Кюретаж и забременяване след това - тема 83

• 28 099
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Може и наистина цикъла да не ми е бил свършил, ама цял ден чиста превръзка и после изведнъж....
На мен това започна да ми се случва редовно след второто раждане. Хормони.

# 241
Някой,който се е чистил сам може ли да сподели кога му е дошъл цикъла и дали е било нормално.
Тъй като чакам този цикъл,защото след него ще правя ЗЕТ и вече нямам търпение.🤗

# 242
На 37-я ден при мен. Нормален беше.

# 243
Да ви се похваля - цикъл номер 2 дойде днес само с 1 ден закъснение от очакваното. Май нещата са се нормализирали вече.

# 244
  • Sofia
Да ви се похваля - цикъл номер 2 дойде днес само с 1 ден закъснение от очакваното. Май нещата са се нормализирали вече.
И на мен днес ми дойде цикъл номер 2. Кюретажът беше на 18.11. За първи път ми идва с три дни по- рано

# 245
janin4eto_87 -  Моят беше на 22.11. Ние вървим еднакво горе долу. Браво че и при теб нещата вървят.

# 246
  • Sofia
janin4eto_87 -  Моят беше на 22.11. Ние вървим еднакво горе долу. Браво че и при теб нещата вървят.
Последните два дни имах зацапване. Днес вече е кръв.

# 247

Tova sa izledvaniqta mi , moje li nqkoi da spodeli neshto che dostav neshta sa mi v -

# 248
  • София
Колко дни след първият ти цикъл? Моето абразио беше на 21.11., първи цикъл на 23.12., втори на 29.01.

# 249
Първият дойде на 5.01, вторият на 04.02, но приложението с което се следя ми казваше че вчера трябваше да дойде, базирано на предишните години.

# 250

Tova sa izledvaniqta mi , moje li nqkoi da spodeli neshto che dostav neshta sa mi v -

Аз мисля, че са ти добре, имаш дефицит на вит Д, хубаво е да го вдигнеш малко, но като цяло повечето хора имаме този проблем.

# 251
  • София
Диди,
имаш дефицит на витамин Д, нисък Б12, и глюкоза близо до горната граница.
Трябва да докараш витамините до горната граница, а кръвната захар при спазване на условията - лека храна, ранна вечеря и без сладко предния ден - би трябвало да е по-ниска.

# 252
Б12 е ниско, въпреки че е в норма според референтните стойности. Това го знам от моята ЛЛ, понеже и аз съм подобна стойност на Б12.

# 253
Момичета моля помагайте! През август преживях мисед, от 2 месеца подновихме опитите, този месец овулацията ми беше на 30.01, а днес имах розово течение, трябва ли да се притеснявам?

# 254
  • Sofia
Момичета моля помагайте! През август преживях мисед, от 2 месеца подновихме опитите, този месец овулацията ми беше на 30.01, а днес имах розово течение, трябва ли да се притеснявам?
Еднократно ли беше? Може да и имплантация - стискам палци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт