Реакция след изневяра и малко странни въпроси

• 3 661
  • 56
  •   1
Отговори
# 15
Господи, колко глупав народ има по този свят.

# 16
Ква изневяра от жена ти това е несериозно. Бая си се олял с тоя ферман ...
Според мен може да покачите брака си на едно "по-високо ниво" ако се престрашите да практикувате суинг. Интересно е, че тези двойки практикуващи това имат много щастливи връзки и сексуален живот.
Това предложение го казвам къде на шега, къде не.

Иначе другият вариант е и двамата на психолог, щото от това което прочетох не ви е много спокойно в галвите. Neutral Face

Хич не е лесно за хората, които се взимат още от ученическите години и са имали само един сексуален партньор или казано по-друг начин не са си поживели на младини. При някои това е голям проблем и бая разпаднати бракове е имало заради това, но вие не сте от тях. При повечето такива не разпаднати връзки, там почти винаги някои изневерява, защото просто в един момент на някои му се приисква да види какво би било с друг любовник.

# 17
1. Голямо споделяне, голямо чудо - колко точно са многото мъже и жени, които знаят "тайната", освен нас?
2. Повечето хора не изневеряват, но не се кичат с медали, нито с диагнози.
3. Това споделяне на ВСИЧКО ми звучи малко като натиск. Дали не си леко хипохондричен и ма-а-алко властен?
  Надушвам някаква тиранИя за перфекционизъм в теб, което може да роди големи чудовища в партньора ти. Надявам се да греша.

1. 4-5 човека за които съм я питал изрично за позволение да го споделя.
2. Не търся медал или диагноза, според мен тук остро се изказа. Когато човек е объркан е нормално да пита такова нещо.
3. Възможно е да си права, надявам се да грешиш. Факт е че пробвам и иначе, но и на нея не и изнася (или поне така казва).

Скрит текст:
Според мен може да покачите брака си на едно "по-високо ниво" ако се престрашите да практикувате суинг. Интересно е, че тези двойки практикуващи това имат много щастливи връзки и сексуален живот.

Иначе другият вариант е и двамата на психолог, щото от това което прочетох не ви е много спокойно в галвите. Neutral Face

Хич не е лесно за хората, които се взимат още от ученическите години и са имали само един сексуален партньор или казано по-друг начин не са си поживели на младини. При някои това е голям проблем и бая разпаднати бракове е имало заради това, но вие не сте от тях. При повечето такива не разпаднати връзки, там почти винаги някои изневерява, защото просто в един момент на някои му се приисква да види какво би било с друг любовник.

Ти добре целиш в десятката. Заради въпросния суинг е искала да ми каже. За да сме на чисто като пристъпим натам. Това ни беше плана (и вероятно все още е).   Вие ще ме изкарате някой ревнивец. ОК, вдигнал съм кръвно щото ми го каза в ситуация в която не очаквах, ни нищо не съм правил на проблем. А въпросното ми объркване по скоро смятам че се е получило от потърсените "съвети" Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 00:44 от Не се сърди, човече

# 18
  16 bit, това са си ваши проблеми, останалите няма какво да ви превеждат. Аз бих се обидила, ако партньорът ми търси рефери.
  За второто - не съм имала намерение да звуча грубо, явно така звучи написано.
  Щом не й изнася, значи греша. На мен ми звучите леко напрегнато, но всеки си знае как му е най-добре.

# 19

Какъв сиунг те гони? Изобщо прочете ли фермана на автора? Човекът си каза, че НЯМА желание да ходи при други жени, щото секса с неговата си е топ. Не пише да са си омръзнали, да искат чужди тръпки или нещо подобно. Някаква смешна история от ученическите години, за която разбрал сега.

Дописвам: не мисля, че някой от двамата е суинг-материал. Автора за една стара авантюра е щял да хвърли топа, a жена му сума време се държи подозрително.... Няма да се получи.

# 20
Какъв сиунг те гони? Изобщо прочете ли фермана на автора? Човекът си каза, че НЯМА желание да ходи при други жени, щото секса с неговата си е топ. Не пише да са си омръзнали, да искат чужди тръпки или нещо подобно. Някаква смешна история от ученическите години, за която разбрал сега.

напротив, добре го е казал. С нея сме споделяли че не си представя цял живот с един партньор. В момента в който и стане скучно или любопитно иска хем да може да опита с други, хем да не се крием и нараняваме. Варианта който колегата е описал съм го срещал описан на доста места като работещо решение. Може би точно за него ще се иска също доверие и липса на капка ревност, както  е казал  още едно ниво нагоре.  И все пак говоря за бъдещето когато ни омръзне, нещо като план Б.  Иначе за сега нещата са  ТОП

пс. Изненадан съм от отзивчивостта на всички тук, как по никое време   ме вземате на сериозно. Искрено ви благодаря.

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 00:44 от Не се сърди, човече

# 21
На твое място не бих се допитвала до приятели, нито бих разсъждавала над дилемата дали имам моралното право да си го върна. По-скоро бих се запитала какво я е провокирало да си признава след 15 години. Не мисля, че е чувство за вина. Grinning

# 22
  • София
Само полека с кръвното и суинга, че....

# 23
На твое място не бих се допитвала до приятели, нито бих разсъждавала над дилемата дали имам моралното право да си го върна. По-скоро бих се запитала какво я е провокирало да си признава след 15 години. Не мисля, че е чувство за вина. Grinning

мерак Laughing

# 24
  • here and now
В България ли живеете?

# 25
Само полека с кръвното и суинга, че....
това е нещо, което ни е минавало през главата, а не нещо което сме решили и планирали на 100%

В България ли живеете?
вече да. Защо ?

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 00:45 от Не се сърди, човече

# 26
Аз нямам личен опит със сунгърството и навярно никога няма да имам, но и никога не бих съдил тези хора и виждам, че точно те имат едни от най-стабилните и щастливи връзки. Аз съм убеден, че вие колкото и да се стараете в сексуално отношение да се раздавате на макс и да разнообразявате, това са страшно много години заедно и това неизбежно повилява на тръпката и страстта във секса и удовлетвореността от него.

За това смятам, че ако и двамата сте отворени да пробвате това, мисля, че ще останете много доволни.
Важно е само да го направите с подходяща двойка. Преди бях чел за една журналистка, която с нейният приятел отишла на такава суинг сбирка, не помня на крузи ли беше, те не са участвали, а само наблюдавала и беше написала статия.

Като цяло само положителни неща, но това са суинг сбирки на високо ниво. Не бих съдил тези хора, щом на никого не пречат и са щастливи.

# 27
Авторе, минете ли на суингове и план Б, пиши я бегала вашата "връзка".
Не сте от този материал, ще се провалите. Само ще развалите нещо хубаво, което си го имате сега.
Ти ли я подтикваш в тази посока?
В много случаи мъжете са двигател на такава идея, а жените се съгласяват от немай къде.

Има нещо властно в изказа ти, не знам дали не става дума за контрол наистина.

# 28
  • София
Нещо  не се вързва. Уж си отдаден, обичаш съпругата си, разбираш, че това е станало преди сто години, но защото някой ти казал, че трябва да си го върнеш, сега сън не спиш, да се чудиш, дали да не кръшнеш. Май си търсиш повод за изневяра, не разбирам защо иначе би задавал такива въпроси.

# 29
  • here and now
Напомняте ми на един потребител.
Той обича да се забавлява тук.

Общи условия

Активация на акаунт