Пазаруване от answear.bg

• 94 597
  • 793
  •   3
Отговори
# 630
  • Sofia
А, якенцето какви надписи има?
Ами просто някакви текстчета с бяла боя, вижда се на видеото.
Код AIA10 все още намалява и намалени с 10%.

# 631
Това код от приложението ли е? Ако се поръча от приложение нали има -15% намаление?

# 632
здравейте за първи път ще поръчвам и тази марка answear lab ме интересува като качество за дрехи как е?

# 633
  • София
Здравейте,
Някой има ли код за повече от 20% на ненамалени? Благодаря
Преди пращаха по-често сякаш ☹

# 634
20% за ненамалени

# 635
  • Sofia
здравейте за първи път ще поръчвам и тази марка answear lab ме интересува като качество за дрехи как е?

Аз съм доволна, но все пак дай да видим за кое конкретно става дума?

# 636
  • Пловдив
Аз съм голям фен на Answer Lab. Имайте предвид обаче, че размерите не си отговарят. Аз нося М и за да ми става, поръчвам XS.

# 637
  • София
Аз пък имам две поръчани неща от тяхната марка - палто и рокля, и двете М, и двете си отговаряха.

# 638
  • Тра-ла-ла
Върнах пратка на 11.05 по куриер. В системата на Аnswear още стои като "Очаква взимане от куриер". Това нормално ли е?

# 639
Върнах пратка на 11.05 по куриер. В системата на Аnswear още стои като "Очаква взимане от куриер". Това нормално ли е?
Да. Аз звънях по този повод, отговорът беше, че статуса се променя, когато пратката пристига в техния склад, който е извън България. С моите връщания всеки път е така, чакам  поне по седмица и половина и нагоре да се смени статуса.

# 640
  • Варна
Има ли актуален код в момента за намалени? Пристигна ми раница, която има дефект, на едно място кожата е одрана, ама не ми се разправя с рекламация, много време ще отнеме си мисля. Идеята ми беше да я поръчам отново, а тази да върна. Някой с подобен опит?

# 641
  • Тра-ла-ла
И след седмица и 1/2 започвам тепърва да си чакам парите 14 дни макс?

# 642
И след седмица и 1/2 започвам тепърва да си чакам парите 14 дни макс?
Не би трябвало. След като получавам уведомление, че са си получили пратка, и статусът на сайта се променя, парите идват обикновено в рамките на 2-3 дни, т.е. цялата процедура, поне при мен всеки път се получава,че отнема около 14 дена.
На някои хора цялата процедура по връщането им отнема помалко от седмица, поне така прочетох тук в темата. На мен това никога не ми се е случвало.
Има ли актуален код в момента за намалени? Пристигна ми раница, която има дефект, на едно място кожата е одрана, ама не ми се разправя с рекламация, много време ще отнеме си мисля. Идеята ми беше да я поръчам отново, а тази да върна. Някой с подобен опит?

Бих препоръчала да се върне раницата за рекламацията, няма нищо по-различно от обикновено връщане, освен, че трябва да се изтегли и попълни формуляр за рекламацията. Много е неприятно да се получават дефектни стоки, знам го от собствен опит.

# 643
Може ли да се връщат мъжки шорти за плуване? Много им се чудя на едни, обаче ако са му малки на ММ нямам какво да ги правя.

# 644
Момичета, губя ли си точките ако ги използвам при поръчка, която после върна?

Общи условия

Активация на акаунт