МНОГОДЕТНИ МАМИ № 71

• 56 280
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Точно така си е.Аз пък сънувах цветни кубове, като успях да ги убедя да ми бият упойка накрая

# 541
  • Казанлък(Бургас)
Ох, влизам да споделя. Чакаме четвърто дете. Свекърва ми вчера разбра и откачи. Днес ни вика у тях на сериозен разговор. Има болно сърце и не искам да се карам с нея. От друга страна аз получих сърцебиене и контракции, и ми иде да я насмота. Моля дайте идеи как да я озаптя или ако ви се е случвало; Как и кога й мина

# 542
  • Sofia
О, аз бих вдигнала кръвно също. Едно е да не одобрява, съвсем друго е да ме привиква на сериозен разговор. Не знам в коя седмица си, но аз с влизането бих казала, че съм в четвърти месец и ако има нещо отрицателно да казва - да го пази за себе си. Големи хора сте, не ви е първо или второ, няма нужда от коментари.

# 543
  • Казанлък(Бургас)
janin4eto, 17г.с.+1 съм.
Не знам какво да правя. Явно има нужда д си каже репертоара, но се моля да не се натоваря от нея, че знаеш как е в този етап. Аз поне съм много ревлива.

# 544
  • Sofia
janin4eto, 17г.с.+1 съм.
Не знам какво да правя. Явно има нужда д си каже репертоара, но се моля да не се натоваря от нея, че знаеш как е в този етап. Аз поне съм много ревлива.
След като има вероятност да се натъжиш, защо ще ходиш ?

# 545
  • София
Ох, влизам да споделя. Чакаме четвърто дете. Свекърва ми вчера разбра и откачи. Днес ни вика у тях на сериозен разговор. Има болно сърце и не искам да се карам с нея. От друга страна аз получих сърцебиене и контракции, и ми иде да я насмота. Моля дайте идеи как да я озаптя или ако ви се е случвало; Как и кога й мина
Тя ли гледа децата? Ако не помага за децата, на база на какво е решила да води сериозния разговор?

# 546
Ами изобщо не отивай! Да не си дете, че ще ти чете конско?! Като не й харесва, проблема си е неин. Ти ще раждаш, не тя. Да си гледа работата!

# 547
Тя децата си е изгледала, ако обича, да те остави да си гледаш твоите.
При претенции, аз така започеам

# 548
  • Казанлък(Бургас)
Тя ли гледа децата? Ако не помага за децата, на база на какво е решила да води сериозния разговор?
Ние си гледаме децата. Лятото прави малко зимнина - компоти, кисели краставички, малко сладка. От  3-4 месеца ни дава 60лв. купони за храна, които получава от работата си. Но всичко това си е по нейна инициатива.
И май наистина няма да ходя да ми четат конско. Не съм дете.
Тревожела се за нас, а ние от нищо не се лишаваме - книги, театър, играчки, приключения, дрехи, храна висок клас, глезотии. Нямам идея защо така изтрещя. То й е присъщо да е тревожна, но не очаквах подобно нещо. Появата на дете е прекрасно нещо дори да е станало погрешка, а нашето си е планувано и силно желано.

# 549
Не ходи и си гледай бебето и здравето. Какви са тия сериозни разговори със свекърва?

Аз казах на нашите след раждането на четвъртото Simple Smile Но не че мен ме е било страх. Сестра ми ме убеди, че можело някой от тях да получи удар от новината Simple Smile За майка ми си бях стара за раждане още с второто на 31 години, такива са им били разбиранията през соца. Но на мен не ми помагат, в различни градове сме. Като разбраха за вече наличното и родено бебе, голяма радост и голямо чудо беше. Живи и здрави са и до днес, пу-пу

# 550
Да ви кажа, и аз бях стара за моята майка раждайки трето(родих го на 32). А сега се замислян за четвърто 43г. Аз лично за себе си съм решила , ако забременея, да е изненада за околните. Нямам никакво намерение да се натоварвам и да преживявам чуждите емоции. Аз и сега, с годините се научих хич и да не отразявам хорското мнение. Супер се забавлявам и досега да обяснявам, че имам 3 деца от един баща  и че това е най-хубавото ни решение!!!

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 20:44 от marychery

# 551
Щом здравето ти го позволява, защо не? Аз бая напълнях, и ММ бая се изнерви, и затова не искаме повече деца. Знам, че след 3-4 г. Малкото като порасне, ще ми липсва гушканицата. Ама не мога отново Wink

# 552
Аз съм с втори брак. Мислех, че съм приключила с ражданията след третото, ама съдбата ме опроверга Simple Smile

# 553
  • София
Ма разбира се, че ей сега ще позволя на кой да е да се намесва за взето от мен и съпруга ми решение за нашето семейство и неговото бъдеще. Да давам обяснения? Сериозен разговор? Как ли пък не, що за безобразие?!?

# 554
  • Казанлък(Бургас)
Благодаря на всички за отговорите и подкрепата! Heart
Просто тази жена ме хвана неподготвена. Не очаквах такава реакция.  Astonished

Хубав и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт