Пазаруване от answear.bg

• 94 532
  • 793
  •   2
Отговори
# 660
  • Варна
Вече не е активен.

# 661
  • гр. София
Получих си сандалите. На Dr. Martens са.
Стъпало ми е 22.7 см. Взех 37 номер. Доволна съм. Много са красиви на живо.

# 662
  • Popovo
Shokoladche , не са ли ти големи?На снимката така изглежда.Или може би ти така предпочиташ.
Иначе са много хубави.Честито.

# 663
  • гр. София
Не, кракът ми е плътно. Самата подметка е изнесена навън и създава тази илюзия.

# 664
Аз се извинявам за отрицателното мнение, обаче по-грозно стоящи сандали до сега не бях виждала. Frowning

# 665
Наистина са малко странни, но може би защото са снимани в близък план.

Но аз и не харесвам лачени и с толкова каишки (визуално ме правят още по-ниска и набита) .

А лилав цвят никога не съм носила Joy .

Ако са удобни, нека си ги носи със здраве.

Аз чакам два вида сандали.
Ипанема обожавам, много ми е удобна тази марка, за ежедневно носене са супер.

Обаче вторите ще ги мисля като пристигнат.

Не съм свикнала да нося еспадрили и обувки с отворени пети, а затворени отпред.
Вие какво мислите за този тип обувки?
Скрит текст:

Аз ги поръчах за по 45 лв, та се надявам да си допаднем ….

# 666
  • гр. София
Благодаря, аз си ги харесвам. Не съм по елегантните визии и си падам по по-чънки стил. Иначе са ми много удобни.

Alethea, първите изглеждат страхотно. За съжаление аз не мога да нося такъв тип сандали ( вкл. и джапанки ), на които каишката излиза от стелката. Много ми убиват, някакъв нерв ми засягат и после не мога да стъпвам.

Вторите също ми допадат. Сега са много модерни. Ама пак не са за мен - над 5 см абсурд. 🙈

# 667
  • София
alethea Може ли линк към еспадрилите? Много ми харесват, а не ги намирам. Благодаря Blush

# 668
# 669
  • София
Получи ли ги? Дали са удобни? Ще е удобно ли да изпратиш реални снимки на лично или пък тук Simple Smile

# 670
# 671
Утре ще ги взема, ще кача снимки . Поръчала съм 38 номер, aко не ми станат , ще споделя.

# 672
  • на брега
Днес получих рокля на Benetton, размер L, отговаря си. Много красива и на живо, стои перфектно. Доволна!
https://answear.bg/p/roklya-united-colors-of-benetton-v-cherno-k … roen-model-695682
Сега поръчах и тази:
https://answear.bg/p/roklya-united-colors-of-benetton-kas-model- … roen-model-552615

# 673
  • Варна
Аз се извинявам за отрицателното мнение, обаче по-грозно стоящи сандали до сега не бях виждала. Frowning
Аз се извинявам, но по-нетактично и непоискано мнение не бях срещала. Нека всеки носи, каквото му харесва и с каквото се чувства добре.

lu4ia - Открих наскоро Бенетон, в смисъл никога не бях поръчвала. Много приятно съм изненадана от материите. Получих дънки, толкова меки, че не желая да ги свалям, много приятни за носене. Сега съм набелязала и бански

# 674
Скрит текст:

Много са красиви, но ми хлопат и са ми големи ( 38 номер) , ще ги помисля довечера.

Другите пък са ми малки, 37 номер, уникални са, камъните са 3D.
И тях ще помисля.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт