👒Нови придобивки в гардероба - 56

• 106 541
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Никога досега.

Днес повдигнах следния казус пред Спорт Депо.
Имам ваучер, както всяка година за рождения ми ден. В условията му има клауза, да се използва за стоки над 100лв и само не намалени.
В момента всички артикули поне до 90% от тях са с отстъпка, което прави ваучер подарък неизползваем.
Ясно, значи да поръчвам, само се чудя да не би да пуснат по-голямо намаление на новите неща и да се прецакам. Innocent

# 601
  • София
Miss_Vi , роклята е от една страница в Инстаграм  one_white_shop Simple Smile Имат и реален магазин във Варна.

# 602
  • Някъде там
Очаквам тези дни да пристигне.От Hm е

# 603
# 604
От H&M. Чувствам се хем гузна да поръчвам в момента, хем това държи хора заети и на заплата.

# 605
  • Някъде там
Сега ги взех.Страхотни са на живо Зо мен и за ММ

# 606
  • на последния етаж
Искрица, от къде са? Детски има ли? Това е любимото филмче на децата. Blue Heart

# 607
  • Някъде там
И на нашите деца.Сега съм пуснала поръчка и за детски тениски Simple Smile
Във всяко фото  и в онлайн страничките изработват тениски с принт по ваш избор .Нашите са изработени по тези картинки от фотото до нас,но могат да се поръчат от всеки подобен магазин .

# 608
За какво са ни нови дрехи като не излизаме от вкъщи. Една нова пижама и домашен клин и тва е.

# 609
  • София
Диана Христова 602140-както каза HappyRSmile
"Чувствам се хем гузна да поръчвам в момента, хем това държи хора заети и на заплата."
Аз примерно в момента купувам повече скъпа козметика за коса и витамини, за които преди не съм отделяла пари.

# 610
  • Street of Dreams

# 611
# 612
  • Sofia
Блузата, но в бял цвят.

# 613
# 614

Общи условия

Активация на акаунт