Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 62

• 40 689
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
  • София /Абсурдистан
Целулита е свързан с женските хормони. Диети и масажи не помагат, появява се отново и отново.
Мен ще ме оперират идната седмица, в сряда на 12-ти. Утре съм при алерголожката за тестове за упойки. Същевременно  провеждам и едно доста мъчително зъболечение ... Край няма, ей!

# 631
  • Plovdiv, Bulgaria
Значи, имаме единно мнение за д-р Йончева. Тя между другото е в екипа на Ганчева, доколкото разбрах. Аз преди години бях при Арабаджиев, после при  някой друг/даже името не си спомням/, после при Атанасова- човечна и от старата школа и сега хоп пак смяна. Особено, когато се лекуваме от дълго време и с рецидиви, е трудно да започваш всичко от начало да обясняваш или пък да чакаш да се запознаят с досието. Нормално е и ние да се изнервяме, защото все пак всеки си знае положението, реакции и т.н. Но е недупостимо такова претупване и преглед-само един ТМ и точка. Аз миналия път настоявах за Ехограф на коремни органи, за който бях планирана и с 300 зора ми каза " Ами отидете долу" В началото в Сити клиник не беше така за съжаление.

# 632
  • София
Мен взе да ме друса яко шубе за ПЕТ скенера. Изобщо не знам какво ще гледат, само кожата за меланом или също и вътрешните органи... Някак беззащитна се чувствам, откакто казаха, че няма да имам диспансерно проследяване за РМЖ, докато съм на интерферон.

Между другото, сутринта ММ ми сложи поредната инжекция и само по едно време в работата се почувствах отпаднала, но нищо сериозно. Май ще свикна

# 633
  • София
Момичета, стискайте палци утре сутрин - ще ме оперират.

# 634
Моят пък целулит се влияе от начинът ми на живот и изчезва като се храня по-здравословно и пия много вода.

Стискам ви палци момичета! То и мен малко пак ми се разбуни духът заради моята операция през април, ама тя е по желание почти. Бих могла и да я откажа, ама няма.
Исках да си купя билети за България и след 5 години най-после да си ида, но пък личната ми карта е изтекла и ще стане готова най-рано през май. Тогава цените ще са вече ужасни и май и тази година ще пропусна. Май не е писано.

# 635
Успех Олив и Шуши ✊✊✊✊

# 636
Успех Olive, всичко да мине по вода.

# 637
  • София /Абсурдистан
И от мен късмет! Всичко ще бъде наред.

# 638
  • София
Олив, успех! Всичко ще наред! ❤️

# 639
Успех и от мен! 🍀

# 640
Успех , Олив ♡♡♡
Всичко ще е наред.
Ще чакам да пишеш , когато можеш 🤗

# 641
Успех, Олив.
Тинти, всичко ще е наред!
Марита, нискотарифните може да имат хубави цени от Цюрих.

# 642
Успех,Олив.
Всичко да мине по възможно най-добрия начин.Heart

# 643
  • Плевен
Успех и от мен, всичко ще бъде наред!

# 644
  • assenovgrad
Успех, Олив! Ще те мисля и ще се моля за теб!

Общи условия

Активация на акаунт