Парфюмни размисли и страсти - 235

• 61 937
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Съгласна съм с Bright Crystal за предложенията. Вижте Boucheron Quatre, хубав и бюджетен аромат. Eclat D’Arpege също харесвам, а и 50ml стават за чантата добре. И двата аромата подновявам по обяд, т.е. не са най-трайните, но имам и по-скъпи аромати които също подновявам. За MG Florale също с две ръце.

# 196
бушерон е хубав но ми е за по зряла жена някак и леко тежък ми дойде.

# 197
бушерон е хубав но ми е за по зряла жена някак и леко тежък ми дойде.
Щом Quatre ви се струва за по-зряла жена, си позволявам да дам едно предложение за парфюм, влизащ в бюджета ви и то за по-голямо количество, който е безкрайно нежен, фин и траен.
https://www.fragrantica.com/perfume/Salvatore-Ferragamo/F-for-Fa … inating-1747.html
https://fragrances.bg/salvatore-ferragamo-f-for-fascinating-edt-90ml-for-women

# 198
Аз бих препоръчала и Gucci Bamboo EdT, парфюмът е с лилия и не се харесва от всички, но тоалетната вода е приятна и свежа. Може да се намери онлайн на добра цена. Моя приятелка с непоносимост към повечето аромати и с тежка мигрена ползва Gucci Flora Gorgeous Gardenia в жълтото шише. Има го в Dolce.bg 50 мл.за 58 лв.

# 199
Аз доколкото разбрах идеята на krisi4455, тя търси нещо едновременно бюджетно, не твърде силно, плътно, не и твърде флорално.
Моето предложение е Tre Roccobarocco for women - https://www.fragrantica.com/perfume/Roccobarocco/Tre-9257.html
За цената си – прекрасно оригинално плодово-флорално удоволствие. Ароматът е различим, добре направен и траен, без да е натрапчив или обсебващ. Ведрост и нежност бих му сложила като етикети.

# 200
Заинтригувахте ме с това Gucci Bamboo... сега ще чета ревюта и ще погледна предложенията и на другите съфорумки. Благодаря ви за отзивите!

# 201
Моето предложение за Криси е Burberry The Beat EdP. Прекрасен, бюджетен, жъне овации навсякъде.

# 202
Аз бих добавила и Guerlain Insolence и Idylle.
Свежи са и в сайтовете ги има на добри цени.

# 203
Tre Roccobarocco за мен е безплътен, леко плодов, толкова ефирен, че прилича на течност от изплактнат съд от парфюм. Не можах да оценя качествата му, но може да е от онези парфюми, които предизвикват частична аносмия и моето обоняние не долавя.
The Beat има спортен характер и лека мъжка нотка. А съдейки по първия въпрос на дамата кой да избере и трите изброени парфюма, Insolence би я убил. А Idylle има свойството да задушава както и Carat Cartier, въпреки че минават за нежни парфюми с момина сълза.
Gucci Bamboo без проба - не, както и другите, впрочем, но този, защото има една акватична блудкава нотка, която може да отблъсне.

# 204
Idylle е реформулиран и със сигурност няма нищо общо с онзи в старата опаковка, носи се леко и приятно, този в новата бутилка.

# 205
Карат Картие не би обидил никого, за мен е почти като да съм обвита с бял пран леко хладен, но приятен чаршаф. Чист и безоблачен, за някои би минал и за безличен дори.
Нищо общо с Идилията, там има медност и плътност. Много го харесвам и е всъщност доста добра идея. Simple Smile
А за Burberry, аз лично бих препоръчала Brit, той ми е фаворит, другите твърде ми цветнеят.
Тре е доста осезаем, но в плодова насока, когато го сложа, винаги ме питат околните "ммм, някакви вкусни плодчета".

# 206
Луда съм по бяла дървесина бели цветя памук не си падам по зеленина и плодове

# 207
Е, усещанията, както знаете, са субективни. Ние даваме мнение, но единствено вие чрез проби, можете да определите за себе си кое не е зелено, кое не е плодово.
Бяла дървесина си отива на кедър и мъжки парфюми, а памук е в сферата на сапунените аромати, в които има стабилно мускус, та...

# 208
Момичета, не съм проверявала, в продажба ли е новото розово Gucci Guilty Love?
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Guilty-Love-Edit … -Femme-58767.html

# 209
  • Sofia
krisi4455, пробвай Noa Cacharel, Pure DKNY , Burberry body  tender- мисля, че съответстват на търсеното усещане и са много бюджетни.

Извън бюджета намирам подходящи Prada la Femme , Dior pure poison, парфюмите на Narciso Rodriguez

Общи условия

Активация на акаунт