МНОГОДЕТНИ МАМИ № 71

• 55 524
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Despina, честита абитуриентка! Да има успешен и щастлив път в живота!
Голямата ми дъщеря също е абитуриентка тази година. Весело беше изпращането и тя беше доволна. Отиде в училището преди бала да се снима със съучениците и после празнува с приятели отделно, не ходи на ресторант с класа. В момента нямам още снимки, ще споделя, като ги получа. Blush

Janetm, добре дошла на своя отговорност в темата ни! Grinning Многодетството е доста "заразно", така че имай едно наум. Stuck Out Tongue Winking Eye

Хахаха благодаря, спомням си как пишех в темата на искам бебе когато опитвахме за N1 сега пиша в групата на многодетните 😄🤣❤🌈

# 631
Janetm, и аз съм от кандидат мамите за трето, но няколко пъти все се решавам и отказвам след това. Grinning Трябва си доза смелост и малко лудост. Много искам, но не знам дали ще издържа психически. Моите са на 4г и на 2г.

# 632
Janetm, и аз съм от кандидат мамите за трето, но няколко пъти все се решавам и отказвам след това. Grinning Трябва си доза смелост и малко лудост. Много искам, но не знам дали ще издържа психически. Моите са на 4г и на 2г.

Че лудост лудост е  но пък щастието ще е пълно. 😄❤  Да питам ест. Родени ли са ти? Мен притеснението ми е ,че двете са ми секцио иииии не знам ...... макар,че бързо и леко минаха при мен 🙊

# 633
Да, моите са нормално родени. Предполагам, че лекарите са ти казали какъв период е добре да се изчака преди следващо забременяване. Тук момичетата сигурно също могат да споделят опит. Успех! Simple Smile

# 634
  • Варна
Janetm, ако може и аз да се намеся.
Минах през три секциота и се радвам вече на моите три дечица. Нито операциите, нито малкото жилище ни е разколебало. Кураж! Аз вярвам, че пуснеш ли тази мисъл веднъж, то е въпрос на време да се случи!

Да питам и аз по случай празника днес: Кои са семейните игри, на които сте играли най-много с децата си?
Ние имаме едни Мемо карти, които ги изтрихме от ползване. Много се радват, защото печелят често 😁
Дайте идеи, че не ми се купуват поредните скъпи боклуци.

Весел празник на всичките ви юнаци и принцеси! Нека растат палави, здрави и обичани!

# 635
Здравейте, ние изключително много играем домино, има и цветни и по-малките много бързо се ориентират какво трябва да правят.
Общо взето като се почне играта, играем до 10 победи.

# 636
Любима моя игра е Ticket to ride. На децата всички са им любими, но аз не харесвам игри, които са твърде продължителни - не се сърди човече, монополи и т.н.

# 637
  • Sofia
Любима моя игра е Ticket to ride. На децата всички са им любими, но аз не харесвам игри, които са твърде продължителни - не се сърди човече, монополи и т.н.
И на нас. Имаме всички еспанжъни и това е най-харесваната игра Simple Smile Скоро си взехме и mission red planet, също много яка!

# 638
  • София
Честит празник на всички деца! Да са здрави и много щастливи!
И аз обмислям вечер с игри. Подаръци не сме купували, само трупаме вещи и няма смисъл, по-добре да изкараме приятно вечерта всички заедно Simple Smile

Че лудост лудост е  но пък щастието ще е пълно. 😄❤  Да питам ест. Родени ли са ти? Мен притеснението ми е ,че двете са ми секцио иииии не знам ...... макар,че бързо и леко минаха при мен 🙊
Аз имам 3 пъти секцио - 1г и 7м между първото и второто и 4 години между второто и третото. Всичко беше наред и трите пъти Simple Smile

# 639
  • Варна
И аз съм с три пъти секцио. Оцелява се и се забравя.
Големи са моите вече за игри. На домино играехме като бяха малки. Бях ги зарибила по пъзелите, за да си играят сами, ама и заедно редяхме. Сега обаче всички играят само на компютър и на телефон.

# 640
Аз пък едвам оцелях с 2 пъти секцио (първият път близнаци), но и други операции (яйчник и тръба), така че зависи от човека  и колко пъти е рязан, какви сраствания има и т.н

# 641
  • София
Despina, честита ви абитюрентка и от мен! Много успехи ѝ пожелавам! Simple Smile

Порастнаха децата... Simple Smile ние след 3г ще имаме абитюрент, добре че е малкият (на 6г), та се чувстваме млади родители. Simple Smile

Добре дошли и на новите мами!

За семейната кола - ние сме с Рено Еспейс и сме много доволни. 7-местен, всяка седалка си е отделно и със самостоятелен стандартен колан (като я взимахме много държах на това, защото големите бяха още в столчетата за кола и те). Купихме го с 6 седалки, през повечето време сме с 5, когато се налага слагаме 6тата и пак остава доволно място за багаж. Що багаж сме изпопренесли с тази кола, мебели за вилата, багаж за море и планина на палатки + 4 колелета.... и куче Simple Smile, от време на време и с морското свинче. Както обичам да казвам, цял керване сме като тръгнем на дълъг път.

# 642
Здравейте! Исках само да споделя,  че дойде момента,  от който се страхувах.Близките ни разбраха за бебе номер 4 и всички ни зарязаха естествено. От стреса (най-вече заради свекърва ми) влязох за задържане в болницата с болки и контракции, но вече съм по-добре. Направиха ми отново профилактичен серклаж с пълна упойка днес. Утре се прибирам вкъщи. Само моята баба ме подкрепя и помогна на мъжа ми за децата през почивните дни, а през седмицата той си ги гледа сам и се справи много добре. Благословена съм с такъв мъж. И така,благодаря на Бог , че всичко мина. Всъщност и аз и мъжа ми сме наранени, но щастливи,  че сме живи и здрави. Мен най-много ме заболя от отношението на сестра ми, но....Почти никой не се е интересувал , как съм в болницата,  но важното,  че мъжа ми е до мен.Ще се справим.До скоро и бъдете здрави!❤🍀⚘

# 643
  • София
Защо така реагират, та това е още един нов живот, още една радост. Как се радват при първо внуче, какво ги спира да се радват за останалите. Разбирам те много добре, но живота и децата са си твой, и щом с твоя мъж сте в хармония и искате едно и също, можеш да кажеш на всички останали да си гледат работата и ще ти олекне Simple Smile Извинявам се за израза, но изглежда си го заслужават.

# 644
Пази се много заради бебето и всички. Никога няма да угодиш. При нас право в очи никой не каза. Но подмятанията дори след три год. Са фрапиращи. Така се прекъснаха много връзки. Но съм загърбила. Прегръщам ви. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт