МАЙското човече с глас се смее вече!

• 14 489
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Здравей , Ирка !!! Добре дошла у дома  Grinning !!! Ей , да можеше де скокна и аз до Пловдив ... ама ще стане някой ден щом толкова го искам Laughing.

Екатерина , да не би  newsm78да й мирише нещо от хладилника ? Понякога храната много кофти се умирисва .

Аз днес се скапах от домакинстване , сега съм като парцал Sick, а татито преди малко окончателно ме отказа да повтарям този героизъм като ми заяви - ми ти какво толкова си свършила днеска  #2gunfire!!!

Нашите заминаха за 5 дни на Пампорово и в къщи мишките пируват - никъде не ни се ходи - само в кварталната градинка на биричка .

Ей , момичета , мойто мъж другата седмица отива на лагер на Боровец и иска да отида и аз с децата , обаче не знам дали ... newsm78 , чувствам се много изморена и не ми се ходи . Дали смяната на обстановката ще ми се отрази добре ??? Я да кажат вече пътувалите !!!

Иги утре обещавам да гласувам за вас ... , че сега ме викат за банята ! Чао   bouquet

# 91
Пак съм аз,ама на Гълъбовао такава буря се заформи,че  си се прибрахме пак в нажежения Пловдив/всъщност вече не е чак толкова топло,ама то си му беше време вече да поемем малко въздух/
 imar,в Хасково е мноооого топло,поне днес беше страшноооооооо....
ira_d ,утре и ние с Ивчо сме на линия-по обед в градската градина-събираме се на пейките отстрани на малката детска площадка...абе къто видиш повече мами заголили цици накуп-е там сме и ние/ и естествено се оглеждаш за най-хубавите мами и бебета Wink/
За зъбите ви писах,че може вече да ви никнат,но това не значи че веднага ще ги видите...то така лесно не става...да не ви плаша,но понякога избиването на зъбче е по интересно от коликите/ох само като си спомних и почнах да се прозявам/.А това за побелелите участъци на венеца/на мястото на кучешките зъби/ и ние го имаме-още от родилното.
maria ra ,за кръщене обикновенно искат питка,бутилка олио,сапун  и хавлиена кърпа/остават за манастира или църквата/,таксата плащаш на място,свещите си ги купуваш преди ритуала,да носиш кръщелните на родителите и на кръстника/един е достатъчен/,а това за подстригването е символично-просто попа отрязва кичур коса по време на ритуала.
Чао засега,отивам да понакача малко снимки..

Ама като видях че Вечерница се появи немога да не я уважа поне накратко:
1.Предполагам знаеш ,че в Пловдив си винаги добре дошла.
2.За кърмата си права-млякото много бързо приема миризми/а  и сега се сетих ooooh!-Екатерина,като оставяш майка ти да я гледа и остави и някоя твоя дреха,обличана,защото децата имат силно обоняние и при нужда ще се успокои ако усети твоята миризма/
3.Да беше само твоят тати така...обаче аз вече съм решила да не давам приоритет на слугинската работа-то се видя че медал няма да получа,а пък вече видях колко бързо порастват децата-нека да му се нарадвам на дечко докато е време...пък и татито става много мил като му потрябва изгладена риза... Wink
4.Ако мен ме питат за Боровец-веднага отивам...особенно в жегите/ама никой се не сеща Cry/

# 92
Екатерина , да не би  newsm78да й мирише нещо от хладилника ? Понякога храната много кофти се умирисва .

Май, няма как да се е умирисала. Все пак е във специалните за тази цел чаши на Авент, които са затворени много плътно. Някои дори ги слагам настрани и нищо не се излива. newsm78 А и сме с чисто нов хладилник във спалнята. Мини бар, аз там държа в камерата необходимите количества за близките дни, а останалите са във фризера.

# 93
ИРА  welcomeЧакам те и аз Grinning
Вечерница -какво му мислиш отивай,поне масата ще ти слагат и ще се разнообразиш.Пък и нали  знаеш:" като ти дават вземай,като те гонят бягай"/респективно като те канят отивай,после да не ти каже следв. път,че не те кани ,защото ти не искаш.. Wink
Екатерина и аз щях да пиша това за дреха-обличана от теб,но Кабранска ме изпревари.Ако замр. кърма не и харесва вземи и АМ за 24 ч. нищо няма да и стане.Когато бях болна няколко хранения на дребка ги замествахме с АМ и после я кърмих нямаше проблем.
Иги и аз гласувах Peace

# 94
Добре дошла на Ира в България! (как ти завиждам, ако знаеш)

Екатерина, как размразява майка ти кърмата? Ако е по бързата процедура - в гореща вода или на микровълновата, тогава вкуса на кърмата се променя, а понякога даже се и разваля. Най-добре е кърмата да се размразява в хладилника или на стайна температура.

Вечерница, отивай, хич не се чуди. Мисля, че много добре ще ти се отрази смяна на обстановката. Пък и бебетата обичат чистия въздух и спят по много, така, че и ти ще имаш време да си починеш.

Пък на мен докторката нали ми каза, че вече мога да бягам и аз като се напънах вчера и бягах 25 мин. и днес имам мускулна треска на цялото тяло. Ужаааассс! Всичко ме боли, не мога да вървя...Аниии, какво взимаше ти за мускулна треска?

# 95
Екатерина, как размразява майка ти кърмата? Ако е по бързата процедура - в гореща вода или на микровълновата, тогава вкуса на кърмата се променя, а понякога даже се и разваля. Най-добре е кърмата да се размразява в хладилника или на стайна температура.

Размразява я в хладилника, а я затопля в специална машинарийка за затопляне на шишета, която не поддържа температура повече от 36 градуса.
Много ви благодаря на всички за съветите!!! Най-много ми хареса това с дрехата. Дори и крем четата ми за лице преди лягане ще й оставя  Laughing
Тази вечер връчих бебка на татко й да я приспива...но уви не успях да се сдържа. След като не спря да плаче и да се извива в ръцете му. Си я гушнах и в момента спи непробудно  ooooh!
Не знам една нощ все ще "издържат" без мен надявам се...

# 96
И аз да се отчета днес бяхме на хижа Здравец и на Пепчо му се отрази много доббре спа повече от обикновено и на последното хранене изяде 210 гр. #Crazy
За секса правим го спрезерватв много гадна работа ooooh!
Кенгура имам и аз,пише че еза два двумесчни бебета, но още не смея да го ползвам newsm78
Анна  честито ти христянка много целувки на моята любимка  bouquet
имаше и още нещо ,но забравих .....
лека нощ!
Иги имаш нашата подкрепа 5 звезди
Вечерница не се чуди

# 97
Честито на месечничетата   bouquet Да са ни живи и здрави и да радват мама и тати!   bouquet
Анна, честита християнка! Нека бъде послушна и добра, и дано Бог и ангелите бдят над нея   bouquet
Вики, честит гардероб! Габи сигурно е била много сладка  Heart Eyes
Marry , как така не ти е активно полето за редактиране на профила? Дава ти го в сиво или вобще не ти го показва? Да не си натиснала някой от онези малки стрелкички, дето го скриват...
Elenka , добре дошла отново! Извинявай, че не съм ви включила, пропуснала бях няколко майки и бебенца  Embarassed
Таня, дано да са свършили наистина коликите  Praynig И аз тихички то го прошепвам, да не чуе дяволът  Peace Mr. Green

Така тихичко прошепвам и че ни се оправи секрета от очето  Mr. Green PraynigДано да е окончателно и се отървем от гадните стафилококи  Praynig

Екатерина , ще се оправят, къде ще идат. Само за една нощ е.

Аз вчера оставих Лео на майка ми и отидохме насватбата. А тя пък беше приказна  Heart Eyes Булката беше невероятно красива, завидях и благородно. Тя по принцип е много красива, де...
Като се видях аз ква съм баба Меца и лошо ми стана....  ooooh! А булката една финна и дребна...направосе засрамих  по едно време Blush
Цялото тържество беше прекрасно, по едно време седнаха двамата младоженци на масата  Joy А по-възряастните (от нас, де.. ) играха много яко на "Рокендрола беше млад" (почти съм сигурна, че не се казваше така песента, ама не се сещам в момента за другото име) Аз снимах с цифровия на клип и после се смяхме до припасък на комшията - като Фред Флинстоун се тресеше  hahaha Joy Сега не ми се занимава да изрежа секундите, дето той танцува и да ви покажа. Ама утре ще го направя. Малко да се посмеете и вие  Mr. Green

Лео беше в ритуалната зала и църквата и се държа геройски. Хич не плака, само каза 3 пъти БАУ в църквата и ние го закарахме у нас с майка ми. Тя пък от своя странасе справи чудесно  Heart Eyes Дала му да амка, дала му водичка, разнасяла го и 3 часа, след като го оставихме е заспал. После и тя е дремнала малко. Обаждах и се 2 пъти да я питам дали да се прибираме, но тя каза да останем до края. Така и напрвихме  Mr. Green Flutter Party

А и нещо много смешно се получи и на тяхната сватба, като почти никой не знаеше.
Първо нашата сватба в последния момент се отложи за 27.11, когато е роден моят мъж. Тогава имаше и още един рожденник - братовчед ми, адаши са  Crazy

На тази сватба се оказа, че на младоженците майките са рожденнички  Joy Пак имаше 2 торти, абе цирк  Mr. Green
Ето и снимки от събитието.
Тук сме си ние - аз, тати и Лео + няколко по-хубави снимки
А тук са всички снимки от нашия апарат

# 98
Привет и от нас с Део,
вече станахме на 3 месеца и сме 6945гр и 66см.
За папкането - напоследък се храни само от мен добовката не я иска и се чудя от какво е наддал при условие, че изчездам от едната гърда най-много 40мл, а от другата около 20мл.Майка казва, че било така, защото кърмата ми била много хранителна, ама пък чак толкова Thinking
За спинкането - нощем спим, но през деня все по рядко и за кратко. От известно време се обръща по корем, но все още не може да си измъкне едната ръчичка и си завира крачетата през решетката, което много ме притеснява особенно нощем и не мога да спя, все го наблюдавам.Връзвах пердета разни за да мога да го виждам, но те не държат и той пак успява да си провре крачетата, ако някоя мама има идея - приемам всякакви.
В кошчето за кола не смея много да го слагам, все си мисля, че с тази извивка на гръбчето не му е добре.
И ние се лигавим, ръце лапа, пеее, гука и пр.
За цикъла - при мен се появи обилен 5 дни след 40-тия ден и от тогава ни помен, мъжленцето ми е в стрес, ами ако пак съм pregnant щял да си събира багажа и  car003 в неизвестна посока.
Поздрави! и да слушкате бебоците!

# 99
  • София
крейзи,
къде я видя тая  мама меца Simple Smile, аз виждам смао една секси мама и друго: страхотно си фотогенична Simple Smile  Heart Eyes  Kissing Heart
абе с две думи от това да си мама, по - голям кеф няма Simple Smile
(бре , че и рима измислих).  bowuu
аз не омаловажавам килцата, където ги има, обаче въпреки, че върнах старите кила и всичко ми става, пак казвам, че сега е важно да сме майки, пък модлеи по - натам  Hug, хехе Simple Smile
то си е истина, майските майки сме си готини Simple Smile)
нашата хубавица днес е много послушна, пупу, като растат и чак кеф ти става , че ис майка...наспиваш се, имаш време за себе си, не е като кошмарния месец първи...слава Богу, че премина...особено за майките с първо бебе...аз специално имах много кураж, че ще се справя (гледам я сама от първия ден), обаче нощното кърмене на ръце ми взе акъла, докато не се сетих, легнала беше толкова различно....
но човек се учи Simple Smile
лека нощ!! newsm03

# 100
крейзи,
къде я видя тая  мама меца Simple Smile, аз виждам смао една секси мама и друго: страхотно си фотогенична Simple Smile  Heart Eyes  Kissing Heart
абе с две думи от това да си мама, по - голям кеф няма Simple Smile
Ееее, вдигна ми акциите  Sunglasses Mr. Green И настроението ,определено. Много ти благодаря!
Ти н стига, че си страшно хубава, ами и оправна и много мила. Много се радвам ,че те познавам, макар и виртуално  newsm51

Всъщност, повечето майки тук сте такива - все с положителни качества, на които се възхищавам. И понеже сте по-големи от мен сте ми пример и ще се уча от вас. ТЕНКЮ!  smile3525

Еее, все забравям да пиша за това.
От няколко дни Лео се напъва да става?  Shocked В смисъл да сяда от легнало положение. Както си лежи и се гепи за нещо, почва да надига главето и гръбчето Crazy
Днес ми се хвана на тениската и се надигна на 45 градуса  #Crazy Аз така се облещих, че още ми е смешно каква съм билакартинка  hahaha
После му дадох да ми хване пръстите и без да го дърпам се надигаше пак на 45 градуса, ама повече не може. Аз от там го дръпнах 1 път да видя дали може да се задържи, ама не... Пързаля се по гъз, ако градуса е повече от 45  Joy

FY  беше писала преди време, че Сиси се държи за лигавника исе опитва да е надигне. Тогава ми стана странно, че е малка. А сега и на нас ни се случи Rolling Eyes Mr. Green
Тя не е писала отдавна, но ще ми е интересно да каже как се развива Сиската  Heart Eyes

И още някой писа за това надигане, ама не помня кой точно  newsm78 Blush

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 00:55 от crazybrat

# 101
crazybrat,добре че си взе бележка овреме,че така се бях надъхала да те понавикам....Да знаеш от мен/пък хич да не е,се пиша в групата на по-големите/,но тая аура дето я имаш от майчинството не може да не бъде усетена...а и женственността се придобива със всеки изминат ден покрай малкото съкровище...Сигурна съм,че и преди си била хубавица,но съм убедена,че сега си още по-хубава/пък и нали ти казах,че съм от оная край-там лошо няма/пък и ти като дойдеш в Пловдив ще почерпиш
А булката наистина е много хубава-личи си ,че е много щастлива и влюбена...Ох,направо ми се прижени отново

klarisina,ти как разбираш колко кърма имаш-цедиш ли я?Нали бебо не ти реве от глад и расте,значи това което имаш е достатъчно.А за решетката пробвай с обиколник,но с него пък няма да имаш видимост.

# 102
Крейзи, изобщо си си много добре! Изглеждаш супер. Булката ми хареса много, както и тортата - страхотна е.

Ира  welcome в БГ. Весело изкарване!

klarisina ти никога няма да можеш да се изцедиш така, както бебето го прави и затова си мислиш, че имаш сазмо по 40мл., а то всъщност имаш доста повече и малчо е гараниця за това! Виж как хубаво наддава.

Екатерина според мен проблемът не е в кърмата. Тя просто е искала теб, за да заспи.

Вечерница отивай ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Сега там е супер. Няма да усетиш как ще мине времето.

МАЙчета започвам да се притеснявам - Димитър ВСЕ ОЩЕ не хваща съзнателно предмети - например дрънкалки и всякакви подобни...дали е нормално?  newsm78

# 103
Бобси, ми той и Лео не хваща нищо съзнателно  Rolling Eyes Трябва ли  newsm78
От кога до кога трябва да го правят? newsm78

Аз ще се опитам след малко да си доспя, че малкият пакостник се събуди рааано рано и не мога да го приспя. Затова го връчих на спящия татко и сега той го дундурка  Mr. Green

# 104
 welcome в БГ на Ира.......  и  newsm74 да си изкараш

Това за хващането на предмети..... и ние не хващаме нищо, което мама не е поставила в ръчичката......за сметка на това обаче бием всичко поставено на "една ръка разстояние".....ама  beer още не му даваме  newsm62 ..........освен с кърмата на мама де
по спомени това със съзнателното хващане на разни му там дрънкащи..... и не чак толкова дрънкащи предмети.....ставаше някъде към четвъртия месец.........

За надигането за двете пръстчета на мама...... то ни е част от гимнастиката......обче Мони е хитър....... като ме хване за пръстите и си сгъва крачетата върху коремчето и се хили доволен.... все едно кой знае какво е направил....ама и мен ме разсмива доволната му физиономия......и не го насилвам много

klarisina Пробвай пак с пердето като го вържеш за горната и долната летва на решетката нагъсто, за да не може да се промушва.......
Колкото до изцеждането...... и аз бях така.....Мони в началото си ядеше, а аз не успявах да изцедя и 15-20мл от двете гърди..... напоследък обаче яде кърма само защото от упоритост цедя..... иначе отдавна да сме само на АМ

Имам нужда от съвет........напоследък имам кърма предимно в едната гърда.....а в другата няколко мини струйки....някой да има идея как да регулирам нещата  smile3547

Общи условия

Активация на акаунт