Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 62

• 40 688
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
  • Plovdiv, Bulgaria
Успех Олив и Шуши ✊✊✊✊
Благодаря много, почти влизам в София, много е красиво и снежно по пътя!
Мила Olive, всичко ще мине добре, сигурна съм, Господ е добър! Целувки от мен.

# 646
  • София
Оливче, всичко ще бъде наред!
Шушито, и при теб!
С вас сме момичета!

# 647
  • Другата България
Успех! Heart

# 648
  • София
Успех ,момичета !🍀

# 649
  • София
Успех момичета! Пожелавам Ви всичко да мина по възможно най-лекия начин!

# 650
И от мен стиснати палчета за Олив, Шушито и за Лейди! Кураж и спокйствие Ви пожелавам. И всичко да минава бързо и леко!

# 651
  • София
Успех и от мен, момичета! Желая най-благоприятен резултат и бързо възстановяване! Мислено ви пращам позитивна енергия!

# 652
Стиснати палчета и от мен, момичета!

# 653
  • София
Майка ми е била на превръзка днес и е говорила с Василев. Казал е, че лъчетерапия със сигурност ще има, а за химия, зависи от това дали са чисти лимфните. Иначе бил много бавно развиващ се. Та чакаме хистологията.

# 654
  • Варна
И от мен успех на Олив и Шуши!

# 655
Успех, Олив.
Тинти, всичко ще е наред!
Марита, нискотарифните може да имат хубави цени от Цюрих.
От Цюрих незнам да има нискотарифни за София, а тези, които ги има са от Базел (около 80 км от мен), с прекачване и на цена като тези на България ер от Цюрих (аз живея на 3 км от летището) до София директно. За всичките тези години съм установила, че България ер от тук е най-изгодно. По едно време и Суис ер пуснаха конкурентни полети, та и тях ползвах, но нещо последно време се лакомят. Ще гледам и ако падне нещо ще действам. Само, че съм "ледена" като си имам работа с българска бюрокрация и се надявам все пак до юли да имам карта, че да не купя билети и да не летя. Само при България ер за жалост изискват номер на документ.

# 656
  • София
Благодаря на всички ви! Мина още сутринта, но досега спах, доста ми е замаяно. Болеше доста веднага след операцията, вляха ми нещо и сега е просто тъпа болка. Засега добре се чувствам, даже мисля да стана и да се разтъпча.

# 657
Олив, не си ли в реанимация?

# 658
  • София
Във ВМА няма реанимация, поне не за това, направо те качват в отделението. И миналия път беше така.

# 659
Тук в Бургас злокачествените ги оставят 24 часа в реанимация, а доброкачествените веднага в стаята. За миг помислих, че гефрира ти е излязъл добър и много се зарадвах.

Общи условия

Активация на акаунт