Как тренирам - 24

• 31 156
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
blackisback, ластика който ползваш за гръб колко кг е? И съответно какви кг иползваш, когато тренираш гръб в зала?

О, не знам, да ти кажа. Ползвам тези ластици, но моите са с различни цветове.
https://www.ebay.co.uk/itm/5-Resistance-Exercise-Bands-Mini-Loop … :doQAAOSw4pJd2-Po
Най-тежките са Heavy и X-Heavy. Ползвах Heavy за нещо като гребане, вече го правя с дъмбелите - 10-12 кг. Но съпротивлението и захватът при ластика са различни и не мога да кажа, че са съвсем еднакви упражнения. Да не говорим, че с другата ръка пък и държа ластика. Пак повтарям, че когато се комбинират ластиците, тоест си сложим два ластика около краката например, съпротивлението се увеличава. Така че ако се комбинират Heavy и X-heavy ще стане доста, доста тежко. XL Heavy Simple Smile  Иначе имам и един с дръжки, той ми е от лидл, и на него не му знам килограмите. Него го връзвам за тръбите на парното и правя нещо като придърпване на вертикален трапец, като съм приведена на 90 градуса. Става и за придърпване на хоризонтален. Колкото по далеч си от тръбите, толкова по-голямо е съпротивлението, килограмите един вид. Бе не си е фитнес, но с повечко повторения се получават нещата.

# 526
Да се оплача: От днес ще се прави монотонно, пенсионерско кардио. До 6мин/км е позволено. Ненормална история. 😱https://www.svetbehu.cz/sikana-ze-strany-ministerstva-zdravotnic … vesla-v-platnost/

90мин йога за тичащи. Довечера краци.

# 527
Да се оплача: От днес ще се прави монотонно, пенсионерско кардио. До 6мин/км е позволено. Ненормална история. 😱https://www.svetbehu.cz/sikana-ze-strany-ministerstva-zdravotnic … vesla-v-platnost/

90мин йога за тичащи. Довечера краци.

С радари ли ще ви засичат Joy Доста екзотична мярка иначе...

Аз днес - крака и пак крака.

# 528
Аз не разбрах статията, но може ли да споделиш каква е идеята за такава скорост?
От последната тренировка имам хубава МТ, но с моя скромен опит, вече усещам кога съм се натоварила добре. Тази вечер ще опитам нещо без тежести, да се раздвижа малко!
Поне пооправих храненето, въпреки че сега хапвам повече мазнини.

# 529
Подиграваха се с нас за 1ви Април. 🙄😄
То не че с парцал през физиономията може да се тича бързо....

Прибрах се от кардио навън, след час ще направя краци, и готово.

Вчера почивах. Храната е супер, по план график. Височки вгх днес, но мазнините са 20гр, ок съм.

# 530
Готина шега!
Аз се пораздвижих днес. Понеже тренирам по различни клипове от ю туб, правя упражненията и си мисля, дали демостриращите ги наистина тренират така. Аз не мога да усетя дори леко натоварване, а по скоро разгрявка, а те изглеждат супер. Странна работа. Вие как мислите? Дали наистина това е начина на трениране на повечето онлайн треньори, да ги наречем.

# 531
Тренировките са продукт.
Не са за треньори.

# 532
Аз тренирах до миналата седница с онлайн треньор, руснак. Писала съм и преди. В началото говорихме какво искам да постигна, колко килограми искам да сваля и т.н. Изпратих му данни за ръст, тегло, години, ниво на тренираност. В моят случай нулево. Тренировките вече съм ги описвала в темата. Обикновено е онлайн почти 24/7. Преди уговореният ден изпраща конкретната тренировка, брой повторения, последователност, както и кратки клипове как правилно се изпълняват упражненията. Понякога иска кратко видео дали техниката ми е правилна, както и задължително обраатна връзка кое ми е трудно, с какви тежести работя, дали успявам с повторенията.
Сега фитнесът е затворен и съм го оставила на спокойствие, надявам се да е за кратко.

# 533
Вчера отчитам долна част от 80 дневното на онази мацка. Тренировката беше хубава, доволна съм, а и видях, че има и още приложения на ластиците. Направих и крака от LIIFT4. Тоест тренирах час и половина крака. Е, днес усещам леко мускулно напрежение, но нищо повече. Днес пропуснах тренировка, че много кофти неща се случиха и грам не ми беше до тренировка. Дори бира мисля да си отворя след малко.

Прегледах кардиото от 80-дневното, изглежда мега скучно,  а и има скачане, за апартамента не ми се вижда удачно. Не знам какво да правя. Може да пробвам от фитнес блендера тренировки, там са по-класически фитнес упражнения.

# 534
Днес тренировка изцяло за коремните мускули.Всякакви видове планк за 40 seк.-rest 10,крънчове,повдигане и т.н. и така 50 мин. откарах.
Много ми се искаше да по тичам навън, особено когато и слънцето така примамливо те кани да излезнеш,но уви...
Нямаше как да мина и без лицевите опори,всеки ден ги правя(моето предизвикателство за този месец)

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 11:13 от doroti1

# 535
И аз задобрях на лицеви опори. Сега се уча да ги правя с ръце до тялото. Нормалните съм на 12 броя на серия.
Тъкмо ще се адаптирам и ще свърши карантината...хаха
Исках да си поръчам и от дългите ластици, но в Декатлон са изчерпани.

# 536
  • Пловдив
Чета ви и направо ви завиждам 🙂 Нямам време да тренирам, ходя на работа, както преди - ние работим с китайци, те сега се пооправиха, и ни заляха с поръчки.
Срам, не срам.. един път успях да тренирам миналата седмица - направих тренировка със собствено тегло (за първи път) и се получи добре, даже се изпотих. Избирам произволни упражнения от Instagram.
Утре ми се отваря малко свободно време и ако не изникне нещо спешно, ще си направя тренировката.
Дори от известно време обмислям да ставам час по-рано преди работа, за да мога да тренирам.
Просто вечер не ми остава време от ежедневните задачи, а понякога дори оставам и след работа.. 🙁

# 537
Започнах да бягам тази седмица. Не съм фен и никога не съм била, но трябва да правя нещо и това поне ми дава причина да излизам за малко навън.
Тренирам с ластици също, но не съм особено активна. Свободна съм 24/7, но мотивацията ми не е на ниво, за съжаление . ..
Ще се редактирам по—късно.

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 12:48 от G&B

# 538
Днес направих една бърза тренировчица с тежести. Като хвана лоста и не ми се пуска. Такова удоволствие ми носи, че се чудя защо съм чакала толкова години за да открия тази наслада.
Хубавото е, че колкото и да загубя форма, поне ще е удоволствие да си я върна пак/с изключение на храненето за покачване на мускулна маса/.
Поръчах един ластик с 35 кг. съпротивление. Интересно ми е как ще е като усещане да тренирам с него. Ще споделя, ако има любопитни.
Дези, ти с колко широк хват правиш военна преса. Напоследък пробвам с малко по-широк и усещам, че техниката ми се подобрява. Хващам лоста около 10 см след рамото. Но по описание захвата трябва да е по-близо. Всеки, които прави
военна преса, може да сподели, ако има желание.

# 539

Дези, ти с колко широк хват правиш военна преса. Напоследък пробвам с малко по-широк и усещам, че техниката ми се подобрява. Хващам лоста около 10 см след рамото. Но по описание захвата трябва да е по-близо. Всеки, които прави
военна преса, може да сподели, ако има желание.

Ето с такъв, както показва Джеф. Китките са над лактите. Както повтарят и йога инструкторите: Ставите в права линия/ Stack your joints. 🙂
Jeff Cavaliere:
https://www.youtube.com/watch?v=02W0832OQos

Вчера правих гърди, задно рамо, корем. Имам МТ на трицепсите. 🤣 Горят.
Правих преса с тесен хват за трицепс, но само 1 упражнение. Доволна съм.

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 11:10 от Deziderata

Общи условия

Активация на акаунт