Кюретаж и забременяване след това - тема 83

• 28 105
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Re-born, стискам палци всичко да е наред до финал Flowers Hibiscus

Coolyto, вероятно говориш за ЗЕТ на ЕЦ. Тогава се ползват твоите хормони. За да се таймира трансфера, трябва да има овулация, а без доминантен фоликул няма как да стане.

# 481
  • София
Re-born, стиснати палци и от мен 🤗 Само поводи за усмивка да имаш следващите месеци Simple Smile

# 482
Re-born , честито! Много се радвам за теб! Помня те, този път вярвам, че всичко ще е наред! Дано в тази тема вече всички да се похвалим с хубави новини!

# 483
  • София
Re-born, честито и дано този път всичко да приключи с ревящ, красив бебок Simple Smile

# 484
  • София, България
Re-Born, честито, много се радвам за теб, бяхме си писали преди време! Hug Hug Hug Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!
Момичета, не съм писала в тази тема отдавна - направих медикаментозен аборт в началото на октомври поради спряла сърдечна дейност. От тогава не съм пробвала да забременея от страх. Пуснах много изследвания и се установи лека тромбофилия плюс много повишени ТЛА. Според доц. Русев дори профилактично е добре да приемам ежедневно 75 мг аспирин с оглед високият риск от образуване на тромб.
Вече втори месец цикълът ми подранява с 2 дни - някоя от Вас забелязала ли е подобни смущения след аборта? Преди него по-скоро ми се е случвало да закъснее 2-3 дни, но никога да подрани. Thinking

# 485
Веселинова, моят откачи след аборта. Имах много точен цикъл. След А, само първите два заковаха 30 дни, след това ми идваше ту на 27, ту на 34 ден. Общо взето имах една седмица, в която го очаквах всеки момент.

# 486
И при мен е като при Ре-Борн. 3тия и 4тия 9последен) са ми с по 2 дни по-къси. До преди аборта си ми идваше на 30 дни по часовник.

# 487
  • Sofia
И при мен е като при Ре-Борн. 3тия и 4тия 9последен) са ми с по 2 дни по-къси. До преди аборта си ми идваше на 30 дни по часовник.
И моите се скъсиха, но имам само три цикъла  като данни. Но се скъсиха с пет дни, което е доста. Ще видя как ще е този

# 488
При мен втория дойде 1 ден по-късно, а третия един ден по-рано. Винаги съм била като часовник преди загубата през ноември.

# 489
Може ли коментар - приемам витам Д около 3000-4000 на ден.
Б12 съм го спряла от месец тъй като приемах високи дози.В момента приемам минимална доза от мултивитамините.

# 490
  • София
Б12 ти е паднал, трябва да почнеш прием, може би по-ниска доза от преди, за да не предозираш.
Витамин Д в момента ти е добре, но е на фона на прием. Намали малко дозата.
Виж след месец как ти се отразяват новите дози с контролно изследване.

# 491
  • София

Някои запознат може ли да ми каже каква е разликата между Вит Д 3 и Вит Д тотал? Първото си го пуснах сама в Рамус и е в дефицит. Хематоложката сега ме накара пак да го изследвам, но е окей и съойностите са различни, значи има разлика между двете. Иначе желязото още ми е ниско, а феритина никакъв го няма.

# 492
  • София
Знам че трябва да се изследва 25 OH.
Обади се в лабораторията и попитай дали е едно и също.
Ако не са правени с голяма разлика във времето, може да става дума за лабораторна грешка.

# 493
Здравейте момичета. Дали ще може да ми " разчетете" хистологията след мисед аборт. И изобщо има ли някаква истина в нея.  Благодаря

Некротична децидуа с хеморагии

# 494
Здравейте, днес си взех и резултатите от изследванията на някои хормони. Може ли да ми кажете дали има нещо притеснително?

Общи условия

Активация на акаунт