МНОГОДЕТНИ МАМИ № 71

• 55 616
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Отдавна не съм писала. Моите слънца станаха 4ри. Към отбора Сава, Крум и Дора добавихме миналата година и една мъничка слънчева бебка Лена.
Та пред нас изникна неочакван проблем. Търсим си кола за цялото семейство. Засега сме се ориентирали към 7 местен ван, но територията е неизвестна. Ако някой може да даде препоръка ще съм много благодарна.
Честито, бъдете живи и здрави!
Ние сме с Форд Smax със седем места Simple Smile Място за багаж няма много, но това е заради количката на бебо.

# 616
Ауди Q8 мисля че е.
двете допълнителни места се отварят при нужда, иначе като са затворени става багажник отзад.
много е супер колата

# 617
Ние сме със Citroen C4 grand Picasso, също е със 7 места, две отзад в багажника.

# 618
  • Казанлък(Бургас)
Yumi , четито ново слънце Лена! Нека е много здрава и да огрява с усмивката си живота! Sparkling Heart
Ние очакваме четвъртото си дете и също сме в търсене на точната кола за цялото семейство. Ще ми бъде интересно и полезно да прочета препоръките на момичетата.
Честит празник на именниците!:sparkling_heart:

# 619
  • София
Браво на всички вас, мами, които се осмелявате да имате и обичате толкова деца! Да са ви пълни къщите! С всичко хубаво!

# 620
  • Plovdiv
Здравейте!  Очаквам четвърто детенце,  а малкия е на годинка. Ще родя през втората година майчинство. Как стои въпроса с майчинството при породени деца и какво се изисква ат мен?  Благодаря! 🌸🌸🌸
Моите второ и трето са породени, аз прехвърлих майчинство(за втората година) на майка ми, и ползвах болничен през цялата бременност с третото.

# 621
  • Варна
Аз май само тук не съм се похвалила с абитуриентката. Нали знаете - най-хубавото гардже.
Скрит текст:

# 622
Честито, много е хубава! Успех в живота!

# 623
Despina, честито! Хубаво момиче и роклята е хубава. Попътен вятър в начинанията и късмет в живота!
Как бързо растат децата, ех! В темата за НМ обсъждат намаленията за деня на детето, а аз се сещам, че батковците вече са за мъжката номерация (средния понаедря с ДО) и мен не ме топли Joy ! Добре, че е малкото, да се чувствам млада мама.
Аз ли нещо не съм наред, но от както големия взе да ме гледа малко отгоре ми е леко мъчно за времето, когато го държах за ръка, преобличах и давах храна с лъжичка. Знам, че е нормален процес, но това отделяне на децата от родителите ми е малко трудно.

# 624
И моят станал дърт младеж.
Средният и той почва да става тийнейджър. Въх...

# 625
Моят 20 годишен син е 190 см. Дъщеря ми на 15 г. също е по-висока от мен. И е най-дребната в класа си. (Аз съм 165 см) Растат по-високи от нас децата Simple Smile

Утре четвъртокласника има матура! Дано и ние имаме късмет Simple Smile

# 626
Баткото учи за матура след десети, не се говори с него, отдавна е над мен. Малкия дръпна много и на височина и кг. А малката, това шило в торба Hug Не иска детската и това е ...

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 10:28 от janakrasi

# 627
Аз съм със мини баладжийка (7-ми клас) 😂
1 бр. мини, мини баладжия (подготвителна група)
И 1 бр. пълзящо, опитващо се да се изправя навсякъде и вадещо зъби динозавърче 😊😊😊
Да са ни живи и здрави!

# 628
Благодаря на мама janakrasi ,че ми показа темичката ви. Ще прелистя страниците.
Имам две момичета на 4г и на 10м. 
И искаме 3 то 🙈🙈🙈🙊🙊🙊. Е няма да го правим сега тъкмо отслабнах, 🤣 но дай-боже да ни е писано.😊. Записвам се да ви следя.

# 629
  • София
Despina, честита абитуриентка! Да има успешен и щастлив път в живота!
Голямата ми дъщеря също е абитуриентка тази година. Весело беше изпращането и тя беше доволна. Отиде в училището преди бала да се снима със съучениците и после празнува с приятели отделно, не ходи на ресторант с класа. В момента нямам още снимки, ще споделя, като ги получа. Blush

Janetm, добре дошла на своя отговорност в темата ни! Grinning Многодетството е доста "заразно", така че имай едно наум. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт