Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 470
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Не си пипай цвета, според мен.

Аз бях в сериозна дилема - фризьорката ми е болна, да търся ли друга, или да се боядисам сама вкъщи. Последното не ми се е случвало не помня от колко време вече. Тъй като не ми се сяда на случаен стол с неясни резултати (не, че от настоящата съм чак във възторг), днес ще е денят на истината. Дано няма неприятни изненади. Взех Majirel 5.1, пък да видим.

# 391
  • Пловдив
Искрице,косата ли си скъсила или на мен така ми се вижда?

# 392
Niama_me... И на матова кожа май не е добра идея този цвят.
Абсолютно съгласна - лилаво, бургундско и подобни не стоят добре на матови кожи, на много бели - да!

А защо не отива според вас? Тъмно русо, светло кафяво и такива ми се сливат с кожата и изглеждам болна, отвратително е. Черно изобщо не обмислям като вариант, а на много места в статиите пише че на жълнетикав подтон на кожата отива тъмно лилаво или огнено червено. Да на млечно бяла кожа и зелени очи също.
Незнамаз съдя по това, че когато сложа лилаво червило или лилав цвят дреха /блуза/ изглеждам много свежо, сякаш цалостно се променя излъчването ми...
Притеснява ме сщо, да не ме състари този цвята.
Но просто незнам какво да сложа вече....

# 393
Точно така състарява, кожата ще изглежда сивкава, нездрава.Придава болнав вид.Тъмно лилав-да....патладжанено

# 394
Аз пък харесвам такива цветове на матови кожи, но зависи от кожата
https://images.app.goo.gl/pyK96WEwQf8eYaop7

https://images.app.goo.gl/RxPXoPLqNUaoCsHZ8

# 395
Този цвят на шоколадовата кожа-да,но ако е лилава косата кожата й ще изглежда със синкав оттенък

# 396
Тоест....сега вече съвсем се омотах ...
За да подчертая и подсиля цвета ма кожата си /тъй като имам вече пигментни петънца/ , трябва цвета който сложа да НЕ лилавее, а да червенее?
Стремя се да изглеждам по-тъмна а не по-бледа в лице ...
Показаните цветова са страхотни ни са почти червени...

# 397
  • Street of Dreams
Мисля, че искрящо рубинена коса ще стои отлично на описаната кожа и леките петънца ще станат ефект, а не дефект. Аз  пък на бяла кожа не го възприемам.

Успех с постигането на цвета.

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 16:57 от OnDiNe_

# 398
Няма ме, покажи снимка на косата си? Аз съм с жълт подтон на кожата също. Нито червениквави, нито лилави, нито тъмни цветове и отенъци ми отиват толкова колкото пепелно русите кичури. В момента съм с еъртъч и до сега не съм се харесвала толкова.

# 399
  • Някъде там
Влюбих се в косата на тази блогърка.
За първи път а виждам
https://www.google.com/amp/s/dafovskateodora.com/2019/06/08/%25D … B4%25D0%25B0/amp/

# 400
Преди малко се върнах от боя. Боядиса ми корените с 6-ти а натурална - Алфапарф. Дължините със 7-мица . И пусна съвсем съвсем тънки кичури на цялата коса но не от корена и не на горния пласт. Които след това също боядиса и в момента изглежда като...отенъци...
Нямам нито един бял косъм !!!!! Покри ми 6-тицата, но на същата боя 7-мица не покрива. Стана чудесно , а за лилавото взехме решение че или постепенно ще правим леки кичури и ще го намажем, или на Пи-късен етап ще я обезцветим ако има нужда и ще намажем не това което аз исках 6-99 тъй като ще стане много тъмно, а ще сложим цвят 9-89 на Игора което е много наситено малиново.
За момента се укротих...ще видим до кога.

# 401
Защо изтрихте последните постове? Като прилагате цензура, поне обяснявайте какво е нарушението, за да не го правим в бъдеще.

# 402
Дами, имам нужда от надъхване. По-добре къса и здрава коса, отколкото една идея по дългичка, но като метла, нали ? Хем боли, хем сърби в момента. ММ ме чака от 1 час да взема решение(той ми прави черта с машинката). Ако отрежа 2-3 пръста сигурно ще живне и ще започне да расте, а? Simple Smile

# 403
Защо изтрихте последните постове? Като прилагате цензура, поне обяснявайте какво е нарушението, за да не го правим в бъдеще.

Коментирате несъществуваща снимка (оставена онлайн за няколко минути от автора) и пусната в последователен пост, публикуван съвсем скоро след предишния.

# 404
Аз коментирах информацията в поста към снимката, не толкова самата снимка ...

Общи условия

Активация на акаунт