Парфюмни размисли и страсти - 235

• 61 917
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
  • До сърцето...
Момичета и момчета, дайте мнение за Mefisto Gentiluomo и Mefisto на Casamorati? Разлики, прилики, сияж ...
По пирамида повече ми допада втория, но за първия във фрагантика отзивите са за повече в мой стил. Затова и вас да питам. По някои съфорумки/ци се ориентирам по-добре Stuck Out Tongue Winking Eye
Може ли да се носи Gentiluomo-то и от жени?

# 181
Чудесна тема!
Всичките си любимци усещам като втора кожа, и ще е несправедливо да посоча 2, 3, дори 5 аромата.
Един единствен аромат не може да пресъздаде цялата палитра от емоции и светоусещания от които е изтъкан човек.
Колкото и да се стараят производителите, ценителят ще се уповава единствено на собствения си нос и моментното настроение.
Обожавам Коромандел, но обичам и смокини, и мандарини, и чай.....

Тъкмо се готвех да напиша същото, Simple Smileсега обаче към казаното от Deziderata само ще допълня, че ако човек не може да съблече собствената си кожа и да я замени с друга, то парфюмите до известна степен могат компенсират това неудобство. Има моменти, в които  на човек му се приисква да се измъкне от кожата си и да избяга с двеста и една дозичка от любим аромат в такъв момент върши чудеса. Живота започва да изглежда и ухае по-друг начин. Heart EyesBlush От опит знам. Smirk
И въпреки това, не най-любими, а като най-най-комфортни парфюми за мен са Shalimar Souffle de Parfum, Elixir des Merveilles и Guerlain Mon Guerlain EDT. Нищо в тях не е в сътояние да ме подразни. Нито една нокта не ми е накриво и не искам да заменя или добвя друга. Действат ми успокояващо, умиротворяват ме и ме изпълват с наслада, доставят ми истинска радост при всяко движение. Усещам ги като ласка, като майчина милувка, като ароматът на любим човек....

Благодаря, за темата.  Flowers Bouquet

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 09:30 от Sysly

# 182
Момичета и момчета, дайте мнение за Mefisto Gentiluomo и Mefisto на Casamorati? Разлики, прилики, сияж ...
По пирамида повече ми допада втория, но за първия във фрагантика отзивите са за повече в мой стил. Затова и вас да питам. По някои съфорумки/ци се ориентирам по-добре Stuck Out Tongue Winking Eye
Може ли да се носи Gentiluomo-то и от жени?
Може, но са си мъжки. Светлият мирише на мохито и е по-лек, другият е по-мъжки. Аз ги харесвам страшно в топло време и бих носила с удоволствие Gentiluomo. Разхлаждащ е със страхотна мента. Аз обожавам цялата линия и тези не отстъпват по красота и изпипаност на композицията.
Флаконите са произведения на изкуството, имам ги на снимки.

# 183
Парфюм на деня:

Винаги когато съм с него в главата ми звучи една мнооого стара песен
https://www.youtube.com/watch?v=tT4d1LQy4es
поздравче за всички почитателки на аромата и да.....точно това ми е асоциацията с този парфюм-Черно кадифе
Purple Heart Purple Heart Purple Heart

# 184
Може ли вашето лично мнение ако трябва да получите един аромат кото подарък кой бихте избрали от трите?

Lanvin Eclat Darprege
Calvin Klein Beauty
Calvin Klein Eternity Air

? Simple Smile

# 185
Нито един от трите.....

# 186
може ли и обосновка понеже се чудя кое е като минус на парфюмите. мерси

# 187
  • Пловдив
И аз не бих избрала нито един от трите - нетрайни, незабележими, нямат характер.

# 188
може ли и обосновка понеже се чудя кое е като минус на парфюмите. мерси
Слабички са ми като изпълнение,неприсъствени.....има много по-красиви,нови и присъствени бюджетни парфюми...за мен,но не ангажирам никого с мнението си-просто го изказвам..... Simple Smile

# 189
Благодаря. Добавям и calvin klein one за жени и burberry body? Между другото харесвам bulgari omnia crystalline правете си сметка за мен

Помогнете ми да избера нещо 30 мл за чантата нежно без роза и божур, може и морски бриз памук..

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 16:24 от Анонимен

# 190
Krisi4455, хубави са повечето, особено за любител на фини, изтънчени аромати.
Аз ги подреждам така в низходящ ред: Първо Calvin Klein Beauty - красив и траен, ухае ми на бисквитка котешко езиче: маслена ванилия с шипка бели цветя. После Omnia Crystalline и Eclat D’Arpege - цветно, плодови, леки, чисти, фини. Никога не може да се сгреши с тях.
CK One ми е много мъжки като звучене - цитрус с ветивер, мне, не препоръчвам.
Това Eternity не го познавам, но ако прилича на първото - твърде много ретро виолетка, отново - не.

# 191
Благодаря за това подробно описание. Дя харесвам леки аромати иначе ми става лошо. Тряцва ми нещо приятно за чантата за навън като има нужда да освежа не държа да е шедьовър, но е да не е тип ейвън. Много моля ако има още мнения да пишете ще следя за вашите мнения.

# 192
https://www.parfimo.bg/guerlain-mon-guerlain-eau-de-parfum-za-jeni-30-ml/
ето от мен една приятна трийсетачка-красива,шлейфова,нежна,звънлива

# 193
  • Бургас
Eclat D’Arpege е хубав парфюм ,харесван е от повечето хора ,нежен подкрепям Врабчо ,че не може да се сгреши с него ,ако не си мега голямата претенция и парфюмно зависима.Виж Boucheron Quatre линията ,там е напълно възможно да ти допадне нещо ,защото стоят елегантно ,не са скъпи парфюми и са лесни за харесване.И още едно предложение от мен Шанел Тендър едт/едп ,но вече по-скъпичко като цена ,както може да видиш и Мон Герлен Флорал.Също и Карат на Картие ,намира се в нета на чудесни цени.

# 194
Никога дори не съм помирисвала Chanel и са толкова скъпи 50мл за 150лв.. явно са хубави.. но ми се иска нещо дребно за да 55лв зятова зяпам тези.. че мъжо ще се сърди пак хаха

Общи условия

Активация на акаунт