Кюретаж и забременяване след това - тема 83

• 28 047
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Преди две години моят син се роди на 02/03.Пожелавам ви,много щастие!

# 466
  • София
Пламъче, честита рожба Simple Smile
Да сте здрави и много щастливи заедно!
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 467
Диди 26,
Витамин Д продължавай по същата схема.
Б12 можеш да го намалиш, 5000ui на седмица вероятно ще ти е достатъчно.

Диди 0022,  кажи после какво е казал доктора.

Papapa,
На кой ден от цикъла си ги пускала тия изследвания?
Пролактин се изследва на чист ден, след 30 мин покой преди изследване, и без пипане на гърдите в предните дни. Ако не си спазила това условие, може за това да е завишен. Консултирай се с ендокринолог - и за него и за тестостерона.

Женските хормони, ако са на 3 ден, ми се струват ок.

Витамин Д ти е в супер дефицит, трябва да вземеш мерки.

Ами всичко е Ок, смених го този път и съм много доволна..лигавицата ми е наред, матката е добре(само спомена че съвсем леко е двурога пт едната страна), яйчници-полистозни..за изследванията каза че всичко е наред..взе ми кръв за изследвания..и ще се обади..
Сега ще предизвиква ме цикъла, за да пуснем пролактин тестостерон и дсх мисля че беше..а не като другия Аг, да ми оставя въпросителни в главата за диабет и най разни..сега съм много доволна и щстлива за отношението на този Аг

# 468
Здравейте, при дефицит на витамин Д по колко капки се приема Вигантол?

И допълвам още един въпрос - хормоните на гладно ли се изследват?

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 17:13 от Miss_Independent5

# 469
  • София
Тук съм ти написала примерно количество. На вигантола пише една капка колко единици е. Ако вземеш гел-капсули или други капки - на тях също пише кое колко IU е.

Прогестеронът ти е добре.
Витамините са ти доста ниски, витамин Д даже е в дефицит, а той се покачва доста бавно и трудно.
Преди следваща бременност трябва да си качила витамините близо до горната граница.
Вземи си Неофолик Мета, Б12 под формата на метилкобаламин, и приемай дневната доза според упътването.
За витамин Д - Вигантол или таблетки - за него ти трябва поне 5000IU на ден за да почнеш да го повишаваш.
Контролно изследване се прави 4 седмици след прием на витамини.

Хормони - за кои хормони питаш?
Женските хормони не се изследват на гладно, но се изследват на специфичен ден. ТСХ се изследва на чист ден И на гладно. За всеки хормон има изисквания. Има тема за хормоните, потърси я.

# 470
До колкото разбирам от листовката на Вигантол препоръчително е 1-2 капки на ден, което е 500-1000 IU, т.е. аз трябва да приемам поне 10 капки, ако действително ми трябват 5000IU за да се покачи.

За хормоните не знам кои точно са, защото на талона ги виждам като кодове. Предполагам, когато излязат резултатите ще видя и като наименования, защото гинеколожката ми ги пусна.  За сега съм изследвала само прогестерон на чист ден, утре ще пусна останалите, както ми е обяснила, спрямо цикъла.

# 471
  • София
Прогестерон се изследва на 7 ден след доказана с УЗ овулация. ФСХ, ЛХ, Е2 се изследват на 2-3 ден от цикъла. Пролактин се изследва на чист ден след 30 мин почивка в лабораторията, и без стимулиране на гърдите в предните дни.

За вигантола 1-2 капки дават на бебетата през зимата. Ти си в дефицит, така че ти трябва сериозно количество. Вит. Д се покачва бавно.

# 472
Здравейте дами, казаха ми 15дни след абразиото да отида да взема епикризата, тогава щял да излезе резултата от хистологията, бихте ли ми обяснили малко повече, извинявам се, за първи път ми се случва, какво ще покаже този резултат? Благодаря предварително

# 473
Здравейте дами, казаха ми 15дни след абразиото да отида да взема епикризата, тогава щял да излезе резултата от хистологията, бихте ли ми обяснили малко повече, извинявам се, за първи път ми се случва, какво ще покаже този резултат? Благодаря предварително

Ако не сте си платили за изследване на материала нищо няма да пише. В моята с медицински термини пишеше, че просто е имало бременност в матката. С две думи...нищо полезно.

# 474

Ако не сте си платили за изследване на материала нищо няма да пише. В моята с медицински термини пишеше, че просто е имало бременност в матката. С две думи...нищо полезно.
Не са ми казвали нищо да плащам, смисъл ако бяха поискали щях да платя, но не казаха нищо, само това да отида след 15дни.

# 475
На тези хистологии си пишат каквото си искат.На моята пишеше мисед-аборт,което се знаеше.С две думи нищо конкретно.Не очаквайте кой знае какво да пише,т.е.не го вземайте на сериозно.По скоро си пуснете всички изследвания и от тях ще си покаже от какво може да е.Изследванията от първа страница който пуснах разбрах и 90% какво е допринесло да се случи аборта.

# 476
Благодаря, надявах се, че ще излезе нещо, и при мен беше мисед, ходих на 3Д за да потвърдят, че липсва сърдечна дейност, и ми показаха някакво бяло петно на главата на бебето, но казаха, че не знаят какво е...

# 477
Здравейте, момичета.
Влизам, за да разведря.
След кюретаж на 07.01.2019, днес видях отново бленуваните две чертички. Този период ми се стори цяла вечност, само вие можете да ме разберете.
Загубите никога не се забравят, но изгрява слънце. Бавно, но славно. Моля се всичко да бъде наред този път.
Успех на всички ви и съвсем скоро да се похвалите и вие. 💕

# 478
Re-born, молим се за теб 🥰 настрой се положително и изгони всякакви страхове!

# 479
Здравейте,

Някой може ли да ми каже защо трабва да има доминантен фоликул за ЗЕТ?
Бях на преглед на 10 ден от цикъла и ми каза ,че нямам доминантен фоликул и този месец няма да правим ЗЕТ

Общи условия

Активация на акаунт