Включително и тези на авторката. Първо написа, че е искал да отложат сватбата заради пари, но бебе искал. Малко по-късно написа, че искал бебето, но без брак.
Струва ми се много надъхана (по момичешки), че не е станало на нейното. А главният й проблем - "изложила се е пред приятелки и роднини".
Затова и аз споделям мнението, че не са дорасли още до бракове и деца.
Ето какво прочетох аз:
Септември месец той ми предложи да се оженим идното лято, избрахме и дата, аз поканих мои приятелки, роднини.. - струва ми се, че "приятелки" е ключовата дума тук. Чакали са тази сватба, рокли обмисляли. Как? Как да ги разочароваш?
Наскоро като взех да повдигам въпроса кога ще започваме с приготовленията, взе да се дърпа, намекна да отложим за по-нататъшната дата. Човекът е намекнал! Да отложат за друга дата! Нищо не е отменял.
Мен това много ме засегна, защото първо ми прави предложение, запазваме дата, каним хора и накрая да отлагаме. Изтъква като причина да сме събрали повече пари, но това трябваше да го говорим преди още да поканим хора.. Ама разбира се - парите са Абсолютна константа в живота ни и нямат свойството да свършват, или количеството им да се окаже недостатъчно изведнъж...
Честно да ви кажа се чувствам унижена, защото с такава радост съобщих на всички близки, сега как ще им кажа, че се отлага и не се знае за кога. - Дойдохме си на думата - какво ще кажат хората!
Имам чувството, че просто ме размотава. Можеше въобще да не повдига темата, да не ми предлага,да не се излагам и аз... Детска градина, честно. Ще кажеш, че всички хора са цъфнали и вързали, че сватби не се отменят или отлагат... Щяла да се изложи!
Предложил й брак, за да й угоди вероятно, но е още по-вероятно нашата да е прибързала с датата и поканите, без да се допита до него.
Второ, не може да каниш едни, без да поканиш и другите. Хората ще се обидят.
Трето, тия лигавения на авторката са ми малко в стил принцеса на Дисни. Мъжът сигурно ще плаща яко за тая сватба. Трябва да е куку на 25 да си зарови парите точно пък в сватба. Но тя се похвалила на всички вече и имаме проблем.
Нейното бързане ми е по-голям червен светофар. Съжалявам, бейби!