Как тренирам - 24

• 31 202
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Днес правих долна част и бицепс. Обикновено не комбинирам така, но ми се събраха 4 почивни и разбърках програмата.

1. заден клек с лост 4х20
2. преден клек с лост 4х15
3. напад напред с лост  4х13
4. напад назад с лост 4х13
5. странични напади с гири 4х13
6. бицепсово сгъване с лост от седеж 3х10
7. чуково сгъване 3х8
8. бицепсово сгъване с гира от седеж 3х13

След тренировка протеин+Глутамин. Без вечеря.
Изядох си полагаемото. Днес съм отличник с изпълнени макроси П 75, В 150, М 25

# 451
Дори и фитнеса да работеше, със сигурност щях да прескоча тази седмица, че дори и другата. Нали се сещате, че там е абсолютно нехигиенизирана среда, развъдник на бъцили. Утре евентуално ще направя една тренировка вкъщи, моля се по- бързо да премине това тежко положение. Нека сме живи и здрави!

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 11:30 от Nona M.

# 452
Днес тренировка (в домашни условия) за рамене + малко корем:

1. Военна преса  13-13-9-10
2. Paменна преса от седеж с гири 8-10-8-8
3. Странично вдигане (lateral raises) 4x13
4. Лицеви (класически) 20-20-20-15-15-10
5. Задно рамо 4х20
6. Арнолд преса за довършване 4х10

+200 коремни вариации.

Преди тренировка ВСАА+ глутамин
След тренировка протеин + глутамин

Изпълнени макроси: 91/108/28 (ПВМ)

Edit:
Май сама ще си пиша в темата.
15.03., неделя.
11км в лесопарка на слънце.
Идеални макроси днес: 74/166/25

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 20:41 от Deziderata

# 453
Привет, момичета, тренирате ли у дома? Blush
Аз започнах нестандартната кризисна седмица с тренировка за крака и дупе. Направих следното:

Загряване - 5 минути бягане на място като редувах - със стъпала назад, с колене нагоре, имитация на подскоци на въже.
1. Сумо клек с дъмбел 20 кг - 5 Х 20-15-12-12-10
2. Странични махове с крак от лег, ползвах ластик с натоварване 4 от 5 - 3 Х 12 с всеки крак
3. Глутеус мост с лост 37 кг - 5 Х 12
4. Румънска тяга с лост 37 кг - 4 Х 15-15-12-12
5. Магарешки ритници с тежести на глезените и двойна пулсация горе - 3 Х 15 с всеки крак
6. Корем - суперсерия от едновременно повдигане на горна и долна част на тялото (20 пъти) и велосипедни коремни преси (по 15 на всяка страна) - направих 4 серии
Завърших с 20 минути на крос тренажор. Доволна съм. Като за криза бива Blush

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 11:04 от Vetrena

# 454
Ветрена, чудесна ти е тренировката.
Аз също продължавам с домашната тренировка,но с ластици и наличния лост на синът ми.Придължавам да се упражнявам и с набиранията,като вече успявам да направя две самостоятелни ,а  довършвам с ластик.Повечето упражнения правя със собствено тегло ,но  с повече повторения и серии.

# 455
Ами трудно... Вкъщи разполагам само с 3 кг дъмбели и велоаргометър. Направих няколко упражнения за рамо и това е. Почивните дни ме беше налегнала едновременно лека депресия в комбинация със силно раздразнение от всичко Joy. Определено тази изолация ми се отрази зле. Ще видим предстоящите  почивни дни дали ще ми дойде музата.

# 456
  • Велико Търново
Тази седмица започна така и мисля в следващите две да е сутрин по този начин, а следобед, ако имам сили ще правя и нещо друго у нас. Оборудването ми е на ниво-мъжът ми беше обещал да ми направи тавана на фитнес зала, но децата взеха превес и ще е техен. По едно време беше казал, че ако още веднъж се спъне в дъмбел или пудовка и ще изхвърли всичко. В аптеката имам сигурно над 20 000 крачки, но това е положението.https://www.facebook.com/photo/?fbid=10216902703945307&set=a.4987314966102

# 457
На нас поне ни е позволено тичането, така че ще се възползвам.
Снощи изрично казаха в ефир, че може на разходка в парка. Супер!

След малко излизам, довечера тренировка за рамене.

# 458
  • Пловдив
То и тук може тичане и разходка в парка. Затвориха фитнес-залите.

# 459
И аз потренирах днес вкъщи. Получи се прилична тренировка предвид условията. Имам всевъзможни ластици и уви, само две гирички от по 3 кг. Тренирах цяло тяло, даже се изпотих, утре почвам по групи. Мисля крака и корем утре. С ластиците е лесна работа глутеуса, измислих и предното бедро. Но за задно се чудя. Ако имате идеи, приемам ги...

# 460
И аз потренирах днес вкъщи. Получи се прилична тренировка предвид условията. Имам всевъзможни ластици и уви, само две гирички от по 3 кг. Тренирах цяло тяло, даже се изпотих, утре почвам по групи. Мисля крака и корем утре. С ластиците е лесна работа глутеуса, измислих и предното бедро. Но за задно се чудя. Ако имате идеи, приемам ги...
За задно с гирите, румънска тяга. Може и да ти е леко, но пробвай.

# 461
Браво на вас! Аз от петък се каня да тренирам. Но си изритвам задника от дивана и отивам да направя една бърза тренировчица, че и с яденето се излагам.
Днес с две дребни деца и хоумофис, не ми беше до режим.

# 462
Днес беше идеален ден откъм хранене и тренировки. Друго е да имаш време да тренираш и да работиш два часа в къщи. Дори се наспах. Харесва ми да ставам в 7, а не в 5.

(Радвам се, че съм здрава засега, не съм спипала вируса, слава Богу. Седмици наред пътувах в метрото с тълпи от туристи от Корея и Италия. Да не говорим че чехите масово карат ски в Северна Италия, и се върнаха вкупом от пролетната ваканция, която беше последните две седмици на февруари.)

Тренировката:
Карнитин, глутамин
10км в парка бавно, регенериращо темпо. Мускулната треска още ме държи след тренировката за крака, въпреки глутамина който пия редовно.
Душ, разтягане, ВСАА, глутамин, и веднага след това
Тренировка гръб + трицепс (обърках се в горния пост, рамо имам утре), за финал 250 коремни вариации ( 50х sit ups, 50х crunches, 50х obliques, 50х ножица в Навасана, 50х Russian twists с гира 8кг). Доволна съм.
Протеин
Макроси 80гр/11гр/36гр П/В/М.

Едит: Забравих да се похваля с първите си 5х20 лицеви. Oh, happy day!:heart:
Ще накарам децата да ми направят видео за спомен следващия път.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 21:49 от Deziderata

# 463
  • София
Аз не съм тренирала от четвъртък.
Уж работим дистанционно, но аз съм в офиса. Разчитали на мен, че ще свърша работа, затова другите са на разположение и/или хоум офис, а аз съм на линия.
Мъжът ми е на разположение 24/7 до края на извънредното положение.

Не остава време за трениране.

Ще мисля начини да променя това.

# 464
Днес тренировка за дупе и корем.
Сега вече имам възможност да обърна повече внимание на ядрото си,мисля да по упражнявам повече планк.

Общи условия

Активация на акаунт