ЮЛИ 2020 - Тема №3

• 35 916
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Май всички сме така - и аз сутринт нямам корем, но следобяд и вечер осезаемо се забелязва.
Моето главоболие пу-пу отмина. Но болките в областта на опашката и гърба - о, да, чудесно ви разбирам. Всяка вечер тормозя съпруга ми да ме масажира.
От скоро усещам натиск към влагалището, все едно нещо ще излезе от там всеки момент 😀.
Аз апетит имам, но от малко количество храна ми става тежко. За това сутрин се събуждам с вълчи глад.
Сега се занимавам с майстори, но когато мога ще снимам и аз корема и ще покажа във ФБ.
Усмихнат, слънчев и прекрасен ден от мен! 🌝

# 601
И аз съм така с корема,сутрин по малък,а вечерта е като балон. Аз физически неразположения нямам (пу-пу),върна ми се апетита и вчера чак се учудих какво количество храна изядох. Но от днес почвам по по лека с храната и малко по здравословно.

# 602
Аз от вчера имам голяма тежест и болки ниско долу. Сетих се, че ми е точно около датата на цикъла и може би е от това, все едно всеки момент ще ми дойде. Трябва ли да се притеснявам? Някой с подобни усещания?

# 603
Добро утро и от мен. Simple Smile
Явно само аз останах още с повръщане. Мрън. Като се нахраня и примерно след час два -оп, повърна. А вчера бях в лидл и си накупих плодове, няма да казвам какво ядох и после съжалявах 😀
Хубавото време ми действа добре, искам вече пролет. Надявам се скоро да отмине и моето повръщане, иначе вече повече си хапвам, като изключим месото, изобщо не ми понася.

Ние сме на преглед тази седмица, надявам се да ни кажат пола вече 🙄
Хубав слънчев ден 🌼🌼🌼

# 604
Момичета, болките в кръста и мен ме морят.
Някои от вас, ако имат опит с възглавниците за бременни вече, ще споделят ли дали са удобни и облекчават болките?

# 605
Някои от вас, ако имат опит с възглавниците за бременни вече, ще споделят ли дали са удобни и облекчават болките?

Аз имам възглавница за бременни и няма по удобно нещо на света ! Даже и мм онази вечер я придърпа 😂. Но за болки не знам дали помага.

# 606

И аз имам възглавница за бременност и кърмене - най-удобното нещо на света Heart Бях си я взела след първия семинар, на който бях зимата в НДК от магазина на "И за мама". Тогава беше намалена на 67.20 лв. от 95 лв., мисля. Оттогава сме неразделни с нея, любимата ми вещ е Grinning Моята е голямата, която си гушкаш между краката и минава през цялото тяло. Е, вярно, скъпият малко ревнува от нея, но това е само, защото още не я е изпробвал Grinning

# 607
Здравейте и от мен! При мен се възвърна апетита, гони ме глад почти постоянно. Все още имам непоносимост към месо и яйца, но всичко друго е наред. Имам болки в кръста, не знам дали нещо би могло да помогне. ММ каза, че вече започвало да ми личи бременността и за два дена имало голяма разлика 😂 Започнах да гледам доста бебешки неща, но мисля към 7ми месец да започна да купувам. Мен ме притеснява това, че бебетата ни ще се родят лятото, а 40 дена  не трябва да излизаме 😥😥 Няма ли да е доста мъчително?

# 608
Здравейте и от мен! При мен се възвърна апетита, гони ме глад почти постоянно. Все още имам непоносимост към месо и яйца, но всичко друго е наред. Имам болки в кръста, не знам дали нещо би могло да помогне. ММ каза, че вече започвало да ми личи бременността и за два дена имало голяма разлика 😂 Започнах да гледам доста бебешки неща, но мисля към 7ми месец да започна да купувам. Мен ме притеснява това, че бебетата ни ще се родят лятото, а 40 дена  не трябва да излизаме 😥😥 Няма ли да е доста мъчително?

Аз не съм го спазвала това. Дъщеря ми е родена януари. Излязохме 7дена след раждането при това на 1 градус. Grinning

# 609
Това с 40 дни не е задължително, всеки си преценя. Иначе след 15 дни, мисля че може да се излиза навън. Късметлийски сме, че ще имаме летни бебета и ще ходим на разходки, само бързо да се възстановим. Innocent

# 610

На една лекция която бях,казаха че при летните бебета можем да излизаме навън когато ние решим,не е нужно да се изчакват някакви дни,защото няма такава фрапанта разлика в температурата вкъщи и навън,както е през зимата.

# 611
Аз мисля да спазя 20 дни ,катп през това време ще си излизаме на терасата.Всяко лято с ММ си стойм на терасата хапваме пийваме и сега ще е така с бебока до нас.Поне така мисля да спазя 20 дни ,но зависи и как ще съм след раждането не знам още нормално ли ще е или секцио.

# 612
Аз мисля да спазя 20 дни ,катп през това време ще си излизаме на терасата.Всяко лято с ММ си стойм на терасата хапваме пийваме и сега ще е така с бебока до нас.Поне така мисля да спазя 20 дни ,но зависи и как ще съм след раждането не знам още нормално ли ще е или секцио.
И аз с малката така процедирах. След 5тия ден по малко на терасата, всеки ден увеличавах с 5 Мин. На 20тия ден е първия преглед при педиатър, та гледах до тогава да я климатизирам. Нито е настивала, нито нищо

# 613
Боже, само да минат два дни да се повъзстановя аз и излизаме, какви 40 дни, какви 15 лятото. Абсурд

Между другото такова насилствено висене вкъщи и то в най-хубавия и топъл сезон, такава изолация си е предпоставка за следродилна депресия. Излизайте и се радвайте на слънцето Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 13:49 от BundleOfLove

# 614
Дъщеря ми е родена април и я изкарах на 10 ден ... преди това ден два на терасата за малко и после направихме първата разходка. Беше слънчево и приятно време в никакъв случай много топло Simple Smile докторката каза когато се почувстваш добре си я изкарвай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт