МНОГОДЕТНИ МАМИ № 71

• 56 327
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
На фона на две големи дъщери - на 21 и 18, една малка - на 3 и невръстен син - на 1,1 г., мисля, че с удоволствие ще родя и пето. Преди няколко месеца се оказах бременна, преминах през всички фази на отрицание и приемане, но съдбата си каза тежката дума. В деня, в който ми предстоеше фетална морфология се наложи абразио. Сърцето му е било спряло още преди месец, не предполагах докато не прокървях... Приехме го тежко. Едва тогава истински осъзнахме, колко много сме го искали... Съчувствие не получих. На жени с 4 деца не съчувстват за подобни загуби... Сега определено ще работим целенасочено по въпроса за бебе номер 5. Трудно е, особено сега с малчуганите. Каките си поеха по своя път, помагат когато могат, но гледам да не ги ангажирам много. Но къщата ми е пълна и весела.

# 361
  • София
co zda, радвам се, че си намерила темичката ни! Ако не друго, поне си сред себеподобни, които те разбират и ти влизат в положението. Heartpulse

На мен 39 години ми се струва чудесна възраст за четвърто дете Simple Smile Аз родих третото ни дете на 38. Наистина ситуацията сега като цяло е много плашеща, но вярвам, че пандемията ще бъде овладяна в недалечното бъдеще. Все пак според мен основните въпроси, които биха ти помогнали в решението, са: 1) желаете ли това дете 2) имате ли финансова възможност за още един член на семейството 3) имате ли лекар, на когото можеш да разчиташ да проследи бременността ти.

Щом сте под карантина, в момента и без това не можеш нищо да направиш. Използвай времето да обсъдите спокойно със съпруга ти всички доводи за и против. Един преглед при гинеколог, когато бъде възможно, също би бил полезен.

# 362
  • София
От друга страна, коя съм аз да решавам кой да живее
Ей това е моето мнение по въпроса. Simple Smile
Наши приятели скоро съобщиха, че чакат 4то. Мъж ми, който по принцип го е страх от 4то наше, на тях много им се зарадва.
Да сте здрави, всичко останало ще се нареди.

# 363
  • Sofia
Да се похваля и тук. Снощи се роди Теодор, нашето пето слънчице Hug
Изненада ме раждането, но човек винаги има какво да учи Simple Smile днес ми го дадоха - суче, отваря очички 💙Нямам търпение вече да се прибера Simple Smile

# 364
jganin4eto_87,  честито бебче! Balloon Balloon Balloon Да ви е живо и здраво момчето и много радост да ви носи! На теб бързо възстановяване и много сили да се справиш с голямото семейство Hands Muscle .

# 365
  • София
Честито!!!

# 366
Честито, Жанинче! Само радост да донесе в семейството!

# 367
  • Бургас
Честит, Тео! Много здрав да расте! 🙂

# 368
Прекрасна новина! Живи и здрави да сте и ти, и бебето и цялото ви семейство!

# 369
  • Варна
Честито! Да е жив и здрав Тео!

# 370
Страхотна новина! Да е жив и здрав малкия бебешор, както и цялото му семейство.

# 371
Честито бебче и от мен! Пожелавам на всички ви спокойни и щастливи мигове заедно съвсем скоро!❤️❤️❤️

# 372
Честито бебче! Каква прекрасна новина! Да сте живи или здрави цялото семейство! Малчо да е добре дошъл на този свят:) Да расте здрав и щастлив!

# 373
Честито Жанинче!

# 374
  • София
Честото бебенце! Много здраве и щастие с новия член на семейството! Hug

Общи условия

Активация на акаунт