Термоустойчив плик за готвене

  • 10 425
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 366
Хайде и от мен една идея. Замразените зеленчуци - директно с леда, изсипвате в плика.Отгоре слагате Свинско, шпиковано с чесън, намазано с масло и подправки. Сипвате около 100 мл. вода, 1 лъжичка Маги вълшебен вкус и малко масло. Печете около 40 минути. След това отрязвате горната част на плика, разбърквате зеленчуците с кофичка сметана и 3 резенчета топено сирене, намазвате и месото със сметана. Печете още 15-20 минути. Сметаната е малка кофичка на Данон за около 500 гр. зеленчуци.

# 16
Малко късно се включвам, но...
Овкусявам пържолите като предварително ги намазвам с олио а след това по тях да полепне смес от червен пипер с порядъчно количество мащерка, сол и черен пипер ( ако са по-големи и не са крехки първо  ги начукваш), нареждам ги в плика и сипвам съвсем малко вода. Завързваш, надупчваш и печеш.
А после  #Splat

Общи условия

Активация на акаунт