Нашите кухни - 81

• 56 456
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, закупихме си къща и сега предстои да си я обзаведем, изчетох доста теми и си направих сама няколко варианта на подреждане и ми се иска да си кажете и вие мнението, плота ще е гранит, вече сме се спрели на него (черно галакси) а половинката иска бял гланц за лицевите шкафове

ще имаме вградена печка и котлони, съдомиялна. хладилника няма да е вграден.
на мен лично много ми хареса мивката да е в ъгъла, но ще мисля и спрямо размерите които съм взела и за друг вариант

направих си и визуално с уредите как би изглеждало, като съм сложила съдомиялната до хладилника

в събота имам среща с човека, който ще ни я изработи, но за себе си искам да съм наясно кое къде го искам, той ще си вземе точно мерки, че сега сме на гипсокартон и още не е готов и пода

# 691
  • София/Варна
Най-удобно е миялната да е до мивката и при отвореното си положение на не пречи да си пред мивката. При ъглова мивка не знам как би трябвало да е

# 692
Аз съм с ъглова мивка и при мен съдомиалната е през един шкаф от 40 см. от дясната страна на мивката.  Така когато си на самата мивка е много удобно обслужването и, когато е отворена, защото ако е лепната веднага за мивката, когато е отворена вратата на съдомиалната е труден достъпът до самата мивка. Дано е ясно, какво се опитвам да кажа, ако ти е интересно мога да ти пусна снимка на ЛС.

# 693
Аз съм с ъглова мивка и при мен съдомиалната е през един шкаф от 40 см. от дясната страна на мивката.  Така когато си на самата мивка е много удобно обслужването и, когато е отворена, защото ако е лепната веднага за мивката, когато е отворена вратата на съдомиалната е труден достъпът до самата мивка. Дано е ясно, какво се опитвам да кажа, ако ти е интересно мога да ти пусна снимка на ЛС.

оооо моля те искам да видя на живо как е

# 694
Имаш ЛС Simple Smile

# 695
Зори, моля и на мен снимка на кухнята с ъглова мивка в реална среда.

# 696
  • Варна
Намерих пуш контакт и в шкаф:

И вратичките, не са скосени, но без дръжки

# 697
  • Сливен
[/img]
Здравейте спряла съм се на тази комбинация  . Долен ред дъб небраска натур на Егер.  Плот и гръб Мрамор арабекс мат на Геталит  и горен ред бял гланц.  Как мислите дали ще е добре? И евентуално плочки имитация на мрамор в часта на кухнята

# 698
@Ri_Se
така или иначе правиш нещо ново, опитай да вградиш и хладилника, по-красиво ще стане да е в цвета на шкафчетата. Ходила съм в много мебелни магазини, живея в чужбина, и  напоследък не виждам ъглови мивки в подредените от дизайнери кухненски решения. Също вече не слагат котлона точно върху фурната,
Ето ти едно красиво решение, с близки до  твоите размери на кухня.
Скрит текст:

@lana76
на тези два цвята шкафове,  какъвто и цвят да избереш за дъската, нямаш проблеми, Не е необходимо дъската да е на бял фон дори. Черно, сиво, кафяво, червено (по-смел вариант). Аз бих сложила нещо шаренко на дребни елементи в сиво-черната гама.

# 699
  • Варна
А този гръб виждам, че е доста висок, тук не съм срещала термогръб повече от 60 см.

# 700
  • Сливен
@Ri_Se
така или иначе правиш нещо ново, опитай да вградиш и хладилника, по-красиво ще стане да е в цвета на шкафчетата. Ходила съм в много мебелни магазини, живея в чужбина, и  напоследък не виждам ъглови мивки в подредените от дизайнери кухненски решения. Също вече не слагат котлона точно върху фурната,
Ето ти едно красиво решение, с близки до  твоите размери на кухня.
Скрит текст:

@lana76
на тези два цвята шкафове,  какъвто и цвят да избереш за дъската, нямаш проблеми, Не е необходимо дъската да е на бял фон дори. Черно, сиво, кафяво, червено (по-смел вариант). Аз бих сложила нещо шаренко на дребни елементи в сиво-черната гама.

Благодаря.  Няма да скрия че когато гледах плотовете преди изобщо да се спрем на цветове на шкафовете ме грабна много  звезден прах . Обаче след като избрахме цветове те реших че звездния прах няма да подхожда дори не съм слагала една до друго. Идеята ни за визиата на кухнята е семпло изчистено елегантно.  Стаята е североизточна и за кратко преди обяд има слънце . Много благодаря ще разгледам  отново мострите за това което предлагате 😊

# 701
  • Раковски
А този гръб виждам, че е доста висок, тук не съм срещала термогръб повече от 60 см.

Някои гърбове (да кажем геталит и водего) идват на размер 1300/4100мм и в складовете ги режат на 650мм и така ги продават. Ако трябва гръб за обличане по-голям от 650мм на се взима на големия размер.

# 702
  • тук-там
При дървен плот какъв гръб слагате? Пак същия, но по-тънък или...?

# 703
  • Раковски

Почти винаги е същия цвят и по-тънък.

# 704
  • тук-там

Почти винаги е същия цвят и по-тънък.

Благодаря. Аз си мислех за тези шарените плочки.  Но стилът ще е по-елегантен и май ще дойдат твърде шарени наистина.

Общи условия

Активация на акаунт