Нашите кухни - 81

• 56 459
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • софия
Аз попаднах есента на  контакти които са като  на пуш и излизат от плота на кухнята на цял модул...Ама чак пък толкова.....Моите са си на стената и  нямам драма

Много са ефектни, обаче макар да ги дават за кухня не съм сигурна какво става с разливане на вода по плота, а в една кухня се случва. И не ми се струват достатъчно здрави - ако се натиска силно щепселът не знам какво става. Естествено, може и да греша. Но за други мебели са супер. И не са евтини Wink

Неудобството на тези е, че под тях трябва място, което остава мъртво пространство. Ние сме с вграден контакт на плот и съм много доволна. Нямам никакъв проблем. Чистя плота без да се съобразявам особено. Все пак е предвидено, че може да има разливане.

# 676
  • Варна
Лолита много е различно, няколко страници назад беше писано за такава кухня 8000 без плот и гръб. Но има готови модулни на много по ниска цена.

# 677
  • при моите любими
Днес бях в ИКЕА, за 3.20м. кухня, МДФ лак , без плот, гръб, мивка, смесител и уреди. Всичко с плавно затваряне. Общо 5 чекмеджета с механизъм. Вграден отцедник, шкаф за мивка, съдомиялна и вграден хладилник. Цена 3688лв.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 23:12 от cydonia

# 678
  • Раковски
Днес бях в ИКЕА, за 3.20м. кухня, МДФ лак , без плот, гръб, кухня, смесител и уреди. Всичко с плавно затваряне. Общо 5 чекмеджета с механизъм. Вграден отцедник, шкаф за мивка, съдомиялна и вграден хладилник. Цена 3688лв.

Кухнята има ли я или не?

# 679
  • при моите любими
Мивка няма, а кухнята се надявам да я има.

# 680
  • София
Момичета, как да сметна горе долу колко ще струва една кухня без ел.уредите? Става въпрос за около 6 м Г-образна кухня, класически/ретро тип. Нещо като на снимката. Знам,че всичко е относително. Зависи от механизми, материал, цена на ел.уредите.  Но горе-долу нещо като ориентир? Не сме се спряли още на фирма за изпълнението й.

Много е относително наистина това с цените. Моята например е в подобен стил, 5,3 линейни метра с пдч-корпус, механизми Блум, лице от фурнирован MDF, структуриран с боя мат и LED осветление, изцяло по поръчка, и излезе 5800 лв без плота, гърба  и уредите, с включен монтаж на всичко (и на уредите). За същото имах оферти от 2 други фирми, като и двете надвишаваха 8000 лв, без осветлението и монтажа на уредите, той вървеше отделно. Ето например една 3-метрова модулна в ретро стил, която според каквото пише, е към 1600 лв за шкафовете с обкова и дръжките, обаче лицето е от MDF с фолио.  Така че разликите в цените са твърде големи, за да можете да получите някакъв общ ориентир.

# 681
И аз съм с вградени контакти, но от тези-и в плота, и в горния ред шкафове. Не отнемат прекалено много място.

# 682
  • Mostly in my mind
Благодаря ви. Все пак е някакъв ориентир. За да се приготвя психически.
Всъщност гърба и плота мисля да са дъб небраска или меден дъб. Ако сложа плочки и естествено дърво плот, не ми се мисли вече. Blush

# 683
Марулета, нашият бокс е 1,40х1,50 и това е нашият проект, все още чакаме да бъде изработен.

Скрит текст:
   Благодаря!Ъгловите шкафчета как се отварят?

# 684
Марулета, нашият бокс е 1,40х1,50 и това е нашият проект, все още чакаме да бъде изработен.

Скрит текст:
   Благодаря!Ъгловите шкафчета как се отварят?

Самите вратички ще са с чупка на буквата Г, на проекта не си личи много.

# 685
Здравейте,

Според вас този смесител https://www.geraka.com/kuhnenska-bateriya-blandini-zizo подходящ ли е за тази мивка https://www.fat-bg.com/k%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1% … 2%D0%BA%D0%B8/225 с монтаж в дясно, а не среда, предвид, че кухнята ще изгледжа така и шкафа пред мивката е 40 см.

# 686
За мен лично тази батерия за никаква кухненска мивка не е подходяща и не знам защо изобщо се произвежда. Погледни разстоянието от оста на чучура до оста на основата - 12 см. Това значи, че чучурът ще навлиза в мивката на 8-9 см максимум. За да си измиеш ръцете става, ама  представи си как миеш тава или тенджера толкова близко до стената на мивката.  Естествено, ако имаш друга техника на миене може и да става.

# 687
Този смесител е за някоя доста по-компактна мивка ... 34-36 см ширина на коритото максимум.

# 688
Тогава според вас да е центиран смесителя или да избера друг такъв, какъв препоръчвате?

# 689
Този примерно е доста добре откъм размери : https://www.vidima.bg/produkti/smesiteli-za-kuhnya-86076g/smesit … -B0879-AA-235606p

Общи условия

Активация на акаунт