От близо и далече в Добрич те се връщат вече - 12

• 19 311
  • 278
  •   1
Отговори
# 195
http://www.bgphoto.net/request/photo/14485/62904/2793937/.jpgтова слонче си търси приятелче(имаме си близнак на слончето и затова ще го продам )ако ви интересува пишете(чисто новонеизползвано)

# 196
Здравейте!

joannav и EM4O,съжалявам за проблема ви.Желая ви бързо оздравяване!

mimi_kir ,може и да са зъби.Провери ли и в устата?(Колко смешно прозвуча Embarassed) Много ме разсмя с това описание.Караш ме да съжалявам,че не кърмя.Голям купон щеше да е . Joy
 теа ,ето тук качих малко снимки на коконата.Исках и моя да кача,но най-новата  ми е от месец май. Кой ще ме снима мен? Друга е звездата в къщи. hahaha
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 23:55 от Amarena

# 197
Amarena, завиждай по въпроса с кърменето(няма аз да съм най- завистливата тука я Joy).
Наистина, уж кърмих голямата 7м., обаче това е друга работа!
Иначе може наистина да е зъби- беше й зле точно 24ч.
Айде, дано тая вечер да е лека!

П.П. Мааалиии, Симонка- бонбона наистина била цяла коконка! Party

# 198
mimi_kirGrinning у вас е доста весело явно по време на хранене. дано да се оправя по-бързо малката Peace
amarena, голяма сладурана е щерка ти Heart Eyes. с каква рокля е накипрена само. а и чантата... Grinning

Днес бяхме при педиатърката на Марти, утре ще ходим при личната му лекарка /ще се мерим, теглим .../, а за събота имаме час при д-р Димов.
anuschka, благодаря ти за информацията за доц. Белчев. Може и при него да отидем, но да видим Димов какво ще каже...

# 199
Добро ви утро!
Веднъж и аз да сервирам кафето! hahaha  food010
Хайде-топлооооо,парииии! Черпя ви!
Росна китка съм- 2 часа спала и се наспала! Laughing
Хайде,до скоро!

# 200
Хаиде момичета,кафето е от Amarena qа закуската от мен hahaha bowuu

# 201
  • Добрич
Тази сутрин не мога да отцепя нещо. Вчера доста късно се прибрахме, малкият как издържа не знам.
Чакам каката да се надигне, за да излизаме. Обаче спи като пън, чудя се как да я събудя.
Вие сервирахте кафето и закуската, от мен усмивки, раздавам ги с удоволствие.

Amarena, сладка бонбонка си имаш, коконка малка. Simple Smile

теа, д-р Димов е водещия уролог в града, другият доктро си е баш хирург Wink Сподели какво ви е казал, и къде преглежда, моля!

mimi_kir, надявам се да нямате повече притеснения. Дано да е било от зъбки.

# 202
  • Добрич
Имам една пола за поправка и ми трябва шивашко ателие. Моля да ми помогнете, че хич не знам такива услуги къде се помещават Embarassed.

# 203
  • Добрич
Имам една пола за поправка и ми трябва шивашко ателие. Моля да ми помогнете, че хич не знам такива услуги къде се помещават Embarassed.
kemi, не те знам къде живееш. Wink
Аз ползвам услугите на 2 ателиета, но те са ми наблизо.

# 204
  • Добрич
kemi, не те знам къде живееш. Wink
Аз ползвам услугите на 2 ателиета, но те са ми наблизо.
На Христо Ботев съм, но за мен няма значение къде са ателиетата. И без това всеки ден съм по центъра поне по 2 пъти   Simple Smile

# 205
  • Толбухин

Хайде добро утро.

# 206
  • Добрич
здравейте, кеми има едно ателие отстрани на кино родина до магазина на художниците давала съм там за поправка и съм доволна даже дадох сега един панталон за скъсяване работят евтино и добре Laughing

# 207
здравейте

# 208
  • Добрич
здравейте, кеми има едно ателие отстрани на кино родина до магазина на художниците давала съм там за поправка и съм доволна даже дадох сега един панталон за скъсяване работят евтино и добре Laughing
Благодаря на всички  Grinning Flutter Ще гледам да ги запомня и другия път да съм подготвена.

# 209
kemi, що не питаш лично? Аз малко известно време не влизах, че вчера дрискахме, днес и повръщаме в добавка, но иначе сме добре... Tired
Та  шивашко ателие има точно на ХР. Ботев(чичу Петю май беше). Къщата е огромна на 3 ет.
Точно на кръстовището на Хр. Ботев и вашата улица има един фризьорски салон, тръгваш към Нова Поща.
Къщата е преди заведението "Бялата чешма"(т.е. кръстовището на Хр. Ботев и Боряна).
Не знам за цени и как работи щото аз съм си шивачка в къщи, но знам че му помага сина му(а между впрочем младите са с 4 деца Hug, познавам се лично с мамата)
А в краен случай много ли има да й се поправя на тази пола?
Аз тези дни ще имам гости и другата седмица ми се очертава тежка- вземане на изследвания, празнуване на рожден ден, но после съм на разположение.
Замислила съм сама да правя 3 рожденни торти с покритие(като купешките, само че да става за ядене) и фигурки. Днес направих репетиция- зелено покритие с къщичка с коминче, цветенца, охлювче, зайче и вече половината я няма...
kemi,  сега се сетих, че една позната ходеше да си шие някъде на Хр. Ботев във блоковете, но ако настояваш, тогава ще питам за подробности.
Аз нали съм пак сама с децата и се разписах пак...
Мъжо отиде на банкет- несемейно Tired
Айде лека, че ще се разплача Cry

Общи условия

Активация на акаунт