👒Нови придобивки в гардероба - 56

• 106 527
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте! Дали бихте ми помогнали със съвет?
Как са като качество раниците на desigual?

Привет, аз имам две раници на Desigual. Нямам забележки за качеството им. Разбира се не могат да се сравняват с  разни скъпи, маркови варианти от естествена кожа, но за цената си са ок. Кожата е добра, не се захабява бързо, а и моите поне имат доста удобни вътрешни джобове.

# 646
Pink dres-страхотен тоалет. Беше пуснала линкове, но не се отвориха.
Странно, да! Аз дори публикацията си не виждам.
https://-spam258-/product/beisik-top---keramika
Само без панталонките, понеже са модел от лято 2019. Но ще търся подобни.
https://-spam258-/product/dizainerski-top-s-kus-rukav---sinya-maiolika
Но пък тази много ми харесва, и първоначално нея си бях избрала, но към момента на поръчката нямаше моя размер. Но сега отново я има и много се изкушавам дали да не си взема и нея?!?

# 647
  • София
Линковете са коригирани заради реклама. Автоматична функция за това има в кода на форума.

От днес: Бяло кожено яке на Манго Smiling Imp

# 648
# 649
Бански Two Hearts

# 650
  • София
От мен 2 нови сутиена от LASCANA! Sparkling Heart

# 651
Банският е страхотен. Но няма ли да премазва гърдите? Откъде е? Сутиените също са супер. Ще разгледам продуктите им.

# 652
Момичета, питам тук, т.к. темата ми се струва най-подходяща: от кой онлайн магазин мога да си закупя красиви дамски пижами и нощници?

# 653
  • Някъде там
Долнище

# 654
Момичета, питам тук, т.к. темата ми се струва най-подходяща: от кой онлайн магазин мога да си закупя красиви дамски пижами и нощници?

Oysho, Intimssimi

# 655
  • sofia
Здравейте и честита Цветница! 🌸

Дайте идеи къде да търся класически черни (предпочитам) или тъмнокафяви оксфордки - без ток, без платформа, с връзки, с дупчици. По-груба подметка ми харесва, като грайфер, но не прекалено.

Имах преди години купувани от Carlo Fabiani и ги скъсах (буквално) от носене.

В друга тема ме насочиха към gracia-s.bg, така че издирвам притежателка на техни обувки да сподели лични впечатления 🙂 Ще се радвам и на други предложения.
Ами моите са точно от Грация, мисля че напълно отговарят на описанието, само да кажа че са лак и велур. Това са най- удобните обувки, които съм имала, по - удобни са ми от някои маратонки, а сега виждам, че са намалени. Не рекламирам марката, това са ми единствените обувки от там.

https://www.gracia-s.bg/c/nova-kolekciya-15/damski-obuvki-cheren-velur-lak-603
Аз с чиста съвест ще ги препоръчам (и моите са лак и велур), защото имам още 3 чифта от тях (други модели). Синът ми има 2 чифта мъжки... той прави обувките на нищо за отрицателно време... тези още не са с продънена пета или някаква друга странна деформация.

Допълвам: Оксфордки с тънка подметка са моите и от тези кларкове имам няколко цвята. Кларковете са малко твърди по шевовете, докато ги разтъпчеш.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 17:08 от vesi1

# 656
  • Бургас
А,Веси,точно теб имах предвид когато обяснявах на момичето,че потребителка е похвалила обувките на Грация и даже има няколко чифта от тях.Ама като забравих ника и се чудих!?? Grinning Добре,че се включи.И други момичета се включиха с мнение ама аз съм запомнила твоите обувки и препоръки тогава.

# 657

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 10:58 от Miss_Vi

# 658
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Преди няколко години направих голяма поръчка в Desigual.Една участничка в Черешката на тортата(Кристина Димитрова) беше с тяхна рокля и толкова ми хареса,че веднага потърсих сайта и едно,че второ,че трето..едни такива шаренички,свежички и се подведох.Подведох,защото се оказаха с биташко качество,а цените им въобще не бяха евтини тогава.Много бях разочарована,запазих някои неща,другите върнах и от тогава като чуя за марката и с нищо хубаво не я свързвам.
Сега не знам дали са вдигнали качеството,но аз лично не бих купила нищо от тях.

Апропо,хубавата рокля,която похвалих в последното ми включване тук,пристигна преди няколко дни.Материята е чудесна,памучна,принта - както на картинка и...прозрачна.Просто ми е неудобно да я нося пред хора,но ще я запазя и ще я комбинирам с бански за водните паркове в градчето ни.

Иначе по темата,една жилетка,която любима моя американска ютубърка похвали в ИГ и веднага я поръчах.Обожавам жилетки,комбинирани със скини дънки и обувки тип конверс.

# 659
Тедичка, ето тези нося втори сезон и са 6 точки откъм качество и удобство. Също много разумна цена:

https://www.clarks.co.uk/c/Griffin-Mabel/p/26101099

Общи условия

Активация на акаунт