!!! Ей , да можеше де скокна и аз до Пловдив ... ама ще стане някой ден щом толкова го искам Екатерина , да не би
да й мирише нещо от хладилника ? Понякога храната много кофти се умирисва .Аз днес се скапах от домакинстване , сега съм като парцал
, а татито преди малко окончателно ме отказа да повтарям този героизъм като ми заяви - ми ти какво толкова си свършила днеска
!!! Нашите заминаха за 5 дни на Пампорово и в къщи мишките пируват - никъде не ни се ходи - само в кварталната градинка на биричка .
Ей , момичета , мойто мъж другата седмица отива на лагер на Боровец и иска да отида и аз с децата , обаче не знам дали ...
, чувствам се много изморена и не ми се ходи . Дали смяната на обстановката ще ми се отрази добре ??? Я да кажат вече пътувалите !!!Иги утре обещавам да гласувам за вас ... , че сега ме викат за банята ! Чао
/
-Екатерина,като оставяш майка ти да я гледа и остави и някоя твоя дреха,обличана,защото децата имат силно обоняние и при нужда ще се успокои ако усети твоята миризма/
/
Чакам те и аз

И аз тихички то го прошепвам, да не чуе дяволът 
А по-възряастните (от нас, де.. ) играха много яко на "Рокендрола беше млад" (почти съм сигурна, че не се казваше така песента, ама не се сещам в момента за другото име) Аз снимах с цифровия на клип и после се смяхме до припасък на комшията - като Фред Флинстоун се тресеше

щял да си събира багажа и
в неизвестна посока.
, аз виждам смао една секси мама и друго: страхотно си фотогенична 

, хехе

да си изкараш
още не му даваме
..........освен с кърмата на мама де