МНОГОДЕТНИ МАМИ № 71

• 56 307
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
И аз родих третото на 39. А от позиция на времето ми се струва, че съм била даже младичка тогава:)
И ако не беше нежеланието на таткото щях и още деца да родя...

# 466
  • София
Любовта ни към дечицата. СЗмо тя ни крепи. Аз нещо сдадох багажа, с фациалис съм и ми е трудно с дясната половина на лицето от два дни. Надявам се да успея да го преодолея.

Звучи доста неприятно. Disappointed Лекува ли се с нещо или се чака да отшуми от само себе си? Дано скоро да премине....

# 467
  • София
Янче, лекувай се, ако трябва намали темпото и си дай почивка! Знам, че е трудно, даже много трудно, но е по-важно да си здрава!

# 468
Много ви благодаря за топлото посрещане! Hug

Това за годините го споменах от гледна точка на подмятанията от познати а също и за самото забременяване, тъй като изследванията ми показваха почти изчерпан яйчников резерв. Подмятанията грам не ме вълнуват, надявам се само с бебчето всичко да е наред. Иначе поне засега не се чувствам възрастна и смятам, че ще се справя Blush

Имам си още една мечта и тя е да се преместим в къща , но едно по едно Blush

# 469
Благодаря ви момичета. Лекува се уж до месец два с кортикостероиди, масажи и витамини. Аз се хванах рано имах така преди време колежка с този проблем.
Гледам, опитвам поне да съм спокойна.

# 470
Здравейте момичета дойде и моят ден да се похваля с жива и здрава дъщеря! На 12.01.2021 се роди Петя, нормално раждане както предполагах случи се за 2 часа общо от първата контракция с 1 см разкритие до проплакването и в 00:10 ч.
За щастие 2дни преди това постъпих в болница защото знаете опасенията ми и лошия късмет предишните ми 2 бременности... и точно 4часа преди да започне раждането уговорих с началник отделението секцио за сутринта, но малката реши че тя ще определя правилата та се започна вечерта в 22:00 и в 00:10 плачеше силно сякаш за да каже "тук съм мамо не плачи". Всичко мина като по учебник и моето щастие сега спинка в кошарата. Много съм щастлива и благодаря на Господ че ми позволи за 3-ти път да изживея това блаженство на ноща когато сме си двете и се гушкаме докато кърмя да слушам как сладко диша и под гърдите ми. Моето малко чудо... [/img]

# 471
Честито бебче! Да е добре дошла на този свят! Пожелавам й живот като приказка:)

# 472
  • Бургас
Честита да е малката ви Петя! Да расте много здрава и обичана!
Много се радвам, че всичко е наред този път!

# 473
  • Sofia
Честито! Бъдете живи и здрави всички. Радвам се, че всичко е било бързо и по-учебник 🥰

# 474
Честито бебче! Да ви е жива и здрава, да напълни дома ви с щастливи усмивки и сърцата ви с щастие! Ама как само си е избрала и датата! Точно на рождения ден на сестра ми😁😁😁

# 475
  • София
Честито Ивка! Браво за лекото раждане, сега се наслаждавайте на компанията заедно, че много бързо отлитат тия мигове!

# 476
  • Варна
Честита рожба! Бъдете здрави и благословени! Наслаждавай се на всеки миг!

# 477
  • Варна
Честито! Да ви е жива и здрава!

# 478
  • София
Честито бебенце. Бъдете здрави цялото семейство Simple Smile

# 479
  • София
Честита дъщеря, Ивка, наслаждавай се на щастието си! Да е здраво и спокойно бебе малката Петя!
Много се радвам за теб, че всичко мина по най-добрия начин!:heart:HeartHeart

Общи условия

Активация на акаунт