното хранене -мляко в колко да бъде .....в  20:00   или    и в 20:00 и в 23:00.... newsm78
   Друг проблем са пюретата. Търся пюрета без мляко и масло. Ганчев имаха преди 5 години такива зеленчукови със розови капачки а сега имат само едно !!
   Уф! Кои са другита мами с две деца да се оплача , че започнах да изпушвам Tired
Дадох и аз отчет и както винаги Бобо ми е  в скута и......

Общи условия

Активация на акаунт