Парфюмни размисли и страсти - 235

• 61 894
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Приятелка на моята дъщеря - 13 г., харесала остатъчния аромат от Cloud на Ариана Гранде - "миришел много хубаво след няколко часа, но началото било ужасно", след 2 седмици има рожден ден и иска парфюм - та, питането ми е този ли да взема, или Sweet like a candy - той по малко сладък ли е? Аз не харесвам подобни аромати и не мога да дам адекватно мнение...макар, че ми е любопитно Облака как ще се развие Wink

Бисквитка, дъщеря (13 г.):ми разносва  Sweet like a candy. Харвесва й много. Подари го и на приятелка(14 г.) и тя много го хареса.
Аз го намирам за сладък, но не чак нахална и накъртваща сладост, а приятна, стелеща се, но не те залива като вълна.
Пробва и облака, като й видях изражението  Sick и разбрах, че ще направя икономия този път( поне този).  Laughing

# 211
Мерси! Ще ги тествам. Какво мислите за la vie est belle ланком? edp

# 212
  • До сърцето...
Скрит текст:
Момичета и момчета, дайте мнение за Mefisto Gentiluomo и Mefisto на Casamorati? Разлики, прилики, сияж ...
По пирамида повече ми допада втория, но за първия във фрагантика отзивите са за повече в мой стил. Затова и вас да питам. По някои съфорумки/ци се ориентирам по-добре Stuck Out Tongue Winking Eye
Може ли да се носи Gentiluomo-то и от жени?
Може, но са си мъжки. Светлият мирише на мохито и е по-лек, другият е по-мъжки. Аз ги харесвам страшно в топло време и бих носила с удоволствие Gentiluomo. Разхлаждащ е със страхотна мента. Аз обожавам цялата линия и тези не отстъпват по красота и изпипаност на композицията.
Флаконите са произведения на изкуството, имам ги на снимки.

Благодаря, Денси! Hug
По теб се ориентирам най-добре Heart Очертава се като подарък за любимия мъж за РД, ще се ходи на тест.

# 213
Мерси! Ще ги тествам. Какво мислите за la vie est belle ланком? edp
За мен е страхотен, любим в ТОП 5, но в никакъв случай не в лек, тих и нежен, по-скоро завладяващ пространството, сладък, но и цветен; забелязва се определено. Но има много хора които не го харесват, за съжаление мъжът ми е един от тях, но въпреки това имам LVEB Edp и   Florale Heart Eyes
Много се чудя на En Rose версията. Може ли някой, който го има са сподели мнението си, че скоро май не е коментиран. Как е в този сезон?

# 214
Студено му е.

# 215
Моето предложение за Криси е Burberry The Beat EdP. Прекрасен, бюджетен, жъне овации навсякъде.
Аз също го препоръчвам - един от най-бюджетните парфюми, които страшно много ми харесва /не само на мен, а и на околните/ и ми "стои". Много комплименти отнасям с него, а е един от тези, които купих съвсем в началото на парфюмната си лудост и към които почти не посягам, за съжаление. Трябва да коригирам това! Явно парфюмът си харесва определени кожи и само върху тях разкрива красотата си. Изненадващо траен ми е, освен това.
Още един супер "евтинджос" - https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/5th-Avenue-After-Five-82.html
Също разкошен върху мен, доста хулен из фрагрантика - един от онези парфюми, към които посягаш, когато не знаеш какво точно ти се носи, изморен си от сладости, гурмета и пищни флорални аромати, подходящ за всякаква ситуация. Нося го, когато не искам да се натрапвам, да се заявявам по някакъв начин, на лекар, зъболекар и т.н. Забелязват го хора, които са много далеч от парфюмните ни страсти. Много мек, деликатен и траен. Сандаловото дърво, съчетано с тази специфична нотка на бреза буквално ме побърква от кеф. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 22:12 от cabochard

# 216
Пристигнаха ми мострите на Рамон Монегал.Седем броя,подредени в много красива кутия.

Bravo
Най-странните парфюм ,който съм тествала.В началото даже не разбрах точно на какво мирише.Много хард начало,след 10 минути се кротна и се превърна в най-хубавата кожа която съм тествала.Усеща се и тютюна и поради това ми се стори,че мъжкарее но в базата си става унисекс.Определям го като абсолютен Ниш.

Flowerpower
Нямам идея как мирише шоколадово цвете,но страшно много ми хареса.Мирише ми на лукс,много женствен и ако трябва с една дума да го опиша красота.Трябва му обаче топло време.

Ole
Стана ми едно такова лятно:smile:
Хареса ми и ще му дам шанс в по-топло време.

# 217
Моето предложение за Криси е Burberry The Beat EdP. Прекрасен, бюджетен, жъне овации навсякъде.
Аз също го препоръчвам - един от най-бюджетните парфюми, които страшно много ми харесва /не само на мен, а и на околните/ и ми "стои". Много комплименти отнасям с него, а е един от тези, които купих съвсем в началото на парфюмната си лудост и към които почти не посягам, за съжаление. Трябва да коригирам това! Явно парфюмът си харесва определени кожи и само върху тях разкрива красотата си. Изненадващо траен ми е, освен това.
Още един супер "евтинджос" - https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/5th-Avenue-After-Five-82.html
Също разкошен върху мен, доста хулен из фрагрантика - един от онези парфюми, към които посягаш, когато не знаеш какво точно ти се носи, изморен си от сладости, гурмета и пищни флорални аромати, подходящ за всякаква ситуация. Нося го, когато не искам да се натрапвам, да се заявявам по някакъв начин, на лекар, зъболекар и т.н. Забелязват го хора, които са много далеч от парфюмните ни страсти. Много мек, деликатен и траен. Сандаловото дърво, съчетано с тази специфична нотка на бреза буквално ме побърква от кеф. Heart Eyes

О, да.  Peace Към него добавям любимият ми Ноа на Кашарел.  Heart Eyes Бюджетен и прелестен.  Heart Eyes

# 218
  • София
За много години и благодаря за новата тема!
Аз нямам парфюм, който да мога да нарека "втора кожа" или да определя, като мой подпис.
Обичам разнообразието. Има парфюми, които обичам страшно много, като Le Beau на Kurkdjian, Citizen queen на Juliette has a gun, La chasse aux papillons на L'Artisan, Juicy Couture Viva La Juicy, Lilac path на Aerin, няколко от Алегориите на Guerlain, Merry me на Lanvin, Poeme на Lancom... и т.н. Има и доста любимци, които са ми омръзнали, като Boucheron Quatre.

За Коледа, като подарък получих Trussardi The Sound of Donna. Харесвам Donna, но поради здравословни проблеми, все още не съм пробвала този.

# 219
Да, Bucheron Quatre серията са леки аромати. При мен без особена трайност, не са нищо специално, просто парфюми. От всички, които си изброила Бърбъри брит и Еклат са трайни, макар да са доста стари аромати. Преди 6 г. имах Еклат и го изпръсках до 30 мл. После ми стана неприятен. Кристалин е една моя младежка любов, с която се оливах доволно и ежечасово преди 12 г. Много е нежен. Бих избрала него, щом си падаш по нежните аромати.

# 220

О, да.  Peace Към него добавям любимият ми Ноа на Кашарел.  Heart Eyes Бюджетен и прелестен.  Heart Eyes

Едвам ме навихте.  Laughing Поръчах.
Имам нужда от нещо ново, дискретно, за лично удоволствие. Този наистина звучи идеално. Нямам търпение да пристигне.

# 221
  • София
При мен Boucheron Quatre е супер-траен. От Омниите, най-много харесвам Amethist и Paraiba. Ароматът на Paraiba-та ми напомня на аромат на свежа, пролетна зеленина.
Обичам, когато парфюмите ми миришат на светъл, слънчев, пролетен ден или пък на сладко и свежо, весело, топло лято.😊
Ах, как нямам търпение да им дойде времето, че ми е много трудно със зимните аромати.

# 222
Вчера получих комплимент за Girl Of Now. Днес съм с Elephant, винаги ме радва в студено време. Поръчала съм си две мостри на Том Форд, Tobacco Vanille и Jasmin Rouge. Сториха ми се интересни по пирамида и реших да ги пробвам.

# 223
Не знам дали е добър избор, но звучи много добре а и четох тук едно много поетично изказване на kovacheva за Jil Sander Softly. Преди имах един спрей за тяло с памук, лен, въздушни нотки, портокалов цвят и ванилия и бях луда по него и това май ще е дори по-добро. Въпроса е че не мога да реша дали да взема нещо такова или от типа на тези, за които говорихме досега.
Само държа да не е сладникаво като парфюмите на Ariana Grande, да няма роза и божур и ще станем приятели!

# 224
А защо просто не отидете в най-близката до вас парфюмерия и не си изберети аромат?Колкото и да ви предлагат хората тук,всеки парфюм стои различно на различните кожи.

Общи условия

Активация на акаунт